cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Априлилили

clock-img

01.04.2010, 11:31

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Кој се ве излажа денес и како? Или кого се вие излажавте и како... :)

And this is my beautiful life ...

clock-img

01.04.2010, 11:36

clock-img

mis.

pencil-img

3845

прва беше проф што ме излажа user posted image ме зезна на големо и го памтам овоаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2010, 11:39

clock-img

nadica

pencil-img

4381

мене мм ме зезна пред да си легнеме ама ќе му вратам долг е денот user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

01.04.2010, 11:46

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

мене уште никој!!!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

01.04.2010, 11:47

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

хахаха освен што ставив на статус на скајп и на фб дека демек сум труднаuser posted image user posted image user posted image , и некои дури се прелажааuser posted image user posted image user posted image ги излажав тука колегиве на мм и колегава од евроинс на иста финта- дека демек имаат нешто розево на панталонитеuser posted image user posted image user posted image user posted image

а тука имам двајца работници што товарат роба по испратница а шефот двајцата ги плаќа неделно и знам дека им се најбитни парите.ги излажав дека демек нема пари за оваа недела- демек ги подигнал шефот и немам да им дадам и одма се узбудијаuser posted image па кога им плеснав едно АПРИЛИЛИЛИ во фацаuser posted image user posted image user posted image

мене сеуште не ме прелажалеuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

01.04.2010, 12:55

clock-img

tereza

pencil-img

784

мене ме излажа братучеда ми на скајп,ми вели јас од денес до вторник сум слободна шефот ми  даде ден плус(демек за денес)и вечер заминуваме со маж ми за Солун на 4 дена,и јас целосно и поверував а таа Априлилилиuser posted image останав така збунета скроз заборавив дека е 1виuser posted image  ете таа ме зезна уште на старт на денотuser posted image  

clock-img

01.04.2010, 13:05

clock-img

majka 79

pencil-img

836

kaj nas na rabota nema ni traga od aprilskite segi.
turbo sme, rabotime i potpolno zaboraviv na 1. april

clock-img

01.04.2010, 14:06

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ме излажа два пати колагата.еднаш дека сум си ги скинала хулахопкитеuser posted image user posted image user posted image па погледнав надоле а др пат ме излажа дека демек шефот се вратил со колата, бидејќи само што си заминаuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

01.04.2010, 14:14

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Ме излажа мм дека во понеделник морал да иде на работа  (демек имало нешто неодложно)user posted image

clock-img

01.04.2010, 15:02

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas go izlazav mm mene dosega nikoj ne uspea da me izlaze

Биди тоа што си

clock-img

01.04.2010, 17:27

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Досега уште никој, а планирам нешто да го излажам маж ми кога ќе дојде user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

02.04.2010, 10:33

clock-img

April

pencil-img

1257

шегата на професорица јас ја направив лани за мојот роденден user posted image една од моите најдобри другарки секоја година ми честита роденден со смс веднаш по полноќ, лани беше во виена на семинар и ми праќа порака, а јас и' враќам и и' пишувам дека сум user posted image ...од среќа почнала да части во барот user posted image и и' дошло да ми се јави...кога и' кажав априлилили ќе ме убиеше user posted image

user posted image  

clock-img

03.04.2010, 01:32

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Od se ona sto sum cula na aprililili.... najjako mi  e svekor mi-bog da si go prosti.
Mm e roden na 1 april i si dosol svekor mi od bolnica i sega se fali i vika na castenje sin mu se rodi....a  na koj mu kazal odgovarale..eee mene me najde,ajde znam 1 april e...
Cel den nemozel nikoj da ubedi...
Taka da vesta za novorodeniot sin seriozno ja svatile duri naredniot den

Последни статии

article-img