за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ја отварам оваа тема да ни биде за навивање, за бодрење, на нашата репрезентација, фудбалски/кошаркарски/ракометен клуб, да даваме пофалби за победите, да искажеме колку сме горди Македонци после секоја победа, понесени од еуфоријата да се искажеме овде.
16.09.2011, 11:11
zapce
361
Денеска имаме шанси заеднички да дадеме позитивна енергија за нашите репрезентативци во кошарка да ги згазаааааааааааааааат Шпанците. Ма-ке-до-нија, Ма-ке-до-нија, Ма-ке-до-нија, Ма-ке-до-нија.................................само напред, бидете храбри, бидете одлучни вие сте нашата гордост и македонски амбасадори.
16.09.2011, 11:20
Luci
2250
Кој знае нека пише во колку поточно ќе биде натпреварот, јас вчера слушнав дека во 16:30h ама ова стои денес на MKF, или па може во Литванија е +1h???
16.09.2011, 11:23
zapce
361
Во 16.30 нас денеска не пуштаат еден час порано од работа заради натпреварот
16.09.2011, 11:49
temjana
1159
цела тераса со знамиња ке ја направам а и за кучето имаме едно мало и многу е смешна госпожата македонка права Македонија МАКЕДОНИЈААААА напред за победа
16.09.2011, 12:09
AnnaMolly RR
6409
Натпреварот почнува во 16:30 точно на Сител телевизија.
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!
16.09.2011, 12:10
Luci
2250
Излези Војдан, пресечи топка, додај до Влатче, погоди тројка, Пеџа дигни раце, висoко горе, една блокада и Гасол е доле!
... Алеа ле, Алеа ле, Алеа леа, леа ле Алеа ле, Але ле, Але леа, леа лea
Излези Перо, право на тераса, Тоше е херој, а Бо е наша раса. Крени cи раце, Литванија е бедна, Европа клекна, Шпанија е следна!
16.09.2011, 12:13
miana
6152
Makedonija,Makedonija..Da im gi jadat usite na nasite kosarkari site sto vikaat deka ke izgubat...
16.09.2011, 12:21
Luci
2250
Морав и личнава карта да ја споделам со вас
16.09.2011, 13:17
@Mila@
471
Jas se opremiv so zname i so sminka i na kej, treba samo ushte da najdam nekoj da me nacrta i finitooo...
16.09.2011, 13:39
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Морав и личнава карта да ја споделам со вас
Богами, да не е Бошко...не знам
Ја сум втора на работа и нема да можам да гледам
16.09.2011, 14:49
Bibe 14
71
Im ja prakam cela pozitivna energija i sreka denes