за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
дали имате некој збор или фраза кој ги користите нон стоп кај што треба или нетреба
јас најчесто користам Е как не ти луд/а ли си бре,бре Оф мори мајко..
20.04.2012, 22:09
Ikana
3780
Сфаќаш? Разбираш? Леле Да му се сневиди Добро Сакам
20.04.2012, 22:45
Џесика
2036
ај не замарај (ова на мм) тешко тебе ауф ауф мамицата мамина
20.04.2012, 22:53
mamicki
1111
Пичкуш мачкуш! (најчесто кога возам ) Ај не замарај! Аман!
20.04.2012, 23:09
bombica
917
нема грешка туфффф амаааан копук
20.04.2012, 23:11
SkCura77
430
Ме фркна нервата (кога се нервирам) Дај кажете нешто поарно (со другарките кога озборуваат) Ми пукна филмот од (кога ми е здодевно) Срц, ај бе батали... ( на ММ кога ќе запне нешто по дома)
А најчест збор ми е ЈЕБОТЕЕЕЕЕ, не за вулгарност, колку што ми остана од еден виц што го слушнав на времето за плавуша на автобуска станица
of lele majko.....koga sum umorna idi u p*** materin koga mi e preku glava od se! aman...isto taka preku glava od se i sesto sega odma so trcanje..... koga nesto se bara od mene da napravam a mene me mrzi
13.02.2013, 00:10
elenak
2004
Оф мори мајко Ту бре мајка му стара (не знам зошто стара ама така сум го слушнала некаде) Шо е работта (или шо сакиш) - на гевгелиски
13.02.2013, 11:51
miana
6152
Ај и ја да си пишам
Оф леле у пиз матер Аман веке Свакаш? Разбираш? Је га Не ми е јасно како може.... Леле,не ми се верува Тоа ти е
На други не ми текнуе
13.02.2013, 12:57
niki
4299
vo posledno vreme "bre" mi e zbor koj go stavam vo sekoja recenica, tolku mnogu cesto go upotrebuvam sto i go prenesov na kerka mi, maz mi ja iskara zosto go koristi i se dogovorivme deka i dvete ke prestaneme da go upotrebuvame, taa prestana a jas seuste nesvesno go kazuvam sega postojano me poprava: mamo pak rece bre!!! mnogu losa navika na koja ne uspevam da i go najdam krajot
13.02.2013, 16:26
Octavia
617
Sama na sebe sum si dosadna so
"puknav" , pocnav na majtap so ona "puknav vise, ne znam kade da se obratam" i mi ostana "of mori majko" haos horror I ona dodavanje "mama" otkako kje mu se obratam na nekoe od decata, pa pocnav i na mm da mu vikam "ajde, mama..." A be haos
09.06.2014, 01:33
Defne90 RR
1991
Ох се ме боли, Пукнах вече, Е ако де! Абе ајде беге там наонам!
09.06.2014, 08:08
AneLav RR
1110
Изгинав... Аман веќе... Да тие ј...ем сунце... Ме појадовте... Пукнав веќе аман...
09.06.2014, 17:20
princessa
1056
да ти се сневидум ај у п.м е са ти дојдех аман веќе, ме пукнахте еле ти текна разбираш ле?
Има еден куп за пишување...
09.06.2014, 21:08
Палешка РР
7505
Сега или одма? Оладиииии Слоу дауууннн (мм многу гласно зборува) Ме пукнавте ме треснавте Не сум ви алајка
10.06.2014, 09:16
sandriana RR
2924
I ona dodavanje "mama" otkako kje mu se obratam na nekoe od decata, pa pocnav i na mm da mu vikam "ajde, mama..." A be haos user posted image
Е и јас се нервирам што на секое, на крај на реченица додавам "мама", а секогаш ми било антипатично. И моите "шоферски" псовки, не е пристојно да наведувам овде
10.06.2014, 18:50
Yummy Mammy
1690
Боже Господе! редовно го употребувам за чудење
Не сум ти јас закачалка! - кога ми подаваат јакни Не сум ти јас кујна! - кога ми подаваат празни чаши Не сум ти јас корпа! - кога ми подаваат прљави чорапи И се така....
11.06.2014, 23:17
Snowhite RR
5042
Во последно време само овие ги повторувам нон стоп и веќе ни сама не можам да се слушам Еее Аман Ме избудаливте Достаа!! Немој! Остај ја! Не можам веќе
11.06.2014, 23:22
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Во последно време само овие ги повторувам нон стоп и веќе ни сама не можам да се слушам Еее Аман Ме избудаливте Достаа!! Немој! Остај ја! Не можам веќе
Како јас да сум го напишала ова Јас додадавам и некоја пцовка пред или после зборчињава Не ги пишувам сега така,ама замислете ги
12.06.2014, 23:34
bucko mal
1431
Me razbirash-koj si ima muva na kapata mu pravi brrrrr,ako jas se ne razbiram mislam I mene ne me razbiraat
Aman veke...
Gospde boze.....
Znaci....me razbirash
Boze zacuvaj pamet.
26.11.2014, 15:14
caciana
863
Ziti se? o jee. Ova pocnav na zafrkancija da go kazuvam uz muabet i taka vo drustvo mi premina i vo navika Inaku aj dosta, aman , gluposti, lele coek , ( i mnogu karam uz muabet ama da ne nabrojuvam )
26.11.2014, 16:53
AneLav RR
1110
Не можам веќе.. Аман... Налет... Престани.. Е веќе... Џенем нека фати...