за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Малку помина време од изборот, но.. Што мислите, дали Ѓоко Таневски има сила да влезе во финалната вечер на Евросонг?
Мене лично воопшто не ми се допаѓал никогаш, тотално е нехаризматичен за пејач и не знам како го избраа?
21.03.2010, 15:29
Natasha5
830
А бе тотален промашај немам друго што да кажам
21.03.2010, 15:35
melody
743
Go znam licno i mislam deka e odlicen peac,a za toa deka ke ne odnese vo finale ili pobedi ne zavisi od nego tuku od mnogu drugi raboti da ne nabrojuvam sega...Odlicno iskustvo za nego i poen plus vo negovata kariera sto mi e mnogu milo
21.03.2010, 15:51
BILE.F
670
Убаво пее, ама нема харизма и симпатија како личност. Мене секогаш кога ќе го видам ми е тажен некакако.
21.03.2010, 16:35
***Lide***
341
pesnata ja nemam bas ubavo slusnato pa ne mozam da komentiram a za nego kako peac mislam deka e dobar ima i dori pesni e sega kakov ke bidi plasmanot ne e do nego ama sepak navivame za nasiot pretstavnik
21.03.2010, 18:16
Maca25
7558
И песната и пејачот се тотална утка.
21.03.2010, 18:29
baby mama
679
Јас уште не сум ја слушнала песната за Евровизија
21.03.2010, 23:23
Bogdancanka
5422
и јас сеуште не сум ја слушнала песната а за пејачот баш и немам некое мислење не сум го слушала
18.05.2010, 23:55
Bitolcanka
2461
Јас не сум го слушала многу, не знам што да кажам за пејачот и неговите песни. Не сум била никогаш негова обожавателка.
18.05.2010, 23:58
Палешка РР
7505
И подобро Битолчанка
18.05.2010, 23:59
nadica
4381
да се разбереме јас немам ништо против ѓоко јас имам против организаторите кои не им обезбедиле и преведувач кога веќе не знаат јазик изгледаат смешно и бедно
19.05.2010, 00:01
Viktori
5329
освен Цветај, расцветај (или како и да беше) јас друга саглам песна немам слушнато од Ѓоко.
А за организацијата, ко и секоја година... ако нешто не фали не сме живи
19.05.2010, 00:04
jovanka
1745
Sepak toj ni e nas prestavnik i kako rr da go podrzime a sto,zosto,kako....toa e gotovo izbrisena tema za razgovor ajde da im upatime pozitivni kritiki na nasite vo Oslo.
19.05.2010, 00:10
Viktori
5329
Јованка, секоја година е исто. Критикуваме, се жалиме, различни вкусови, ама секоја година на евровизија пред тв, се знае, навиваме Па така и оваа! Напред Македонијаа!!!
19.05.2010, 00:27
Rossana
1239
Abe pesna ko pesna, za koj kako. Jas i ovaa godina ne oceuvam nisto od Makedonija kako i sekoja, odvaj se plasirame za finale, a nekogas i samo na polufinale ostanuvame. Pesnata spored mene e totalen promasaj. Ne velam deka ne ja biduva pesnata, pesnata e mnooogu ubava no ne e za evrovizija. Garant ke ima mnogu podobri pesni.
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
А за организацијата, ко и секоја година... ако нешто не фали не сме живи
Sepak Gjoko ni e momce makedonce i se razbira ke navivame za nego NAPRED MAKEDONIJAAAA
< Поракaта ја уредил Rossana -- 19.5.2010 0:28:11 >
19.05.2010, 13:51
Snowhite RR
5042
Ѓоко го имам слушано во живо и многу добар глас има, но како што пред некој ден рече Цаци Паковска, дека „секој претставник имал поубави хитови од оној со кој се претставува на евровизија“, но ни тоа не е веќе важно кога станува збор за евровизија, јас мислам дека премногу значење и придаваме, а не вреди толку П.С. А интервјуто го гледав сабјале на ФБ се пресмеав, за срамота, како можи да си дозволиме ваков лапсус, ги праќаат без преведувач, ццц
19.05.2010, 14:14
big_mama817
1331
искрено мене лично овогодишниот преставник не ми остави некој впечаток а за интервјуто за сранота за нас како земја
ckckckck e sea go vidov ova. Dobro de sto ima veza covekot otide tamu da pee ne da muabeti
Да точно Ѓоко отиде да пее, ама сигурно очекуваше дека таму ќе дава интервјуа и тоа на некој странски јазик. Ако немал врема да се подготви зошто не си најмиле преведувач...мислам срамота е сигурно ќе имаат и пресконференции а можеби организираат и мак. вечер па како очекуваат да се разберат со луѓето