cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Колку старо дете би сакале да посвоите?

clock-img

29.08.2010, 16:55

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Ако одлучите да посвоите дете, колико старо дете би сакале де посвоите?   

< Поракaта ја уредил Палешка -- 29.8.2010 18:00:24 >

clock-img

29.08.2010, 19:42

clock-img

mama26

pencil-img

3977

do 5 godini.od pricina sakam da me znae kako negova majka,a ne zena sto go odgleduva.moze zvuci sebicno ama toa e vistinata.znaci da se sakame isto kako da sum go rodila.

clock-img

29.08.2010, 22:47

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

koga bi posvoila dete bi bilo pomalo od 6 m  bidejki obozavam bebinja,srcinja seuser posted image

clock-img

30.08.2010, 07:08

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

mama26 i amelbebe, благодарам за одговореuser posted image

clock-img

30.08.2010, 10:35

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Па меѓу 2 години и 5 години. веќе се самостојни и полесни за чување, а секако ќе те запаметат како родител, зашто уште се мали.

clock-img

30.08.2010, 17:58

clock-img

sinolicka

pencil-img

180

koga bi mozela da biram uste odmomentot koga ke se rodi da ne ispustam ni edna sekunda od negoviot razvoj,i bi mu ja pruzila istata ljubov i vnimanie kako na moeto dete

clock-img

30.08.2010, 21:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

кога би посвоила дете би сакала да биде помало од 6 месеци...заради тоа што би сакала секој момент на растење, развивање,првите движења,првиот збор се да доживеам заедно со негоuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

30.08.2010, 21:26

clock-img

betpet

pencil-img

302

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

кога би посвоила дете би сакала да биде помало од 6 месеци...заради тоа што би сакала секој момент на растење, развивање,првите движења,првиот збор се да доживеам заедно со негоuser posted image

Се согласувам со горе наведеното.
И јас и мм бевме подготвени доколку не се израдувавме со нашето сонценце Теодора и овој пат, тоа да го сториме на начин што ќе си посвоиме некое мало детенце и да го усреќиме, пружајќи му топлина, љубов и мир со нас.Мислам дека обострано го сакавме тоа, но за возраста во која да биде тоа мало детенце воопшто не сме разговарале. Но и за овој вреден чин никогаш не е доцна.

Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)

clock-img

30.08.2010, 23:09

clock-img

lukas

pencil-img

2148

bi posvoila od 6 meseci i pomalo sakam ona sto ke bide moe da si go gledam na moj nacin i da znam deka nema da mi e nezz kako da se izrazam maceno ne e vistinkiot zbor nezz sakam da kazam sakam da si go zagledam na moj nacin i sakam da se povrzeme uste od malo,a 2 godisna vozrast veke raspoznavaat..pozz nezz ova e moe mislenje.koga bi posvojuvala bi posvoila pomalo od 6 meseci..pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

30.08.2010, 23:13

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

мене не би ми сметало и поголемко да е. Гласав до5.
Нема да си имаме проблеми понатака со лаги и вистини. А и комшии и злобни луѓе. А ќе биде големко доволно за да знае дека не сум Мама што го оставила, туку Мама што го земала откако го оставиле.

П.С + и нема пари за пелени да трошам user posted image user posted image user posted image (се зезам за ова)

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

30.08.2010, 23:27

clock-img

lukas

pencil-img

2148

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

03.09.2010, 11:12

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

П.С + и нема пари за пелени да трошам user posted image user posted image user posted image (се зезам за ова)

user posted image user posted image user posted image

мени ми је тешко одговарат на прашанје, пошто прује неколико година и јас сам мислила, да желим мало дете, кад смо писали баранје за посвојуванје написали смо до 3 години, сега знаем дека нема границе ... чекамо дјевојчице и нема везе колико година имају, у срцу су наше засекогаш

clock-img

24.11.2010, 10:51

clock-img

misticia

pencil-img

213

гласав до 18 години - затоа што кога би одела на чекор да згрижам дете без родители, не би го направила тоа за себе туку веројатно за детето

можеби да немав свои деца поинаку ќе размислував и веројатно ќе сакав на детето кое ќе го земеме да му бидеме родители од почеток па до крај на детството

а воопшто не би посвојувала затоа што има кој да посвојува

не би „крадела“ од некој што не може да има свое дете и сака да посвои - но никогаш не вели никогаш - ако дојдам до таква ситуација во животот годините нема да ми бидат важни

< Поракaта ја уредил misticia -- 24.11.2010 10:52:35 >

clock-img

01.12.2012, 09:52

clock-img

zzaa

pencil-img

884

koga bi posvoila dete bi sakala toa da e bebence od nekolku meseci user posted image

clock-img

01.12.2012, 13:41

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Од сегашна гледна точка без дете би посвоила до 6 месеци.Како што пиша Богданчанка РР сакам да гледам и уживам како ќе расте.
А кога би посвоила а да имам свое би било од 2 до 5 години кога се учат животните навики.

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

01.12.2012, 15:56

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Poznavajki kolku dolgo se ceka za da posvois dete,ima luge po 10 god cekaat,taka da treba i na godinite da se misli...da sum na ovaa vozrast sto sum,bi sakala dete od edna godinka...no ako vekje stanuva zbor za luge od 40 god bogami 4-5 god bi bilo idealno

Последни статии

article-img