cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Дипломска тема

clock-img

16.10.2010, 15:52

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Сега баш се присетував на факултетските денови и ми текна да ве прашам...на кој факултет студиравте, која е темата со која дипломиравте и по кој предмет беше? Со колку (оцена) ја одбранивте дипломската работа?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

16.10.2010, 15:57

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Јас студирав на Технички факултет
Предмет - Композиција на мултимедијални проекти
Тема - Вируси, црви и тројанциuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

16.10.2010, 16:00

clock-img

etiopija

pencil-img

58

jas studirav na Pedagoski fakultet vo Skopje
predmet: metodika po makedonski jazik
tema: tipovi nastavni casovi po mak. jazik
diplomirav so ocenka 10user posted image

Eve deset_______ pravila za uspesen den: Odi i napravi nekoe dobro delo. Povtorigo toa uste devet pati.

clock-img

16.10.2010, 17:17

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Филозофски факултет
Институт за социјална работа и соц. политика

Посвојување-правна постапка

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

16.10.2010, 17:51

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Филозофски факултет
Институт за Историја на уметност и археологија
Предмет Средновековна археологија
Тема Женски средновековен накит

Хи,хи..увави времиња беа тоа :)

clock-img

16.10.2010, 18:10

clock-img

mami2

pencil-img

417

Филозофски факултет, Институт за психологија
Изразеност на мотивот за постигнување, конформизмот и екстроверзијата во традиционална и активна настава

clock-img

16.10.2010, 20:54

clock-img

mama26

pencil-img

3977

fakultet za umetnost potocno umetnost za kosata na sekoja zena user posted image testot bese farbanje so feniranje poloziv so 4 ka ili 9 kauser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

16.10.2010, 21:04

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Филозофски факултет
Институт за социјална работа и соц. политика

Посвојување-правна постапка

user posted image user posted image user posted image  еј онда реци нам како треба комисија да работа

иначе јас сум диплома, магистерски и докторски рад завршила на педагошки факултет- ликовна педагогика

clock-img

16.10.2010, 21:23

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

Jas diplomirav na Ekonomski fakultet Skopje (pri Univerzitet Sv>Kiril i Metodij) otsek finansiski menadzment,
a momentalno sum na postdiplomski studii isto na Ekonomski fakultet,na smer finansii i bankarstvo.
Bas me potsetivte deka treba da `fatam` kniga i da polozam nekoj ispit:))ama ic ne mi se uciuser posted image

clock-img

16.10.2010, 21:34

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

auf zaboraviv, diplomskata mi bese na tema od oblasta na Javnite finansii.
lele ne mi teknuva na naslovot na temata,diplomirav pred 6 godini ,auu koga pominaauser posted image

clock-img

20.10.2010, 01:30

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Филолошки факултете
Катедра за превод и толкување
Предмет: Контрастивна анализа на текст и говор
Тема: Der Aspekt in Mazedonischen und seine Entsprechungen im Deutschen am Beispiel von deustchnen Ueberzetzungen von macedonischen Texten oder Ansprachen.
На кратко - глaголски вид во македонски и германски user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.10.2010, 16:52

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Економски факултет
Економија на претприајтија
Дипломски труд: СДИ - Странски директни инвестивции, ја преведував од англиски

Ова ко да се фалиме ми личиuser posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

22.10.2010, 23:14

clock-img

mama26

pencil-img

3977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Ова ко да се фалиме ми личиuser posted image user posted image

user posted image i mene,ama nemozev da ostaam samo drugite znaes morav i jas da se iznafalam vaka user posted image user posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

23.10.2010, 10:36

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Е што е фалење ако си кажеш која ти била темата на која си дипломирал??user posted image user posted image

clock-img

05.11.2010, 18:57

clock-img

nena lonley

pencil-img

97

Filozofski fakultet - diplomiran profesor po filozofija i etika
Dipl.tema- razliki i slicnosti megju magijata i religijata   a sega sum na magisterski studii- sanitarna inspekcija
  p.s ova so falenjevo a zs da ne se pofalimeuser posted image i ocenkite 4 i 9 voopsto ne se na isto nivouser posted image

clock-img

05.11.2010, 19:14

clock-img

anebebe

pencil-img

348

apsolvent sum na sumarki fakultet          nasoka:PTME (Proektiranje i Tehnologija na Mebel i Enterier) uste nekoj ispit pa ke ja spremam diplomakata rabota  ,,proektiranje na mebel za detska soba,,user posted image

clock-img

05.11.2010, 20:27

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

А јас да ве прашам во врска со ова: Сами си ги пишувавте дипломските или плативте некој друг да ви ги напиши/изработи?

< Поракaта ја уредил виктори -- 5.11.2010 21:05:34 >

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

05.11.2010, 20:38

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: anebebe

apsolvent sum na sumarki fakultet          nasoka:PTME (Proektiranje i Tehnologija na Mebel i Enterier) uste nekoj ispit pa ke ja spremam diplomakata rabota  ,,proektiranje na mebel za detska soba,,user posted image

Еј колку убава тема за дипломска, ајде кога ќеја завршиш ќе ја промовирамена Рингераја user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

05.11.2010, 20:54

clock-img

anebebe

pencil-img

348

vazi user posted image ne otkazuvam user posted image

clock-img

05.11.2010, 21:06

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

А јас да ве прашам во врска со ова: Сами си ги пишувавте дипломските или плативте некој друг да ви ги напиши/изработи?

Мојата беше препишана
Мислам посвојување-правна постапка...нема и баш многу за мозгање или за плаќање-  препиши закон и то је то.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

06.12.2010, 16:14

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ова ве прашав, затоа што јас изработувам дипломски за други студенти, за пари се разбира, па се чудам цело време, зарем толку е тешко да се напиши дипломска?

clock-img

06.12.2010, 16:27

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Педагошки Факултет, а дипломската тема ми беше од предметот Социологија на образование, т.е
Тема: Поим за социјализација- секундарна социјализација

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

06.12.2010, 16:56

clock-img

mamicka_26

pencil-img

280

Јас лично сама си ја пишував дипломската и не ми беше тешко дури и задоволство ми претставуваше, а темата ми беше конфликти во организацијата (економски факултет)

clock-img

06.12.2010, 20:17

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Педагошки факултет - Битола
Предмет: Проектен менаџмент
Тема: Проектите во функција на осовременување на наставата во основните училишта

Ех, мојата животна желба е да се вработам во школо и да применувам се пона што имам замислено ама нема нема нема работа ... user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

07.12.2010, 08:25

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Ekonomski fakultet Skopje
"Regulacija vo vrska so adekvatnoto informiranje na potrosuvacite"
Sama ja napisav.

Последни статии

article-img