за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
колку сте горди на себе. имате ли блиски што се толку горди на себе што не преоѓаат преку некои работи?
14.12.2009, 16:08
milka86
1
definitivno maana. treba covekot da znae koga treba da se postavi gordo a koga ne!!!
14.12.2009, 16:12
Еца
6692
Па зависи од ситуацијата, понекогаш може да биде и доблест, но мене сите караници дома ми почнуваат поради тоа што сум премногу горда и лично сметам дека е мана. Работам на тоа малку да ја потиснам таа моја гордост, но не било лесно човек сам да се менува
14.12.2009, 16:20
vezilka RR
4931
па доколку е во умерени граници, мислам дека е доблест, зошто и ако ја немаш и дозволуваш да газат по тебе, па и тоа не чини..како вика онаа народната се што е умерено е добро..
15.12.2009, 10:45
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
па доколку е во умерени граници, мислам дека е доблест, зошто и ако ја немаш и дозволуваш да газат по тебе, па и тоа не чини..како вика онаа народната се што е умерено е добро..
потпис.
а ако е претерано е маана.
15.12.2009, 14:31
mother 29
4405
јас се гордеам со мојата гордост! не е ниту срамота ,ниту греота да бидам горда на мојот син,на моите родители,на самата себа кога ке постигнам резултати,на себеси кога ке се дотерам и ке се погледнам ,на мм кога шетаме рака за рака.......на моите власи ,моите предци..........
знаете како велам јас....да се китиме со наши перја и да бидеме горди!
17.12.2009, 13:10
ostoun
436
Nekogas e mana a nekogas doblest zavisi od situacijata za mene pocesto e doblest
17.12.2009, 13:13
arh_diz
7198
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica
потпис.
potpis
29.11.2014, 13:50
caciana
863
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica
потпис.
potpis
I jas tuka stavam POTPIS..Mnogu dobro kazano
30.11.2014, 00:26
scared RR
1349
не сум претерано горда, онака умерено, знам кога и каде треба да ја употребам гордоста, затоа што во големи количини знае да биде штетна