за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Поттикната од непријатниот настан што ми се случи денес со интернет прелистувачот ја отворам оваа тема.Значи кој интернет прелистувач го користите вие.Јас лично си го користам Google Chrome и нај сум задоволна од него.Прееска приметив баш го поставив Интернет експлорер за прелистувач и гледам дека на пример не можеш да играш игри,барем јас не успеав да му ги уклучам на синко.И многу потешко е за пребарување.А така со хромот ке си отворам страница па после само отвори нов таб за друга и ми е некако по прегледно.Што мислите вие кој интернет прелистувач е најдобар и најпрегледен?
18.02.2014, 10:49
princessa
1056
jas koristam Chromium web browser i super mi e. Na Ubuntu sum inace poslednite 5 godini i se odi glatko
18.02.2014, 12:19
Martins mom
3342
Mozilla Firefox i Google Chrome, koga kako
18.02.2014, 15:20
sandriana RR
2924
Mozila-ta и мене ми е најприкладна за работа - веројатно е ствар на навика и вкусови. Кога ми е зорт, го дружам и Хромот