cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Дали заборавате работи?

clock-img

18.07.2009, 13:25

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Дали ви се случува од брзање или расеаност да зи заборавите новчаник дома, или некоја слична ситуација.. да излезете од дома со папучи (мене пред некој ден ми се случи, срќа пред да влезам во лифт се приметивuser posted image user posted image user posted image ) Да заборавите да заклучите дома...

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

18.07.2009, 14:28

clock-img

katence

pencil-img

222

obicno ne,samo i mene mi se ima sluceno da iskocam so papuci i toa koga bev pomlada se spremavme so drugarki kaj mene za vo grad i jas taka se zaboraviv i so papuci iskociv,sreka primeti vo taxi pa nazad vrakaj se ehh user posted image

clock-img

18.07.2009, 14:48

clock-img

dani85

pencil-img

103

i mene mi se ima mnogu pati sluceno da zaboravam novcanik, nesto da kupam (ke go kupam toa sto ne treba), da go isklucam bojlerot i uste mogu drugi raboti

clock-img

18.07.2009, 18:29

clock-img

mami

pencil-img

8680

аууу редовно..па додека бев бремена- постојано- заборавав да заклучам, или ке заклучам ама клучот на брава ке си остане, сум се симнала по едно нешто се вракам со сосема друго, ама не се секирам веќе а и мм се навикна па немаме проблемuser posted image

clock-img

18.07.2009, 22:22

clock-img

Боцко

pencil-img

806

ах да. често.
најчесто клучеви.
поретко новчаник.
абе, еден памет за сеuser posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

19.07.2009, 08:39

clock-img

niki

pencil-img

4299

Da najcesto mobilniot ili ke trgnam da zemam nesto i taman koga ke stignam ke se skamenam i neznam za sto sum posla.

clock-img

20.07.2009, 00:51

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

секогаш.....хахаха...многу заборавам, најчесто заборавам каде ги оставам работите...дали е од расеаностuser posted image
Баш денес размислував да си земам нешто за помтење, ..многу зборавам.....

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

18.09.2009, 11:35

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

ne mnogu cesto no mi se slucuva ponekogas pa neli sme zivi luge user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

18.09.2009, 12:21

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Клушеви редовно заборавам а 2-3 пати ми се случило да го заборавам мобилниот на полнач.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

30.09.2009, 12:14

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

во последно време ако немам потсетник,тешко мене!лелелл тоа станување во нокта,што не прави?

дали ми треба билобил?хехехехех

clock-img

30.09.2009, 12:25

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ми се случува а и често ми се дешава кога идам некаде да ги заборавам клуцевите имам лоша навика цело време да си ги вртам клучевите во рака и ако ги испуштам од рака веке се заборавени хахахаха

clock-img

30.09.2009, 12:27

clock-img

ostoun

pencil-img

436

Nekogas ke trgnam po nesto sto mi treba i koga ke stignam ne znam po sto sum trgnalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2009, 12:30

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

лелел а само колку пати се вракам да проверам дали пеглата е исклучена!
мм пред некое време ми се јавува и ...ти да не пеглаше?лелел добро е што има регулатор!

clock-img

30.09.2009, 12:33

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

леле се изгубени случаи сме user posted image user posted image user posted image јас се враќам по тостерот да проверам, мм јаде обавезно тост од сабајле и таман да заклучам врата, ќе ми текне за тостерот ама досега не се случило да го заборави, тоа само јас дека се плашам па проверувам.

clock-img

30.09.2009, 12:36

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

е да не ви зборам и јас за пеглата никако да запамтам дали сум ја исклучила или не, ако сум излезена и се задржувам му се јавувам на мм да провери, ми рече ке ми стави мемориска веќеuser posted image user posted image user posted image доста му било од моето заборавањеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2009, 12:38

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Леле мислев дека сум единствена што забораваuser posted image Се утешив малку.user posted image

clock-img

30.09.2009, 12:43

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2009, 12:51

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

добри сме!изговор ми е демек -што поправо-
ама па така де,што поправо.тука на работа еве глава не можам да кренам,дома истото со Марко,и после чудно му било на мм.
е стварно е да се чудиш!
Е башка вчера чистев, а денес од сабајле додека не излеговме со Марко ,лом направи! само да видете какво е ?!како со денови да не е чистено!

clock-img

30.09.2009, 12:52

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

полека смири се мотхер 29, се ќе биде user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2009, 17:20

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

од сопствено искуство тврдам дека забораваме многу повеќе кога сме во стрес и нервозни. Колку посмирени, толку потрезвени. Значи, лек за заборавањето е: два чекора наназад, земи здив и одново почни. Прави си куси, мини планчиња во главата и поврзувај работи со симболи. На пр. утре да не ја заборавам здравствената книшка... добро, кога ќе го ставам КАРМИНОТ, тоа ќе ме потсети на КНИШКАТА. И така...

