за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Здраво, не знам дали постои оваа тема па затоа отворам нова. Веќе цела недела детето е во јасли со нова негувателка која не го преслекува. Му носам по две пелени во ранец (полудневен престој). Пелените не ни ги враќа, а детето го враќа со истата пелена од дома. Кога ќе ја прашам дали е преслечено, ми вели да. Почнав да ги бележам пелените и сега сум 100% сигурна дека ги краде пелените. Ме интересира дали некој има вакво искуство и некој совет што да превземам без да го влошам престојот на моето 17 месечно дете.
12.08.2015, 22:51
kapina
4327
Prijaavi na direktorkata na gradinkata oni odamna go pravat ova uste jas koga odev na gradinka ovde vo strumica go pravea ova
12.08.2015, 23:12
Snowhite RR
5042
majka85 твојот пост е преместен ОВДЕ, а оваа тема ќе биде заклучена, Патем добредојде на форумот, се надавем ќе се читаме и низ други повесели теми. Во меѓувреме можеш да ни се претставиш ТУКА