за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Кој се ве излажа денес и како? Или кого се вие излажавте и како... :)
01.04.2010, 11:36
mis.
3845
прва беше проф што ме излажа ме зезна на големо и го памтам овоа
01.04.2010, 11:39
nadica
4381
мене мм ме зезна пред да си легнеме ама ќе му вратам долг е денот
01.04.2010, 11:46
Maca25
7558
мене уште никој!!!
01.04.2010, 11:47
profesorica
5709
хахаха освен што ставив на статус на скајп и на фб дека демек сум трудна , и некои дури се прелажаа ги излажав тука колегиве на мм и колегава од евроинс на иста финта- дека демек имаат нешто розево на панталоните
а тука имам двајца работници што товарат роба по испратница а шефот двајцата ги плаќа неделно и знам дека им се најбитни парите.ги излажав дека демек нема пари за оваа недела- демек ги подигнал шефот и немам да им дадам и одма се узбудија па кога им плеснав едно АПРИЛИЛИЛИ во фаца
мене сеуште не ме прелажале
01.04.2010, 12:55
tereza
784
мене ме излажа братучеда ми на скајп,ми вели јас од денес до вторник сум слободна шефот ми даде ден плус(демек за денес)и вечер заминуваме со маж ми за Солун на 4 дена,и јас целосно и поверував а таа Априлилили останав така збунета скроз заборавив дека е 1ви ете таа ме зезна уште на старт на денот
01.04.2010, 13:05
majka 79
836
kaj nas na rabota nema ni traga od aprilskite segi. turbo sme, rabotime i potpolno zaboraviv na 1. april
01.04.2010, 14:06
profesorica
5709
ме излажа два пати колагата.еднаш дека сум си ги скинала хулахопките па погледнав надоле а др пат ме излажа дека демек шефот се вратил со колата, бидејќи само што си замина
01.04.2010, 14:14
Leonida
411
Ме излажа мм дека во понеделник морал да иде на работа (демек имало нешто неодложно)
01.04.2010, 15:02
arh_diz
7198
Jas go izlazav mm mene dosega nikoj ne uspea da me izlaze
01.04.2010, 17:27
penelopa
3419
Досега уште никој, а планирам нешто да го излажам маж ми кога ќе дојде
02.04.2010, 10:33
April
1257
шегата на професорица јас ја направив лани за мојот роденден една од моите најдобри другарки секоја година ми честита роденден со смс веднаш по полноќ, лани беше во виена на семинар и ми праќа порака, а јас и' враќам и и' пишувам дека сум ...од среќа почнала да части во барот и и' дошло да ми се јави...кога и' кажав априлилили ќе ме убиеше
03.04.2010, 01:32
ananikol
1568
Od se ona sto sum cula na aprililili.... najjako mi e svekor mi-bog da si go prosti. Mm e roden na 1 april i si dosol svekor mi od bolnica i sega se fali i vika na castenje sin mu se rodi....a na koj mu kazal odgovarale..eee mene me najde,ajde znam 1 april e... Cel den nemozel nikoj da ubedi... Taka da vesta za novorodeniot sin seriozno ja svatile duri naredniot den