за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Не знам за вас, ама јас сум тотално изветреана и секогаш заборавам нешто!
Еве на пример, сум заборавила да ја испратам честитката за јатрва ми во Америка за Нова година Сега ја најдов во една ташна.
Па ми текна тука да си запишуваме некои работи што треба да ги направиме и темава да ни служи како потсетник.
На пример, јас утре треба да: -платам сметка за во градинка -да пратам картичка за честитање веридба на пријателка од Данска -да и честитам роденден на една пријателка
17.01.2012, 21:56
Bogdancanka
5422
ah so toa zaboravanje mnogu cesto zaboravam koga se raboti za smetki ponekogas duri i sum sigurna deka sum gi platila koga op ete mi problem mm nekoj den za toa zaboravanje ke me ubie
eve jas utre treba da odam do banka,treba da platam eden kup smetki samo da ne gi zaboravam nautro pred da trgnam na rabota ama so ova se podsetiv uste sega ke gi spremam
20.01.2012, 20:12
kuklicka26
220
Ах да не заборавам да и честитам роденден на братучеда ми Македонка,и на сите оние што слават денес име братучед ми Иван.
20.01.2012, 22:04
AnnaMolly RR
6409
Утре да не заборавам да го земам клучот од работа од кај колешката.
23.01.2012, 18:48
Maca25
7558
Да не заборавам да купам поклон утре за кумот наш. Да не заборавам да си купам апчиња после работа.
24.01.2012, 08:32
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Утре да не заборавам да го земам клучот од работа од кај колешката.
Ова верувале или не го заборавив! Бевме кај моите и на враќање реков тамам ќе поминам од кај неа, а ми текна дури кога стигнавме дома! Изветреана сум, нема што.