Инаку, што им се случи на нашите кумашини пред некоја година: беа на одмор со мало детенце далеку, на еден остров во Грција. Се пресоблакале со костимите за капење, кога во нервоза и брзање, затварање багажникот, заедно со клучот од возилото. Сами на плажа, без автомобил, без пари (се` им остана во багажник). И нормално, ние како прави кумови, експресно (за еден ден) им го донесовме резервниот клуч (јас си ќарив ектра мини одмор, ха, ха).

clock-img

30.09.2009, 17:36

clock-img

nadica

pencil-img

4381

еееееееееее и тоа многу најчесто заборавам што каде сум раскревала user posted image user posted image user posted image

еден другар вели:„утре АКО НЕ ЗАБОРАВАМ ќе си купам билобил“ и се разбира заборава user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

30.09.2009, 21:27

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

се утешив со вас и одман заборавив,денес немавме вода на чешмата и замислете у бањата сум ја пуштила чешмата и сум ја заборавила сега кога стигнав отварам врата и слушам несто тече па трчам,трчам срека не се задржав многу бргу се вратив инаку џабе ке ми беше трчањето знаци дефинитивно како што ме зеза мм сум префтасена за меморискаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image али ова прв пат ми се случи за пофалби сумuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2009, 23:02

clock-img

Весна

pencil-img

771

Ихааааа и тоа те како! Почнувајќи од заборавена рингла, што најчесто заборавам, потоа со она „што сакав да ти кажам“, па што уште требаше да купам, па за што тргнав накај балконот (и др. насоки), а секако и заборавање мобилен. Па си фатив некој терк како да не заборавам до толку, барем за некои работи и еве што правам. Кога излегувам од дома, проверувам дали сум си замала мобилен, паричник и палома. Кога идам во продавница, а нема да напишам список, тогаш бројам колку вкупно работи треба да купам и потоа пребројувам што евентуално фали. А сум слушнала дека доколу тргнеш некаде, и се застанеш чудејќи се што бараш натаму, требало да се вратиме на старото место и демек ќе ти текнело user posted image (пробано и ’бастед’, неефикасно, врска нема) user posted image Туку тоа што сум си заборавено мало гајле, туку што сум несмасно та буткам и кршам работи наоколу, на несакајќи user posted image е тоа веќе не чини. user posted image

clock-img

01.10.2009, 08:31

clock-img

mami

pencil-img

8680

што убаво си заборавам се...или ставам на погрешно место...од типот на новчаникот едно време многу често ми завршуваше во фрижидер, или лебот во плакарчето со чинииuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2009, 14:49

clock-img

mina_m

pencil-img

480

od koga se omaziv vecito sum zaboravena,porano stalno so majka mi se raspravav za nejzinoto zaboravanje dali zaklucila,dali isklucila,me umirase, da ne trgnese covek so nea negde,ama sega jas sum broj dva,nema den da ne vrtam krugcinja na ulica za da vidam dali sum ja spustila vratata od garazata,pa dali sum zaklucila segde,pa sporetot,pa svetlata od kupatilata,pa internetot....a be bogda cuva....i vecito kasnam,a naj tragicno e sto i mm stalno me remetese deka mi trebalo remont na mozokot,ama i toj kutriot od navika mene sto me gleda tolku godini kolku sum zaboravena pa i toj stanal nesiguren vo sebeuser posted image user posted image user posted image pa go nacekav nekolku pati kako vrti krukcinja na ulicata ama vo podolga relacija posto mu bilo mnogu sram od komsiite sto ke kazele ko manijaci sme vrtele krugovi na ulicata a baska toa sekoe sabajle komsikata go isprakala so edno maftanje preku ulica,pa nemozela zenata na raat da si vlegla doma da doruckuvauser posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img