cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Детска Евровизија

clock-img

20.11.2010, 21:26

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Се е во знак на децата така и оваа вечер во Белорусија се одрзува Детската Евровизија оваа година Македонија како свој преставник ја испрати феноменалната Ања Ветерова која има 11 год.Имаа одличен настап и во моментот започнува гласањето рр и посакува многу успех!Гледајте на Македонска телевизија! 

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

23.11.2010, 15:43

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ја гледав детската Евровоизија и искрено девојчето, односно Ања не ми остави бап некој впечаток. Многу беше здрвена, додека танчарите околу неа скокаа, таа едвај се движеше по сцената. Песничката и беше супер и мислам дека добро си ја отпеа, само што не се движеше многу додека пееше. Најверојатно трема. Сепак, браво за неа и за целата екипа, мислам дека беа 6 или 7 место.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

23.11.2010, 16:41

clock-img

Blue Glow

pencil-img

122

Da i mene mi padna vo oci bas sto bese mnogu staticna Anja, inaku ne e takvo devojceto, bas e zivo baram e po drugive festivali kaj sto ima nastapuvano 

Последни статии

article-img