Искрено, сме зборувале со дечко ми. Што знам, можеби еве, помлади сме ние, па уште хормони ни вријат. Не се сомневам во љубовта негова према мене, ниту пак во мојата према него, само сексот не го гледам баш од љубовен аспект, како повеќето девојки.
Јас сум поперверзна од дечко ми, тоа е факт, и кога станува збор за секс the sky is the limit , и не подлегнувам на муабетите од типот ,,што ќе рече народот,, ,,што ќе мисли он за мене,, ,,срамота е,,. Јас сум си вљубена во Фројд и секогаш ќе мислам дека зад се се крие сексуалноста - баш екстремистички.
Не сум имала секс во тројка (ај ќе се вадам - млада сум :) ) ама сигурно ќе имам. Сепак, не би го нашла 3 парнер/ка (ќе има од се по нешто) преку интернет или слично, само заради тоа што живееме во град во кој има големи шански утре да ја/го сретнам во ГТЦ, а под секс во тројка сме се согласиле со мојот сакан, дека партнерот го гледаме тогаш и никогаш повеќе.
Колку повеќе се соочувам со пријателки (па и пријатели) кои се жртви на неверство, заради скриени пред се секусални желби (да не се залажуваме, мажите не сакаат калуѓерки во кревет), се повеќе сум среќна што имам ваква врска, каде што се е ставено на маса, отворено, па се случува да падне и тешка лутенка, ама барем сум сигурна дека не ме прави идиот, а и тој е сигурен во мене.
Не сакам утре да го изневерам само поради љубопитност (која што ми е вродена), а неверството не е сексуален чин, туку вртење на грб, лага, па така се што ќе направам со него (а и тој со мене) не спаѓа во неверство.
Можеби ќе имаме наскоро, можеби никогаш, меѓутоа, јас секогаш сум отворена за нови работи во сексот, само заради тоа што, сексот е навистина важен дел од мојот живот.