writing-img

Кирилицата ни ја прави нашата Рингераја најубава!

clock-img

29.09.2009, 12:03

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Сите Рингераја портали имаат некои специфичности иако структурата и идејата на сите е иста. Но она по што нашата Рингераја е уникатна е кирилицата. Рингераја.мк  е единствениот Рингераја портал од мрежата на Рингераја интернет медиуми која е целата „навезена“ со прекрасната наша кирилица. Да ја направиме Рингераја уште поубава, да ја „веземе“ со кирилично писмо.

Погледнете ги насоките за поставување кирилица на вашиот компјутер и поддржете не во разубавувањето на Рингераја.мк.

And this is my beautiful life ...

clock-img

29.09.2009, 13:16

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Навистина убаво изгледа нашата рр со кирилица а гледам и многу членови  кои досега пишувале на латиница, како сега се определиле за кирилицаuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

29.09.2009, 14:05

clock-img

elle

pencil-img

613

Kako da pisuvam na kirilica? pls kazete mi

clock-img

29.09.2009, 14:08

clock-img

mis.

pencil-img

3845

clock-img

29.09.2009, 14:15

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

и текстот Погледнете ги насоките за поставување кирилица, на првиот пост е линкуван со темата. Кликнина тој дел и ке те насочи на бараната тема.

And this is my beautiful life ...

clock-img

29.09.2009, 14:18

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Jas sakam da se izvinam za mojava latinica, no ne sum vo moznost da pisuvam kirilica, poradi toa sto kompjuterot e na deverot i ne sakam da cepkam mnogu.

clock-img

29.09.2009, 14:34

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Андријана дали имаш да избираш меѓу МК и EN опција доле на екран каде што е саатот?Ако имаш таква опција не е ништо страшно да го смениш тоа автоматски се менува после со ново подигнување на компјутерот.

clock-img

29.09.2009, 14:38

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

pa ne sakav da cepkam, sega bas ne sum doma, ama aj utre ko ke sum doma ke probam, pa ako e ok ke se priklucam na kirilica, znaes ne sakam mnogu mnogu da kopkam deka ne e moj ama aj ke probam:)

clock-img

29.09.2009, 15:02

clock-img

elle

pencil-img

613

супер сега ке си писувам кирилица

clock-img

29.09.2009, 15:02

clock-img

elle

pencil-img

613

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image фала на сите

clock-img

29.09.2009, 15:03

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

29.09.2009, 15:09

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Браво елле user posted image user posted image user posted image колку е поубаво со кирилица нели???

clock-img

29.09.2009, 15:19

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

јас кога како пишувам,кога се брзам пишувам латиница а кога имам повеке време пишам кирилица али од денес ке се потрудам да пишувам нон стоп кирилицаuser posted image user posted image user posted image и од мене едно изинување за мојата латиница

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 29.9.2009 15:20:55 >

clock-img

29.09.2009, 15:33

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Најубаво е на кирилица. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2009, 15:49

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Сите членови кои пишуваат на кирилица допринесуваат нашата рр да биде најубаваuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

29.09.2009, 17:39

clock-img

nadica

pencil-img

4381

точно така нашата рингераја е најубава бидејќи е на кирилица user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

на почеток пишував латиница но откога знам како треба да го преместам пишувам кирилица и бришам цели постови ако не сум видела дека мм префрлил латиница

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Последни статии

article-img