за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dali imate svoj broj koj vi e sreken ili pak baksz eve edna strana kade mozete da go najdete svojot broj http://www.lifepathnumber.com/en/ < Поракaта ја уредил mother 29 -- 26.11.2009 11:01:53 >
Кај ми отиде пораката Напишав мој среќен број ми излезе 4 < Поракaта ја уредил Еца -- 26.11.2009 11:00:04 >
ha,ni kraj patmet ne bi mi teknalo za sreken br1,se mislev deka ke izleze8 < Поракaта ја уредил mother 29 -- 26.11.2009 11:02:19 >
и мене ми е 4 -trust < Поракaта ја уредил mother 29 -- 26.11.2009 11:02:41 > _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
mene 11 < Поракaта ја уредил mother 29 -- 26.11.2009 11:02:59 >
ahahha i mene mi izleze br. 4 i do nekade e vistina ova : < Поракaта ја уредил mother 29 -- 26.11.2009 11:03:13 >
мене ми е бројот 7 и навистина ме погоди во главни црти не ми се верува < Поракaта ја уредил Еца -- 26.11.2009 11:00:34 >
8-"down-to-earth" e mojot sreken broj _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Mene 11
mene 9 i dosta raboti se pogodoja vistiniti
mene 6 a sve si mislev 7
Мене 4 ама пошто незнам англиски не ни знам што значи.Ајде мамички во кратки црти кажете ми. _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Ooo znaci na poveke ni e sreken broj 4
мојот е 11 "spirituality" _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
mojot sreken broj 3 od sega ke znam _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
и мојот е 3!
мојот е 8... 99% од она што ми го пишува е точно
Mojot e 9, a i na mm mu e 9-ka. Se registriravme na 9.9.2009, a pravevme svadba 19.09.2009 Mora da ima nesto vistina vo ova 9-kava
Мојот среќен број е 5 "adventure" и просто сум изненадена од она што го прочитав! Позитивно _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Жениииии. која има број 4 ај нека кажи во кратки црти што значи п.с. Незнам англиски _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Mamicke, jas vlegov tamu za da ti prevedam ama za sekoj posebno se preracunuva pa taka naredniot koj ke go ima brojot 4 neka prevedi. Mojot broj e 9 a jas se si mislev deka e 4!
3
Mojot broj e 4
mojot broj e 6 po testot sto go resiv no ne samo po testot nego i navistina mi e sren broj.....
Testot rece 3, ama mene mi se 7 i 13. _____________________________
Со мисија да овозможи описменување на целокупното возрасно население, едукација и доквалификација...
Рингераја новости
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива
Додека го поминувате својот вообичаен ден, сето ова се случува токму во вас. Кул (и малку чудно),...
Дневник на трудници
Вашиот стомак е непобитен доказ дека сте бремена. Еве што може да очекувате од него во месеците к...
Нега