cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Гордост

clock-img

14.12.2009, 15:03

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Дали мислите дека е доблест или маана??

колку сте горди на себе. имате ли блиски што се толку горди на себе што не преоѓаат преку некои работи?

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

14.12.2009, 16:08

clock-img

milka86

pencil-img

1

definitivno maana. treba covekot da znae koga treba da se postavi gordo a koga ne!!!

clock-img

14.12.2009, 16:12

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Па зависи од ситуацијата, понекогаш може да биде и доблест, но мене сите караници дома ми почнуваат поради тоа што сум премногу горда и лично сметам дека е мана. Работам на тоа малку да ја потиснам таа моја гордост, но не било лесно човек сам да се менуваuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

14.12.2009, 16:20

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

па доколку е во умерени граници, мислам дека е доблест, зошто и ако ја немаш и дозволуваш да газат по тебе, па и тоа не чини..како вика онаа народната се што е умерено е добро..

clock-img

15.12.2009, 10:45

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

па доколку е во умерени граници, мислам дека е доблест, зошто и ако ја немаш и дозволуваш да газат по тебе, па и тоа не чини..како вика онаа народната се што е умерено е добро..

потпис.

а ако е претерано е маана.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

15.12.2009, 14:31

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

јас се гордеам со мојата гордост!user posted image не е ниту срамота ,ниту греота да бидам горда на мојот син,на моите родители,на самата себа кога ке постигнам резултати,на себеси кога ке се дотерам и ке се погледнам ,на мм кога шетаме рака за рака.......на моите власи ,моите предци..........

знаете како велам јас....да се китиме со наши перја и да бидеме горди!

clock-img

17.12.2009, 13:10

clock-img

ostoun

pencil-img

436

Nekogas e mana a nekogas doblest zavisi od situacijata za mene pocesto e doblest

clock-img

17.12.2009, 13:13

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

потпис.

potpis

Биди тоа што си

clock-img

29.11.2014, 13:50

clock-img

caciana

pencil-img

863

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

потпис.

potpis

I jas tuka stavam POTPIS..Mnogu dobro kazano user posted image

clock-img

30.11.2014, 00:26

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

не сум претерано горда, онака умерено, знам кога и каде треба да ја употребам гордоста, затоа што во големи количини знае да биде штетна user posted image

Последни статии

article-img