за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Сега баш се присетував на факултетските денови и ми текна да ве прашам...на кој факултет студиравте, која е темата со која дипломиравте и по кој предмет беше? Со колку (оцена) ја одбранивте дипломската работа?
16.10.2010, 15:57
Martins mom
3342
Јас студирав на Технички факултет Предмет - Композиција на мултимедијални проекти Тема - Вируси, црви и тројанци
16.10.2010, 16:00
etiopija
58
jas studirav na Pedagoski fakultet vo Skopje predmet: metodika po makedonski jazik tema: tipovi nastavni casovi po mak. jazik diplomirav so ocenka 10
16.10.2010, 17:17
Viktori
5329
Филозофски факултет Институт за социјална работа и соц. политика
Посвојување-правна постапка
16.10.2010, 17:51
vezilka RR
4931
Филозофски факултет Институт за Историја на уметност и археологија Предмет Средновековна археологија Тема Женски средновековен накит
Хи,хи..увави времиња беа тоа :)
16.10.2010, 18:10
mami2
417
Филозофски факултет, Институт за психологија Изразеност на мотивот за постигнување, конформизмот и екстроверзијата во традиционална и активна настава
16.10.2010, 20:54
mama26
3977
fakultet za umetnost potocno umetnost za kosata na sekoja zena testot bese farbanje so feniranje poloziv so 4 ka ili 9 ka
16.10.2010, 21:04
agnes77
1959
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Филозофски факултет Институт за социјална работа и соц. политика
Посвојување-правна постапка
еј онда реци нам како треба комисија да работа
иначе јас сум диплома, магистерски и докторски рад завршила на педагошки факултет- ликовна педагогика
16.10.2010, 21:23
Natasa981
955
Jas diplomirav na Ekonomski fakultet Skopje (pri Univerzitet Sv>Kiril i Metodij) otsek finansiski menadzment, a momentalno sum na postdiplomski studii isto na Ekonomski fakultet,na smer finansii i bankarstvo. Bas me potsetivte deka treba da `fatam` kniga i da polozam nekoj ispit:))ama ic ne mi se uci
16.10.2010, 21:34
Natasa981
955
auf zaboraviv, diplomskata mi bese na tema od oblasta na Javnite finansii. lele ne mi teknuva na naslovot na temata,diplomirav pred 6 godini ,auu koga pominaa
20.10.2010, 01:30
Maca25
7558
Филолошки факултете Катедра за превод и толкување Предмет: Контрастивна анализа на текст и говор Тема: Der Aspekt in Mazedonischen und seine Entsprechungen im Deutschen am Beispiel von deustchnen Ueberzetzungen von macedonischen Texten oder Ansprachen. На кратко - глaголски вид во македонски и германски
22.10.2010, 16:52
Snowhite RR
5042
Економски факултет Економија на претприајтија Дипломски труд: СДИ - Странски директни инвестивции, ја преведував од англиски
Ова ко да се фалиме ми личи
22.10.2010, 23:14
mama26
3977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Ова ко да се фалиме ми личи
i mene,ama nemozev da ostaam samo drugite znaes morav i jas da se iznafalam vaka
23.10.2010, 10:36
Martins mom
3342
Е што е фалење ако си кажеш која ти била темата на која си дипломирал??
05.11.2010, 18:57
nena lonley
97
Filozofski fakultet - diplomiran profesor po filozofija i etika Dipl.tema- razliki i slicnosti megju magijata i religijata a sega sum na magisterski studii- sanitarna inspekcija p.s ova so falenjevo a zs da ne se pofalime i ocenkite 4 i 9 voopsto ne se na isto nivo
05.11.2010, 19:14
anebebe
348
apsolvent sum na sumarki fakultet nasoka:PTME (Proektiranje i Tehnologija na Mebel i Enterier) uste nekoj ispit pa ke ja spremam diplomakata rabota ,,proektiranje na mebel za detska soba,,
05.11.2010, 20:27
Snowhite RR
5042
А јас да ве прашам во врска со ова: Сами си ги пишувавте дипломските или плативте некој друг да ви ги напиши/изработи?
< Поракaта ја уредил виктори -- 5.11.2010 21:05:34 >
05.11.2010, 20:38
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: anebebe
apsolvent sum na sumarki fakultet nasoka:PTME (Proektiranje i Tehnologija na Mebel i Enterier) uste nekoj ispit pa ke ja spremam diplomakata rabota ,,proektiranje na mebel za detska soba,,
Еј колку убава тема за дипломска, ајде кога ќеја завршиш ќе ја промовирамена Рингераја
05.11.2010, 20:54
anebebe
348
vazi ne otkazuvam
05.11.2010, 21:06
Viktori
5329
А јас да ве прашам во врска со ова: Сами си ги пишувавте дипломските или плативте некој друг да ви ги напиши/изработи?
Мојата беше препишана Мислам посвојување-правна постапка...нема и баш многу за мозгање или за плаќање- препиши закон и то је то.
06.12.2010, 16:14
Snowhite RR
5042
Ова ве прашав, затоа што јас изработувам дипломски за други студенти, за пари се разбира, па се чудам цело време, зарем толку е тешко да се напиши дипломска?
06.12.2010, 16:27
Џесика
2036
Педагошки Факултет, а дипломската тема ми беше од предметот Социологија на образование, т.е Тема: Поим за социјализација- секундарна социјализација
06.12.2010, 16:56
mamicka_26
280
Јас лично сама си ја пишував дипломската и не ми беше тешко дури и задоволство ми претставуваше, а темата ми беше конфликти во организацијата (економски факултет)
06.12.2010, 20:17
Pepelaska *
3820
Педагошки факултет - Битола Предмет: Проектен менаџмент Тема: Проектите во функција на осовременување на наставата во основните училишта
Ех, мојата животна желба е да се вработам во школо и да применувам се пона што имам замислено ама нема нема нема работа ...
07.12.2010, 08:25
anedespo
940
Ekonomski fakultet Skopje "Regulacija vo vrska so adekvatnoto informiranje na potrosuvacite" Sama ja napisav.