cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Да направиме нешто убаво викендов!

clock-img

27.05.2009, 23:53

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Еве прв мој предлог: Семеен пикник во природа

And this is my beautiful life ...

clock-img

27.05.2009, 23:59

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

user posted image  odličan predlog
pa da napravite puno fotografija, da vas vidim, kako se zabavateuser posted image

clock-img

28.05.2009, 16:58

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

никој нема предлог за нешто убаво викендов user posted image

clock-img

28.05.2009, 18:49

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

da se kacime do Krstot, so edna prazna kesa za gjubre. Do kraj na pesacenjeto, sigurno ke bide polna so gjubre frleno popat, a nie sme go sobrale...user posted image

clock-img

28.05.2009, 20:33

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Сите што имаме дечиња, а времето е вакво врнежливо, да им го посветиме викендот само на нив.Се што ќе посакаат да правиме, да лазиме, да пееме, да скокаме, секоја нивна желба да ја исполниме што се однесува до ирањето.Да се мазиме максимално, и милион пати да им повториме дека ги сакамеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Тоа е мојот предлог да направиме нешто убаво за себе и нашето дете(Ова мора да го направам зошто знам често на Мартина да и речам почекај мама ова да заврши, почекај мама она да заврши, и ми вика вчера, па ти се нешто имаш мамо да работишuser posted image )

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

29.05.2009, 08:44

clock-img

mami

pencil-img

8680

ние минатиот викенд бевме еден ден на Матка, следниот на Бродец..поминавме преубаво...а овој викенд тешко, ме чека крштевка во недела, роденден во понеделник..здравје следниот може да здувнеме до Јоаким Осоговски

clock-img

30.05.2009, 01:01

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Еве уште еден убав предлог за викендот.

Сите љубители на животни викендов може да бидат дел од акцијата „Удомете куче“, која ќе се одржува на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Акцијата веќе е во тек и во изминативе неколку недели се одвиваше преку мрежата за виртуелна комуникација „Фејсбук“, при што 17 кучиња и мачиња веќе добиле топол дом.

Заинтересираните што сакаат да посвојат некое од незгрижените миленичиња ќе можат да го сторат тоа од утре од 12 часот, до недела до 18 часот. Сите оние што веќе имаат милениче поканети се да го поддржат настанот и да дојдат на плоштадот заедно со своите влакнести пријателчиња. Миленичињата што може да ги посвоите се вакцинирани и прегледани од ветеринар. Освен животните што се претставени на „Фејсбук“, понудени ќе бидат и други бездомни мачиња и кучиња.

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

25.08.2009, 13:20

clock-img

mami

pencil-img

8680

викендов е резервиран за семејна целодневна во рибникот Гиновци, а после може некое време за нас тројца да украдеме- нешто до паркче или Водно, ама пешки, да се учи Лука од мал по планина како се оди

clock-img

28.08.2009, 09:57

clock-img

mami

pencil-img

8680

нема да седиме дома денес...можеби ке одиме до Матка, а можеби исамо до зоолошка и парк после..ако има некој за низ парк после 11ч кажувајте, па ке се дружиме

clock-img

20.09.2009, 23:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

денес бевме на Лешоочкиот манастир..преубаво место, кој не бил топло му препорачувам да оди..за мали деца е рај- тревичка, чисто, без улици...мерак..
Утре денот ние резервиран за на Водно, па на гости кај старосватицата па некаде на шетање...

clock-img

10.11.2009, 12:51

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ајде сега има продолжен викенд..петок неработен па може некаде да се отиде ,ако дозволи времето!?

ке садите дрвца во петок или?

clock-img

10.11.2009, 12:57

clock-img

mis.

pencil-img

3845

ако така врне тешко дека ќе отидеме некаде подалеку од дома.

clock-img

10.11.2009, 13:15

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

петок е неработен ден????
ама јас и во сабота работам user posted image user posted image user posted image

џабе продолжен викендuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

10.11.2009, 13:17

clock-img

mami

pencil-img

8680

дефинитивно одиме на садење дрвца, а после ако е убаво може да шетнеме надвор од Скопје..

clock-img

04.09.2010, 00:34

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас викендов ќе чистам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

04.09.2010, 00:36

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Тоа е сепак убава вест драга! user posted image Штом чистиш значи сите работи се сеуште као што треба да бидат и како што е коректно user posted image

clock-img

04.09.2010, 00:41

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ха ха јас исто така

clock-img

04.09.2010, 12:49

clock-img

beki RR

pencil-img

511

Jas vikendov preveduva ABR klipovi.Vo ponedelnik ke doam da go zalepat prevodot vo edna od lokalnite televizii i posle ke imame ABR klipovi so makedonski prevod.

Pa posle ke gi postavime na rr i roditeliote ke mozat da razberat shto e toa shto se zboruva na tie klipovi.

clock-img

04.09.2010, 13:01

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

more,banjanje i se razbira uzivanjeuser posted image !

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

04.09.2010, 13:15

clock-img

majka 79

pencil-img

836

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ха ха јас исто така

jas bidejki cistev minatiot vikend i se otepav od rabota, ovoj vikend ke odmaram....a i vremistevo kakvo e samo za spienje. uste indijancive moi da me ostavat da se odmaram super ke bidi

clock-img

04.09.2010, 13:31

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Браво Беки секоја чест... навистина правиш нешто убаво викендов, кое ќе помогне на многу родители и нивните дечиња. Ако е потребна помош да не доаѓаш до Скопје, може да ги испратиш работите до мене јас ќе ги посредувам до соодветна ТВ со која се имаш договорено...

< Поракaта ја уредил Julie -- 4.9.2010 13:32:33 >

clock-img

04.09.2010, 19:04

clock-img

beki RR

pencil-img

511

Ti blagodaram Jule.Imam dogovoreno so TVM od Ohrid, tie ke mi pomognat da se zalepi tekstot na klipovite.nema da moze site da gi prevedam ama 2- 3 ke uspeam.
Denovive se javuvaat roditeli, zainteresirani se za ABR,srekna sum shto mnogu deca ke mozat da ja dobijat svojata shansa.Ogromna zelba mi e eden den da se izborime za ABR fondot za zdravstvo da pokriva barem del od finansiite.Taka na mnogu pogolem broj na  deca zivotot ke im se podobri.

clock-img

05.09.2010, 20:36

clock-img

elle

pencil-img

613

Викендов ми беше баш супер бевме на Кожув планина кај местото -смрдлива вода.Можам да кажам Македонијава ни е многу убава и многу си ја сакам

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

28.05.2011, 11:01

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Само да е убаво времето и да шетниме малку со количка user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

28.05.2011, 11:03

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Може и не звучи најубаво ама јас утре ќе чистам во МОЈАТА куќа, неделава ќе ни стигне кујната, пресреќна сум а денес ќе шетаме со user posted image ако не ни заврне,
многу убава тема

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Последни статии

article-img