writing-img

Во потрага по Везилка

clock-img

30.04.2010, 13:41

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Везилка каде си мила, user posted image user posted image user posted image се секираме за тебе, те молам пиши како си?????

user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

30.04.2010, 13:49

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за тебе срц каде си?каде ни изчезна?како си?те мислиме ситеuser posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

30.04.2010, 14:05

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Luge ako nema net ona kojznae uste kolku nema da vidi deka ja barame...ima li nekoj od nea tel, skajp, fb ili slicno?

What goes around comes back around.

clock-img

01.05.2010, 23:56

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ох, души мои мили, и не знаете колку ми недостигате..Се надевам сите ве наоѓам во добро расположение и здравје. Јас денес прв пат искачам у цивилизација..ако може така да се каже за едни гости до кај сестра ми на 10 мин. од кај мене. А јас не знам дали сум добра. Така од време на време си крварам по малку и си паничам. И бидејќи сум затвотена дома во 4 ѕида, без нет и плус со свекрва ми по цел ден, знам да западнам во тешка депресија.Иначе со бебето е се во ред, тоа сега за сега нормално си се развива и си расте. Имам уште 2 недели до крај на 12 недела и според докторот, после ќе биде по релаксирано. Наводно после ќе се намали или скроз ќе исчезне цистата од која се појавува крварењето. Се надевам дека стварно ќе биде така оти едвај издржувам. Само таа мисла дека бебето е во ред ме теши и ми дава сила. Многу ве гушкам сите и многу ми недостигате. Не знам кога ќе можам пак да ви пишам, се надевам за едно две-три недели :)

clock-img

01.05.2010, 23:58

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Само ти биди добра,само убави вести да ни кажеш.Поздравче мила везилка.Чувај се user posted image

clock-img

01.05.2010, 23:59

clock-img

Medo

pencil-img

250

Пуштаме среќа, гушки и позитивна енергија Везилке. Поздрав!

clock-img

02.05.2010, 00:08

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image За Везилка и малото ангелче во мешето!

And this is my beautiful life ...

clock-img

02.05.2010, 00:24

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image user posted image user posted image нека биде се во ред со user posted image а за нас кога можеш да ни пишеш дека си добра

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

02.05.2010, 11:12

clock-img

denicka

pencil-img

620

Vezilka, povtorno placam od sreka za tebe. samo da znaes kolku te mislev, posebno sto sme tuka nekade so terminiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mnogu mi e milo sto citam deka ti i tvojot bebus ste vo red. AMA MNOOOOOOOGUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! TE GUSKAAAM NAJSILNOOOOO!!!!

Bless and you will be blessed!

clock-img

02.05.2010, 11:46

clock-img

elle

pencil-img

613

фала везилка што не освежи со убавите вести мило ми е што сте добро и дај боже да биде секогаш такаuser posted image

clock-img

02.05.2010, 12:24

clock-img

tereza

pencil-img

784

Драга Везилка само ти биди храбра и мисли на убавите мигови кои те очекуваат со малиот ангел и се ќе биде во ред,голем поздрав до тебеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.05.2010, 13:18

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

за тебе драга ти ја пракам сета моја позитивна енергијаuser posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

02.05.2010, 15:34

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Биди добра ти , и ангелот во твоето меше! Мило ми е што слушам убави вести!
Со ништо не се замарај и само уживај со животот што расте во твоето меше и за миговите што допрва ти следуваат со преубавиот ангел!
Ти посакувам се најдобро во бременоста и само убави работи да ни пишуваш!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

02.05.2010, 15:45

clock-img

Весна

pencil-img

771

Ајде Везилка, само полека и со ведрина. Познато ни е чувството за што побргу да мине ризичниот период, па и што побргу да дојде броењето на деновите, но и тоа ќе биде, се со ред. Затоа брзај полека кон најсреќниот момент! Искрено, едвај чекам да прочитам и потоа видам сликичи од сонценценценто ти! user posted image

clock-img

06.05.2010, 08:09

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Леле Везилка фала богу што сте добри и ти и бебушотuser posted image , ајде мила те гушкаме зада издржиш во овие моментиuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

07.05.2010, 11:34

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Еве ме конечно и мене! Вчера си го измонтирав нетот дома и сега пак ќе се дружиме. Немате поим колку ми фалевте! Кога останав дома, без нет, односно без вас, сватив колку значи да имаш поддршка од некој кој те разбира..Гушки и бацки до сите!!!!

clock-img

07.05.2010, 11:42

clock-img

matushka

pencil-img

510

Jeeeeeee, well come back user posted image user posted image user posted image user posted image Tuka sme site za tebe da te podrzuvame vo site momenti.

clock-img

07.05.2010, 11:46

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Еве ме конечно и мене! Вчера си го измонтирав нетот дома и сега пак ќе се дружиме. Немате поим колку ми фалевте! Кога останав дома, без нет, односно без вас, сватив колку значи да имаш поддршка од некој кој те разбира..Гушки и бацки до сите!!!!

Гушки и бацки везилка драга и до тебе и до малото бебче во стомачето...

And this is my beautiful life ...

clock-img

07.05.2010, 12:00

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Vezilka kako si sega ti prestana li krvarenjeto
Super sto se vrtaiuser posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

07.05.2010, 12:13

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

E bas mi e drago sto slusam ubavi vesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobredojde nazad Vezilka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2010, 13:23

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Многу се израдував кога видов дека имаме вести од Везилка и дека бебчето е добро.user posted image user posted image user posted image
Везилка мила, само да ти кажам дека и јас имав крварење за време на бременоста, скоро сите 7 месеци.  Без оглед на се што поминав на крај еве се гушкаме со едно мало џбунче дома. Ќе биде и за тебе исто, само позитивно размислувај и ќе биде се во ред.

clock-img

07.05.2010, 13:26

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image user posted image user posted image добредојде назад мила user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

07.05.2010, 13:28

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Ни фалеше на сите везилка ! Сега си тука и заедно ќе го дочекаме раѓањето на твоето бебе user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

07.05.2010, 13:59

clock-img

iki82

pencil-img

367

Welcome back user posted image

clock-img

07.05.2010, 17:01

clock-img

denicka

pencil-img

620

Mnogu mi e milo sto ni se vrati. se nadevam sega se ke bide vo red. koga te procitav potkoknav od sreka i go isplasiv mm user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

Последни статии

article-img