cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Мaскенбал

clock-img

20.03.2009, 13:45

clock-img

nina

pencil-img

141

Наближува 1 Април па и априлијада.Па да напишеме идеи за нашите најмили како би ги маскирале.
има толку идеи па шо би избрале за вашето дете ...
Јас кога би имала дете би го маскирала момчето во цар а девојченцето во принцеза.user posted image user posted image ..user posted image
Ако имате вие идеи и предлози повелете напишете.

< Поракaта ја уредил predrag -- 20.3.2009 18:59:49 >

clock-img

21.03.2009, 11:28

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Па драга нина доколку се задржи снегот можеби ке ја маскирам во мал дедо мразuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

02.04.2009, 12:44

clock-img

nina

pencil-img

141

Видиш Ели немаше снег супер беше имаше и многу интересни дечиња маскирани вчера па да ве прашам што ги маскиравте своите најмили и како се радуваа они?

clock-img

03.04.2009, 11:35

clock-img

Aleksandra

pencil-img

309

Luka go maskirav kako LAVce imase takov celosen kostim i mu nacrtav mustaki i nose i bese super dodeka ne vlegovme go gradinkata bidejki ne sakase takov da vleze vnatre i sakase da se soblece, no nekako ucitelkata go vnese vnatre. Ana bese gospogica i oblekov dolg fustan od mene, stikli, tasna se nasminkave, sesir, lancina i se drugo popratno.

clock-img

03.04.2009, 13:22

clock-img

nina

pencil-img

141

Супер сигурно изгледале колку се интересни само бидејки се амли преправени срциња.Бравос Александра за тоа што си се потрудила да ги маскираш двете ангелчиња мали.

clock-img

03.04.2009, 14:01

clock-img

vesna_kr

pencil-img

217

Мила беше маскирана прицеза со фустан долг и круна. А и добро издржа не се бунешеuser posted image .

clock-img

03.04.2009, 14:29

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ние не успеавме да се маскираме бевме во болница, болно ми е мачетоuser posted image , ама затоа видовме многу маскирани дечиња во Бисер и се радувавме како ние да сме маскирани.Браво за сите мамички и маскирани дечиња!!!user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

03.04.2009, 23:04

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Martin go maskirav vo spajdermen i bese najsreken na cel svet.Cel den bese spajdermen.So meraci otide vo gradinka da go vidat site drugarcinja.Se raduvase on a i nie uste poveke koga on e sreken.

clock-img

04.04.2009, 10:45

clock-img

nina

pencil-img

141

Браво за сите дечиња што беа маскирани и издржале и браво и за оние кои ги гледале другите дечиња па заедно се радувале.user posted image user posted image user posted image сепак тоа е за да се радуваат на било кој начин се надевам Елена брзо ке оздравите

< Поракaта ја уредил nina -- 4.4.2009 10:46:42 >

clock-img

08.03.2010, 12:26

clock-img

zami

pencil-img

574

Za godinava sin mi saka da se maskira vo kauboec, toa si go zamisli uste od minatogodisniot maskembal.

Mozebi e vreme da pocnam da baram kostimuser posted image

Allways look on the bright side of life!

clock-img

08.03.2010, 12:34

clock-img

mis.

pencil-img

3845

син ми гледаше кан во шеќерезад дека се маскираше во магионичар сега и тој сака истоuser posted image

clock-img

18.03.2010, 17:27

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Нина сакам да ја маскирам во желка. Во вучко не видов таков костим. Не знам кај да најдам

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.03.2010, 03:02

clock-img

mama Maja

pencil-img

14

Маца 25 .....лани имаше Нинџа желки во вучко. Која возраст ти е детето? Имам јас Нинџа желка , ќе ти ја позајмам маската ако ти одговара.

И јас се мислам оваа година во што да го маскирам Коста, он има ептен омилени ликови и сака да биде се одеднаш.user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2010, 07:50

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Petar dobi od baba maska na pajce. Super ke go nosime na plostad

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

20.03.2010, 08:46

clock-img

mami

pencil-img

8680

Лани Лука иако немаше ни годинка му купив маска- Спајдермен и многу беше смешно, он спие во количка и сите му се смеат- види го спајдермен се уморил и спиеuser posted image
А за годинава немам идеа...Ај хелп малку..па ептен и роденден ми е тогаш, не иде да не го маскирам

clock-img

20.03.2010, 12:21

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

лани не се маскиравме а годинава планирам

дури и јас изгледа ке го оствара предлогот на христинантонио да се маскирам како catwomenuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

20.03.2010, 12:57

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Син ми до 1 април сто желби ќе смене,сега сака жабаuser posted image

clock-img

20.03.2010, 18:03

clock-img

topce

pencil-img

523

ние годинава прв пат ќе ја маскираме Анастасија и размислуваме за пеперутка или буба мара.

clock-img

20.03.2010, 23:34

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama Maja

Маца 25 .....лани имаше Нинџа желки во вучко. Која возраст ти е детето? Имам јас Нинџа желка , ќе ти ја позајмам маската ако ти одговара.

И јас се мислам оваа година во што да го маскирам Коста, он има ептен омилени ликови и сака да биде се одеднаш.user posted image user posted image user posted image

мама маја, нина има 1 година. супер би било да и е точен на нина.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

22.03.2010, 10:18

clock-img

HristinAntonio

pencil-img

176

aaa profesorice obavezno da se maskiras! inaku antonio lani bese gjavolce..ama z godinava stvarno neznam, nekako kostimite se se za pogolemi deca, vo gjorce se gradi nov zabaven park pa vikaat za 1 april ke bide pusten

clock-img

22.03.2010, 10:21

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Kade e toj park HristinAntonio potocno? Moze da go nosime Petar tamu ako ne na plostad.

clock-img

25.03.2010, 00:48

clock-img

mama Maja

pencil-img

14

Маца 25....Ќе и биде точен а може да и е и малку голем. Ќе ти пуштам број на телефон од мене на ПП и јави се, ќе се најдеме и ќе ти го дадам пробај го , ако ти врши работа добро и да не ти врши пак доброuser posted image

clock-img

25.03.2010, 00:57

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

фала мама Маја. се слушаме и гледаме

clock-img

25.03.2010, 10:15

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: caci20

Kade e toj park HristinAntonio potocno? Moze da go nosime Petar tamu ako ne na plostad.

caci20 тоа е во ѓорче паркот- оградено е во продолжение и се гради за деца.му доаѓа спроти СП Планетuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

25.03.2010, 10:22

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Zar ke bide gotovo do 1vi? Ako ne plostad ne ni bega si zemav den od odmor da go setnam moevo pajce

Последни статии

article-img