cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Круши во форма на бебе

clock-img

23.09.2009, 08:22

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

user posted image
Кинески фармер смисли интересен начин како да се пробие... на меѓународниот пазар на овошје – одгледува круши со форма на бебе.
Досетливиот фармер Џоа Ксианџхенг сезонава одгледал 10.000 круши, кои според некои наликуваат и на Буда. Џоа планира целата годинешна берба да ја пласира на европскиот пазар.

user posted image
Џао цели шест години го развивал моделот бебе-круши, внимателно сместувајќи го секој плод во посебен калап. Иако цената на крушите е висока 5 фунти по парче, жителите од неговото село Хексија, северна Кина се тепаат да купат по некое парче.

- Се чини дека луѓето мислат дека се симпатични или пак дека носат среќа, па се тепаат да ги купат штом ќе ги скинам од дрво, вели Џоа.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

23.09.2009, 09:51

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Искрено...не би можела да изедам ваква круша user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

23.09.2009, 10:23

clock-img

Jasna

pencil-img

44

Iskreno mene mi e malku morbidno....mislam sto se ne ke se izmisli ama nekoi raboti se preteruvaat

clock-img

23.09.2009, 10:25

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Многу чудна работа, до сега не сум видела вакво нешто, а случајно пребарувајќи го начекав.Замислете луѓето се тепале да ги купат??!! Страшно!!!

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

23.09.2009, 13:51

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

konkurencija na pazar lugeto ne birat sredstva user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

24.09.2009, 00:32

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image Не би купила, вака што ја гледам па нешто ми е безвезе, а не да ја јадамuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Последни статии

article-img