за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Од неодамна на ТВ се емитуваат неколку кратки филмови во насока на превенција од употреба на разни дроги. Се работи за проект зад кој стои Владата на Република Македонија и претставува обид за подигнување на свеста кај младите за штетните влијанија од консумирањето на дрога. Филмовите се кратки, по неколку минути, но квалитетно изработени и базирани на типични приказни. Ефектите, глумата, камерата и воопшто целосната изведбата на видеата се за пофалба.
08.02.2010, 23:08
mami
8680
рипче а има одреден период кога ги даваат или? јас немам баш време да гледам тв, па вака изненадно нешто ако на работа ѕирнам на Зулу или ако наместам да снима дома комп...а баш би сакала да ги погледнам
08.02.2010, 23:11
ripce
2148
zivototemojotfilm.com.mk
можеш да ги погледнеш сите клипови...
08.02.2010, 23:23
lidijas
199
Da ovie kratki filmovi bas realno prikazuvaat sto se slucuva so porocite na sovremenoto vreme.
09.02.2010, 08:03
profesorica
5709
сум слушнала и гледала реклама ама не сум ги гледала тие филмчиња
добри се
09.02.2010, 08:12
mother 29
4405
мене лично ми се свигаат сите реклами ккао филмчиња што се, не само овие ,туку сите од почеток што ги задаваа ..ептен тематски, кратки и јасни..пораката излава на површина.посебно тој со Каролина
09.02.2010, 08:20
arh_diz
7198
neznam dali mislime za istoto na satelitskata na mtv davaat takvi kratki filmcinja . mene licno mi se dopagaat
09.02.2010, 08:24
ripce
2148
Не не мислам на оние клипчиња што се за Македонија... Охрид, Хераклеја, Стоби... овие клипчиња се наменети за подигнување на свеста на маладите за штетните влијанија на дрогите...
09.02.2010, 08:26
jovanka
1745
podrzuvam se sto ima jasna poraka i cel
09.02.2010, 08:27
arh_diz
7198
Gi ima i tie na satelitskata za droga nasilstva
09.02.2010, 08:50
vezilka RR
4931
ех, во последно време ретко, односно скоро ич не ми се случува да пофалам кампања на влада, ако стварно е нивна кампања. Сум ги гледала клипчињата, ги свиѓам и ако се стварно проект на влада, за прв пат после доооолго време ќе ома кажам добро потрошени пари....:)
09.02.2010, 18:09
BILJANA_G
491
Gi imam gledano tie mali filmcinja dobra rabota napravena od vladata no dali tie ke pomognat da se nadevame deka mladinata ke se podobri.
09.02.2010, 18:23
ripce
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILJANA_G
Gi imam gledano tie mali filmcinja dobra rabota napravena od vladata no dali tie ke pomognat da se nadevame deka mladinata ke se podobri.
Добро прашање... Колку овие филмчиња ќе влијаат на подигнување на свеста на младите за штетното влијание на дрогите?
09.02.2010, 18:37
tereza
784
и јас ги изгледав клиповите на нет и добри се,оставаат јасна порака,ми се допаѓаат како се направени во секој случај за пофалба е се што се прави за да им се појача свеста на младите за пороците кои ги демнат.
24.03.2010, 10:24
mother 29
4405
КЛИК..........со гордост ви кажувам дека дечкото со кокаинот е Баже-Кочани
24.03.2010, 11:38
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29
КЛИК..........со гордост ви кажувам дека дечкото со кокаинот е Баже-Кочани
ми се слоши од филмовиве