cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Дали се сметате за добар родител?

clock-img

14.10.2009, 09:13

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

Дали себе се сметате дека сте добар родител?
Јас лично многу често си го поставувам оваа прашање значи се трудам да го насочам на некој добар пат но незнам колку успевам во тоа user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 24.1.2013 9:41:36 >

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

15.11.2009, 10:02

clock-img

niki

pencil-img

4299

Ова прашање си го поставувам милион пати во денот. На моменти сум толку горда на моето дете, но веќе следниот момент ќе направи некоја глупост па се прашувам каде грешам. Веројатно кога ќе порасне и ќе стане свој човек ќе добијам одговор на ова прашање. Сега се трудам најдобро што знам и умеам и се надевам се ќе излезе како што треба.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

15.11.2009, 10:05

clock-img

mami

pencil-img

8680

во последно време постојано ми се врти мислата дека не сум добар родител, дека не треба така, дека треба да сменам нешто а незнам што...едноставно мислам дека сум катастрофа, а мм и најблиските само придонесуваат за тоа

clock-img

10.07.2011, 23:57

clock-img

dzigimigi

pencil-img

106

Toa se prasuvam celo vreme no 24 saati sum so sinceto mazotmi cel den raboti sto jas ja imam celata odgovornost nad nego ke pokaze vremeto kade gresam

Последни статии

article-img