за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Како бидермаер носевте на својата свадба ?дали беше од природни или од вештачки цвреќиња, каков вид цвеќе и каква боја беше.слободно може да оставате и фотографии.
Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
29.08.2009, 19:34
milijana
323
Imav bidemaer od vestacki cvetovi..poveketo bea beli..a niz niv imase nezno rozovi i nekoi zeleni livcinja..obavezno so dolgi beli resi.
29.08.2009, 20:30
Лејди
187
Сакав кога здравје боже ќе се мажам да имам бидермаер со цветови-кала Но мајка ми ме премисли. Калата симболизирала неплодност, а колку убав и нежен цвет е.
30.08.2009, 19:40
ripce
2148
од вештачко цвеќе... цветовите беа бели со сребрени светки... ништо посебно... сега не ми се допаѓа, а лани ова време бев спобудалена по тој бидермаер
30.08.2009, 19:55
delfinka
416
moi omileni cvetovi se kalite i zatoa mojot bidermaer ke bide so kali a moja prijatelka lani pravese svadba i bidermaerot i bese cel so kali a pred 3meseci si rodi bebce znaci toa za neplodnosta mozebi i neigra uloga......
31.08.2009, 02:12
biljanaM
662
јас незнам каков беше мојот бидермаер....хахах, зма затоа знам каков беше бидермаерот на една пријателка зашто јас го фатив и по еден месец се омажив......