cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Екстремни спортови

clock-img

13.03.2013, 07:57

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Дали се бавите со екстремни спортови? Банџи скокање, падобранство, скијање на вода?
Јас до сега сум скијала на вода неколку пати, а мм ехееее...има скокано со падобран, има пливано во аквариум (базен) со ајкули, ми се слоши кога ми ги покажуваше сликитеuser posted image

clock-img

13.03.2013, 08:02

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Ne sum jas za ekstremni sportovi user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

13.03.2013, 08:10

clock-img

blond

pencil-img

1268

Не сум пробала ништо од ова. А за банџи скок имам огромна желба, а и за падобранство. Ај може мм ќе го прочита овој пост и ќе сфати колку многу сакам, па да ме изненади user posted image
Инаку, секаде каде што има луна парк, јас морам да го испробам она најстрашното user posted image

clock-img

13.03.2013, 08:31

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

И јас по луна паркови обожавам да одам, ама мислам дека тоа не се смета за екстремен спорт хахаахх

clock-img

13.03.2013, 08:34

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

ne sum po ovaa rabota

clock-img

13.03.2013, 08:36

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

najekstermno od sportovi mi e sto sum se kacila na Ajfelova kula i sum poglednala nadolu,user posted image user posted image user posted image , se plasam od visocina

clock-img

13.03.2013, 16:06

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Животна желба ми е банџи да скокам и се надевам еден ден ќе си ја остварам. Исто сакам и со падобран да пробам еднаш барем

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

13.03.2013, 16:12

clock-img

Bilence2

pencil-img

727

Imam drugarka koja bese na rafting i imase ogromni impresii od tamu. Bi sakala i jas eden den koga ke mi potporasnat decava da se spustam ednas na Tara:)

A baby makes love stronger, the days shorter, the nights longer, savings smaller and a home happier.

clock-img

13.03.2013, 16:17

clock-img

temjanuska75

pencil-img

770

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Животна желба ми е банџи да скокам и се надевам еден ден ќе си ја остварам. Исто сакам и со падобран да пробам еднаш барем

А за падобран одев на обука, се поминав, ама лекарски не поминав низок притисок и многу ми е криво

Последни статии

article-img