cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Во кое време би сакале да живеете?

clock-img

08.02.2014, 01:31

clock-img

mama_06

pencil-img

395

Јас би сакала да се вратам во 50-тите години од 20 век. Баш ми се романтични луѓето од тој период, со побавно темпо на живот и пушењето на јавни места не било забрането.

clock-img

08.02.2014, 12:01

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Во периодот на ренесансата, да припаѓам на благородничко семејство и да носам раскошни фустаниuser posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

08.02.2014, 13:58

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Па не знам навистина не сум размислувала дека некое друго време би ми одговаралоuser posted image освен денешново.што и да одберам некако не ми одговара,жените се секаде на маргините...user posted image Не дека сега е нешто нај,нај,ама па во минатото...
Еве би избрала нешто од 60-70ти години на минатиот век,хипиците ми се онака кул,Make love,not war!!!!,Ми се допаѓа тоа движење и таа слободаuser posted image user posted image
Сигурно би се шетала во траперки и цветни кошули и туники и би свирела гитара user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

08.02.2014, 14:14

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

И ја би негде 50-60те години од минатиот век, мене ми се допаѓа тој стил на облекување најмногу -и фризурките user posted image . И музиката, и ентериерите...и се user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

09.02.2014, 23:15

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Јас би сакала да живеам таму 70,или 80 години од минатиот век.Многу ми се допаѓа пред се музиката посебно оние рок бендови тогашни што и ден денес се уште се слушаат и се популарни.Потоа можам да кажам дека тогашниот стил ми се допаѓа монгу,изобилува со живи и шарени бои скоро секогаш во комбинација со џинс.Инаку кога би живееле во тоа време би сакала да бидам член на некој рок бенд и да патувам по светот и да се журкам и да си уживам во животот без да се секирам ама баш за ништо.Не дека сега не ми е добро мада мислам дека 70,80 било друго време сепак луѓето биле други тогаш и самото општество.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

11.02.2014, 10:37

clock-img

miana

pencil-img

6152

80 - тите дефинитивно!!!!

clock-img

11.02.2014, 15:07

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img