за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ајде да ги споделиме сите детски досетки што сме ги слушнале или прочитале некаде па заедно да се изнасмееме
17.03.2009, 15:58
vesna_kr
217
Не сум крстен,ама затоа сум вакциниран. Кога луѓето престанале да бидат мајмуни станале Египќани. Сите риби носат јајца а руските риби носат кавијар.
Мајката гласно размислува каде да купи учебници по англиски. Нејзината четиригодишна ќерка и` се чуди на незнаењето: Па во англижара!
17.03.2009, 16:30
vesna_kr
217
Матија, кој има 6 и пол години на тестот за прво одделение запрашан од психологот за што служи храната, одговара дека служи за јадење. Следното прашање логично гласи: А за што служат пивото, виното...? Матија како од пушка одговара дека пивото и виното служат за комшии.
17.03.2009, 16:32
vesna_kr
217
Jana dobi novi shareni bonboncinja i i rekle da go posluzi i dedo i. No, taa rekla: utre ke kupime drugi bonboni za dedovci, ovie se za deca. A kakvi se tie bonboni za dedovci? Isti vakvi samo stari!
17.03.2009, 18:34
Еца
6692
Леле Весна бас ме насмеа,мислам децата се закон
17.03.2009, 18:55
Julie1
2354
Велат децата кога почнуваат да разбираат постојано нешто прашуваат. Така бил случајот со Ема. Милиони прашања на ден. Мамо зошто свети ова, мамо зошто папагалчето не пие млеко, мамо зошто и дома на врне дожд и уште многу прашања за кои некогаш има а некогаш нема одговор, за да еднаш и праша Мамо а зошто Ема вика зошто?
24.05.2009, 00:45
biljanaM
662
хехехе... браво за досетките,се изнасмеав, срциња малечки
24.05.2009, 01:03
niki
4299
MM zboruva srpski so kerkickata i i objasnuva deka nemozeme nadvor bidejki "Pada kisa" ili "Pada mrak". Edno utro doaga taa kaj nas vo krevet i legnuva i od prozorot sonceto i odi vo oci i mi vika "Mama vidi vidi pada sunce"
24.05.2009, 07:20
Еца
6692
Ако нашите ангели не не насмеат рано наутро кој друг? Така јас на Мартина кога знаеме дека треба утредента да одиме некаде и викам навечер,ајде мама нани си па утре ќе одиме... и таа секогаш наутро кога ќе стане ми вика,ете утре е ајде да одиме
26.05.2009, 19:12
Палешка РР
7505
Сеуште се смееме на една досетка од Марио, сега и со него.
Беше на гости кај мајка ми, ама газето му беше многу црвено. Мајка ми му ставала пудра но него му се видела како брашно .
Кога се врати дома ми вели: "Мамо, јас повеќе не одам кај баба ми", јас се чудам зошто, толку многу ја сака, а тој одговара "Па баба ми ми меси кифли на газето", хахахахаха.....
27.05.2009, 20:54
Anushka
1392
super se nasive deca! Kolku otvoreni umovi, koi posle opstestvoto pravi se' da gi zatvori (... we don't need no education, we don't need no control...) Eden od decata koga bese mal (2,5 god), cuvase guster vo tegla. koga mu pobegna, proba da go fati, ama nesakajki mu go skina opasot. Doaga vo panika kaj mene: "mama, mama, brgu vari kafe! Da mu dademe na gusterceto, brzo..."
28.05.2009, 11:00
mami
8680
Кумашинката која во септември треба да полни 3год до скоро несакаше ни да чуе да се одвикне од цицање..дури и во еден момент си дошла до мајка и , цицала што цицала и на крај и рекла- Фала мамичке
28.05.2009, 11:02
emce
36
04.06.2009, 09:18
mami
8680
пред некој ден колешка која е бремена и има едно детенце од 4 години му покажала на синчето слики од мене и Лука и му рекла- види еве го бебето што го галеше додека беше кај неа во мешето и овој и се свртел и лут- А зошто она побрзо си го извадила бебето од мешето од тебе?ајде и ти да го извадиш одма, нема цел живот да го чекам
14.06.2009, 11:54
mami
8680
ете Мартина вчера ме изнасмеа- ја пашувам јас што сака- машко или девојче да биде бебето а она ми се врти и ми вика- Незнам, кумите ќе кажат Одам и јас на мојата кума да и кажам следното женско да биде
14.06.2009, 12:45
Боцко
806
kkuyt64e3reer 4fttttrwwwqq
14.06.2009, 12:52
mami
8680
поздрав срцко мој
14.06.2009, 15:39
natasha
430
svekrva mi pravese operacja na okoto i staviija leka,koga se vrati doma LUKA ja prasa babo akoga ke odis pak za da ti stavam grav o okoto
14.06.2009, 15:51
mami
8680
срцка бе..значи ова децава се повеќе ме воодушевуваат со нивната интелегенција и начин на поврзување на работите
21.06.2009, 01:49
biljanaM
662
Леле ова со кифли на газето е закон....хехехехе
22.12.2009, 13:58
zami
574
Eve eden najnov. Jas:Vo gradinka ke Vi dojde Dedo Mraz Sin mi: koj Dedo Mraz Jas:pa neznam Sin mi:ama vo gradinka nemame odzak!!!!!
22.12.2009, 13:58
Еца
6692
quote]ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Sekoe dete vo svojata razvojna faza kazuva ili pravi nesto interesno neobicno.Ajde da se nasmeeme!Ako imate i interesni fotografii objavete gi!
ИЗВОРНА ПОРАКА: zami
Eve eden najnov. Jas:Vo gradinka ke Vi dojde Dedo Mraz Sin mi: koj Dedo Mraz Jas:pa neznam Sin mi:ama vo gradinka nemame odzak!!!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29
мамо копјутео има теии(компјутерot има батерии) прашува дали работи хаха да гледа цратани на youtube!
07.04.2010, 14:14
nadica
4381
едно 8 годишно девојче отишло во училиште со playboy напишано на рака и секако: учителката:што е тоа на раката? девојчето: нешто на англиски од дада го видов учителката:а знаеш ли што значи? девојчето:секако учителката:е што значи девојчето:зајаче
16.05.2010, 23:15
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
super se nasive deca! Kolku otvoreni umovi, koi posle opstestvoto pravi se' da gi zatvori (... we don't need no education, we don't need no control...) Eden od decata koga bese mal (2,5 god), cuvase guster vo tegla. koga mu pobegna, proba da go fati, ama nesakajki mu go skina opasot. Doaga vo panika kaj mene: "mama, mama, brgu vari kafe! Da mu dademe na gusterceto, brzo..."
И мене ме лажеа дека ако пијам кафе ќе ми порасне опашка.
На детето на еден колега од мм пред Нова Година го носеле да го сликаат со Дедо Мраз и на крај ДМ му подарил пакетче. По некој ден во градинка имале приредба со Дедо Мраз кој делел подароци. Кога дошло ред до детенцето за кое ви кажувам тоа рекло: Аман бе Дедо Мраз нели ме познаваш, мене веќе ми даде пакетче.
16.05.2010, 23:32
Maca25
7558
се утепавме со мм од смеење!!