cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Зимска опрема

clock-img

16.12.2009, 11:48

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ајде мамички и татковци, снегот некаде веќе го има, некаде ке стигне за некој ден, па како стоиме со зимска опрема?
Санки, сличуги, скии, скафандери, дебели чизми???

clock-img

16.12.2009, 11:50

clock-img

mami

pencil-img

8680

Kaј мм има една дрвена санка и лани на таа го возевме со монтирано седиште за во кола на неаuser posted image , а кај моите има една пластична од мене и сестра ми и таа ке си ја користи таму...

clock-img

16.12.2009, 12:24

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ние имаме нова санка,лани му ја купивме,ама малку ја искористивме со ланскиот снег.да се надеваме дека година ке има повеке снег и ке ја искористиме максимално,ако не Пониква не ни бегаuser posted image
имаме скафандер шушкав што не пропушта вода,лани го купивме ,ама поголем број така да и оваа година ке му биде таман!шалови,капи...тоа нормално ...чизми такви за на длабок снег немаме ,ама ке купимеuser posted image

clock-img

16.12.2009, 14:29

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Vcera kupivme sanka od onie plasticnite, skafander imame, cizmicki ke donese baba od Slovacka, a salcinja, kapi i rakavicki eden ton. Samo sneg nemame.

clock-img

16.12.2009, 14:31

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

имаме дрвена санка, скафандер немаме, чизми за во снег имаме како и шалови капи, ракавици.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

16.12.2009, 14:36

clock-img

ripce

pencil-img

2148

значи мали сме за санка, скафандер имаме, ама исто како да немаме, ем и реков на баба му на мм дека скафандерот што му го земала е многу мал, и пак не го смени, што ќе ми е мене нешто како "ради реда" да се купи, а после да стои и + да зазема место. ракавици, капа и шал имаме, длабоки кондурки што му ги зема мајка ми пошто не гази уште само за заштита од студот, и убаво палтенце што му го земавме со мм.

clock-img

16.12.2009, 15:03

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

Имаме се user posted image user posted image ама ни фали уште санка и снег 

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

26.10.2015, 17:50

clock-img

MamaKiki

pencil-img

193

baravme so majkami sanka saka da mu zemi na malovo moe povod beshe sluzbeno otsutna skoro 2 meseci pa da casti od dobivkata user posted image
jas imav plasticna sanka bez nikakvi silesti agli racki imase koi se krevaa i taka se kocese mm veli imalo nekade na fb videl nekoja sanka so volan bila takva plasticna ama ne mozzam da najdam od koja prodavnica ja videl ako nekoj znaj kaj mozam da najdam vakva neka pisi

clock-img

17.01.2016, 14:28

clock-img

MamaKiki

pencil-img

193

мами снегот дојде и ке оди додека да надам санка user posted image
еве и претходно сум пишала и сега пак ај пишете вие од ск некои поопремени продавници да ги најдам на интернет да разгледам таму какви санки има.. во Бт самом дрвени, метални има... user posted image
сакам пластична еве гледав на српски сајтови ппреубави има, кои за седнато дете, др со волан, кренати како на скии... а кај нас немозам да најдам такви user posted image

clock-img

17.01.2016, 17:42

clock-img

lukajana RR

pencil-img

1481

Mamakiki постот ти го префрлив и во Каде да најдам може ќе ти одговорат повеќе рингерајки.
Ние имаме дрвена санка за двајца со потпирач од страните и назад ,убава е многу ама слабо користена ,само на планина овде нема снег за санка долго време

Сакам кога ми зборуваат зад грб зашто тогаш знам дека сум еден чекор пред нив

Последни статии

article-img