cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Кој интернет прелистувач го користите?

clock-img

16.02.2014, 00:25

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Поттикната од непријатниот настан што ми се случи денес со интернет прелистувачот ја отворам оваа тема.Значи кој интернет прелистувач го користите вие.Јас лично си го користам Google Chrome и нај сум задоволна од него.Прееска приметив баш го поставив Интернет експлорер за прелистувач и гледам дека на пример не можеш да играш игри,барем јас не успеав да му ги уклучам на синко.И многу потешко е за пребарување.А така со хромот ке си отворам страница па после само отвори нов таб за друга и ми е некако по прегледно.Што мислите вие кој интернет прелистувач е најдобар и најпрегледен?

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

18.02.2014, 10:49

clock-img

princessa

pencil-img

1056

jas koristam Chromium web browser i super mi e. Na Ubuntu sum inace poslednite 5 godini i se odi glatkouser posted image

clock-img

18.02.2014, 12:19

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Mozilla Firefox i Google Chrome, koga kako

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

18.02.2014, 15:20

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Mozila-ta и мене ми е најприкладна за работа - веројатно е ствар на навика и вкусови.
Кога ми е зорт, го дружам и Хромот user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

28.11.2014, 21:16

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Google Chrome.

clock-img

28.11.2014, 21:18

clock-img