cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Земјотрес

clock-img

06.09.2009, 23:52

clock-img

Еца

pencil-img

6692

леле луѓе сега имаше земјотрес,леле се исплашив максимално, user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 2.1.2013 22:49:21 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

06.09.2009, 23:55

clock-img

karla

pencil-img

224

lele Elena i nie vo Veles go setivme, navistina bese strasno! Mora da bil jak :(

clock-img

06.09.2009, 23:56

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Страшно. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

06.09.2009, 23:58

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Да, беше, а ние на 9 катuser posted image леле компјутерот ми се помести креветчето на Мила, и свекрвата срипа од соба се исплашила, креветот почнал да и се мрда, прв пат во животот јас да почувствувам земјотресuser posted image еве се напив и шеќер и вода, беше страшно, се исплашивuser posted image

clock-img

06.09.2009, 23:59

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јас спиев, Марио го сети, ама беше хоризонтален, страшен за високи згради, кај нас сите излегоа надворuser posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

07.09.2009, 00:10

clock-img

Aleksandra

pencil-img

309

Jas uste ne spijam ama za zal ne go osetiv zemjotresot, a golem panicar sum vo vrska so zemjotresi.... Cudno?????user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 00:24

clock-img

mimicka

pencil-img

183

Беше краток ама јак  земјотрес user posted image се преплашив и веднаш срипав да гоземам бебето. Јас живеам на приземје во куќа и никогаш се нема толку силно почуствувано земјотрес. Имам живеено на 10 спрат и таму е страшно кога има земјотрес user posted image

Да зборувам на сите човечки јазици, па дури и на ангелски, штом љубов немам, ќе бидам бакар што ѕвони или кимвал што ѕвечи.

clock-img

07.09.2009, 00:43

clock-img

mimicka

pencil-img

183

Земјотресот бил во Албанија блиску до Дебар со јачина од 5,4 МЛ еве повеќе на оваа страница
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=138961#

Да зборувам на сите човечки јазици, па дури и на ангелски, штом љубов немам, ќе бидам бакар што ѕвони или кимвал што ѕвечи.

clock-img

07.09.2009, 00:56

clock-img

Еца

pencil-img

6692

леле мајкоuser posted image како и да е поштено се упрпавuser posted image

clock-img

07.09.2009, 03:22

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

Леле лугееееее јас сум само 20 км од Дебар и може да замислите колку не стресе.Многу страшно мм ја грабна Јана а јас не знаев што правамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Осетивме дека е многу блиску еве сега не можеме да заспиеме засто усте тресе по малце само се слуша звук.Лелелеелелел не можам да заспијам само стојам до Јана и на неа мислам.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 03:25

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

Многу беше јак јас не знам како не се срушија куќиве а утре сум на работа и не знам како ке издржам,башка не ми се одиuser posted image

clock-img

07.09.2009, 08:28

clock-img

mami

pencil-img

8680

можам само да кажам- страшно!! само што сакав да си легнам, а после неможев да заспијам уште долго, цело време си го гушкав Лука

clock-img

07.09.2009, 08:31

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Ние сме спиеле ништо не сме осетиле, а јас инаку каков паничар сум...

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

07.09.2009, 09:09

clock-img

Боцко

pencil-img

806

уф!
ептен беше страшно. во новиве згради се прашуваш многу работи за кратко време. само што легнавме, срипав и бев спремен да го грабнам стефан. а тој си спиеше и ништо не осети. детенце. чекавме уште 1/2 саат дали ќе остане на тоа и заспавме. ама, немаш мир...

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

07.09.2009, 09:14

clock-img

mami

pencil-img

8680

а замисли кај мене- стара куќа, комшијата лепенка до нас гради 3 кат без дозвола бидејќи темелите не дозволуваат повеќе од два ката и сме предупредени дека на појак земјотрес се може да паднеuser posted image око неможев да затворам и секогаш се плашам за моите кога има земјотрес

clock-img

07.09.2009, 09:18

clock-img

srekna mama

pencil-img

316

Ни земјотрес не сум сетила,ништо.А можеби и не се стеил во Велес?Којзнае!?

clock-img

07.09.2009, 09:28

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

I vo BT.ne se oseti nisto ama zatoa pak tuka pred vda mesci zdrma i toa ubavo duri seedum pati vo dva meseciuser posted image i bese strasno prlicno

clock-img

07.09.2009, 12:50

clock-img

karla

pencil-img

224

ej "Srekjna mama" bas si srekjnauser posted image Nie ziveeme vo crvenata zgrada kaj fontanata kaj "Avona" i toa kako go setivme zemjotresot. Celiot stan i se vo nego se treseseuser posted image Ama za srekja brzo pomina.

clock-img

07.09.2009, 15:41

clock-img

dani85

pencil-img

103

stvarno sinoka imase zemjotres tocno vo 23:50 jas spiev i naednas se razbudiv bidejki krevetot se tresese i mnogu se oseti

clock-img

07.09.2009, 16:13

clock-img

nadica

pencil-img

4381

за среќа не осетив ништо инаку требаше да спијам надвор со малата оти сум голем паничар а бевме сами домаuser posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

07.09.2009, 16:27

clock-img

bibi

pencil-img

124

абе, јас ништо не сум сетила сум си заспала како бебенце. Фала богу инаку, што ќе беше не знам. Ќе си ја преседев цела ноќ во страв.

clock-img

07.09.2009, 16:30

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Свекрвата на вести утрово слушнала дека во текот на ноќта имало уште неколку, а последниот се почувствувал во 7 сабајлеuser posted image Сега чекам весто од 17 на канал 5 баш да слушнам што ќе кажатuser posted image

clock-img

07.09.2009, 16:50

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

цела нок дрмаше да видете само какви звуци доагаа,леле целата се смрзнувавuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 16:51

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

иначе дечки епицентарот е оддалечен само 33 км. од местото кај што живеамuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 22:56

clock-img

delfinka

pencil-img

416

ne razbrav koga imalo zemjotres,i kade?

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

Последни статии

article-img