за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Кое годишно време е еднакво на најголемо либидо? Што мислите, има ли врска?И што мислите, зошто влијае?
Мене богами ми влијае. Летно време, кога е топло, желбата за секс, ми расте два пати. Зимно време, ми се спие .
12.06.2013, 17:23
Палешка РР
7505
Изгледа да. Мој фаворит е исто така летото. Тогаш сме поразголени, со многу помалку облека, користиме летни мириси и веројатно тоа ја зголемува желбата за секс. Гласам за лето.
12.06.2013, 17:39
Snowhite RR
5042
мене па зима, ладно да си се пикнеш под ќебе ииии
12.06.2013, 17:50
moni teo
351
iiiiiiiiii tiiiiiiiitttt
12.06.2013, 21:03
Martins mom
3342
пролет...си мириса на љубов
12.06.2013, 21:56
niki
4299
mislam deka vilijae prolet leto, toplicko lesno za razgoluvanje, pa uste koga ke se isoncas, ihaaj zima ladno kocan, kup obleka tezi, trebaat 10 minuti da se rasobleces i zelba da imas ke ti pomine