cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Креативни центри за развој на децата

clock-img

12.03.2013, 16:21

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Во Скопје сигурно ги има.
Мислам дека се одлични за деца и тоа од најмала возраст каде што децата би се занимавале со цртање, боење , глумење и други активности низ кои би се увидело во што најмногу ги бива и полесно би се насочиле понатаму.
Во помалите градови конкретно еве во Кичево сеуште луѓето со скептицизам прифаќаат вакви новитети.
И затоа можеби не се оди напред.
Дали знаете некој центар и дали ги носите децата , колку сте задоволни?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

12.03.2013, 17:50

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Кај нас знам некои игротеки кои имаат некоја предучилишна програма како подготовка за на училиште, а за креативни центри не знам во нашиот град дали има

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

12.03.2013, 17:53

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas go nosam sin mi vo kreatien centar, ostanuva tamu eden cas prisustuva i roditel so deteto ako ne saka samo da sedi. Samo pozitivni komentri imam za cenatot i vrabotenite

Биди тоа што си

Последни статии

article-img