cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Дали и колку се смеете?

clock-img

11.09.2010, 13:00

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

Во ова време постојано трцаме работиме, или барем јас зивеам 200 на сатuser posted image , од току обврски пред некој ден „открив„ дека заборавив да се смеам онака од срце, едноставно немозев да се сетам кога последен пат сум се насмеала?user posted image
Како стоите вие на ова поле?

ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat

clock-img

11.09.2010, 13:52

clock-img

mama26

pencil-img

3977

секој ден.обавезноuser posted image ретко некој да ме изнервира а и тоа кратко ми трае пошто пак нешто ке се случи  што ке ме насмее...едноставно животот е поубав кога се смееш,кога има некој секој ден да те изнервира па одма после тоа да те насмее  -мислев на синот.

clock-img

13.09.2010, 10:11

clock-img

vesna1

pencil-img

345

Mozam da kazam deka i jas sum zaboravila koga sum se nasmeala od srce. Zivotot mi e turbo 200 na saat, previse obvrski i nervozi pa mi fali dobra smea.

clock-img

13.09.2010, 14:30

clock-img

Ana Dani

pencil-img

23

Retko se smeam vo posledno vreme, a posebno od srce uste poretko.  Premnogu grizi, nervozi i obvrski mi tezat i iako znam deka toa ne e nikakvo opravduvanje, tesko mi ide da pustam dusa i da se olabavam malku.  Mi nedostiga toa sto porano mnogu poveke se smeev i vo sekojdnevnite obvrski cesto znaev da si potpevnuvam, a sega odvaj glas pustam.  user posted image

clock-img

13.09.2010, 14:38

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ana Dani

Retko se smeam vo posledno vreme, a posebno od srce uste poretko. 

потпис user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2010, 17:04

clock-img

humana

pencil-img

596

секогас се смеам,дури мм ми вика дека сите комшии ме слушаат кога сум се смеела,user posted image user posted image user posted image  и кога нема ништо смешно отварам вицеви на фацебоок и сама се смеам(мм вика дека некогаш се загрижува за мене)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил humana -- 24.9.2010 17:05:06 >

clock-img

24.09.2010, 18:05

clock-img

Idna mamica

pencil-img

161

Секој ден,несакам мојата мака да ја осетат сите макар знаат што ме мачи,но и покрај се имам позитивна енергија  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Idna mamica -- 24.9.2010 18:08:28 >

clock-img

11.06.2013, 08:41

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

mnogu se smeamuser posted image user posted image

clock-img

11.06.2013, 08:54

clock-img

moni teo

pencil-img

351

jas sum od onie osobi koi i koga im e najtesko da se smee user posted image

clock-img

18.01.2014, 17:51

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Мислам дека најмногу се смеам откога имам дете. Тој знае најмногу да ме изнервира и загрижи, ама и најслатко да ме насмее - и тоа секојдневно. Е фала му за тоа. user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

18.01.2014, 23:52

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Se smeam mnogu sekogas nastojuvam da vnesuvam pozitivna energija vo domot zatoa sto decata ja cuvstvuvaat taa energija a toa najdobro se prenesuva preku smeenjeto i pozitivnoto gledanje na rabotite.Baba mu na maz mi deka e najgolemiot pesimist se nervira koga ke vidi kolku sum raspolozena i nasmeana so ogled na toa kakvi vreminja dojdoa spored nea.Ama jas recka ne i davam i si prodolzuvam so svojot stav smeenjeto e zdravje .Mojot svekor postojano komentira deka nema videno vo zivotot nekoj sto se smee poveke od mene i majka mi.Izgleda pozitivniot stav sto go imam i vedriot duh sum go nasledila od nea.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

30.11.2014, 15:23

clock-img

caciana

pencil-img

863

Se smeam cesto... mislam da ne recam deka sekogas se smeam ke dojdi deka sum retard user posted image . Znaci ke kazam vaka se smeam sekogas koga ne sum iznervirana i koga denot mi e ubav. Znaci se smeam cesto user posted image

clock-img

30.11.2014, 15:52

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Последно време се поретко и поретко..проблемите и грижите си го прават своето user posted image

Последни статии

article-img