Ники истото ми се случуваше и мене со Мартина,и јас таквото плачење го игнорирав,и после нависитина долг период еве пред две недели ми го направи истото,јас нешто и забранив а таа легна на земја и почна да вришти,маж ми дотрча си помисли којзнае што се случи,тоа го направи уште два три пати по неколку дена, ама јас исто изреагирав, ја оставив да се извреска, да си олесни, да го исфрли бесот...
Nema sansi ova da go podnesam
,odma mi se kacuva pritisokot nemam sili ednostavno i mozam da izgubam kontrola...
Ve molam za pomos mamicki
inaku pogore pisav deka deteto so mnogu razgovor go vospituvam,i jas i tatko mu,stvarno bez vakvive ispadi e sjajno dete,opusteno dete i nie go tintrame i dozvoluvame recisi premnogu i imame trpenie veruvajte maksimalno
ama ima raboti koi nema sansi da mu gi dozvolam na maliot i toj sega od pred nekoe vreme ima mesec dena pocna vaka da ni pravi,
histericno place,pravi sceni saka da krsi ni se zakanuva
sega mi e slatko ama togas kje puknam od nervoza ...Ubavo mu zboruvam i jas i maz mi,mu odvlekuvame vnimanie i posle nekoe vreme pak se navrakja na toa sto sakal i pak pocnuva i taka dodeka nekoj od nas ne izgubi kontrola i pocnuva najteskoto...\
Mi se ima sluceno vo nekolku situacii mesecov da go udram i srce me boli ama ne e resenie nikakvo ,posle samo se cuvstvuvam uzasno,
odvratno,dusa me boli
i toj koga kje mu pomine mi znaci svatil sto bilo deka mama go karala i veli sega sum dobal ne placam veke, dali si ti slekna? ne si luta veke a jas samo kjutam...Togas nemam sili i pak kje se izguskame i smirime..
Ne sakam sceni kako da postapam???