за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Колешката која што доаѓа во втората смена од 13 часот секој ден мириса мнооооогу непријатно Дали да и речам, или да трпам? Никако не ми е згодно да и речам, а вака јас си страдам
16.09.2009, 14:07
profesorica
5709
Јас сум директна и им кажувам на луѓето што мислам за нив, мене ако ми смета нешто не можам да трпам.
16.09.2009, 14:14
mother 29
4405
ispaga direktno i kazuvas deka e smrdla:)))
sepak ti e koleska!jas mislam deka najdobro e niz muabet da i kazes,deka pogotovo sega koga si ,ti smetaat cudni mirisi,sto mi mirisa najmnogu i sl..........(moze ke i tekne deka se odnesuva za nea ) taka direktno ke ja navredis! ova e moeto mislenje
16.09.2009, 14:16
ostoun
436
Знам на што мислиш јас во таква ситуација се обидувам само подолго да не земам воздух. мислам дека само ќе ја навредиш ако и речеш нешто затоа што таа не е свесна дека мириса
16.09.2009, 14:21
katence
222
jas nisto ne bi kazala i bi trpela ne bi mozela nekogo da navredam i da im kazam deka loso mirisaat.
16.09.2009, 14:24
srekna mama
316
најди некој повод и купи и стик,а потоа прашувај ја дали и се допага,како го употребува...
16.09.2009, 14:27
profesorica
5709
Леле само јас испаднав лоша Порано, кога не бев лоша сум пробала да купам стик на една другарка и викаше дека го користи и дека е супер а пак непријатно мирисаше.
16.09.2009, 14:30
Палешка РР
7505
Ама луѓе женава користи некој одвратен парфем а најгрозно е што го става кога е испотена. Каков коктееееееел ми иде да
16.09.2009, 14:36
katence
222
uzasna kombinacija ako ima tamu osvezuvac na vozduh prsni i reci malku da osvezis kolku e zaduslivo moze ke i tekne
16.09.2009, 14:40
mother 29
4405
eve ideja heheheheh
16.09.2009, 14:40
profesorica
5709
Леле уште освежувач фали на коктелот.Некои луѓе едноставно мирисаат, има луѓе со проблеми -затворени пори и слично, во секој случај лошо за да го трпи тоа една трудница.
16.09.2009, 14:41
profesorica
5709
леле добра слика , кај ги наоѓаш, алал да ти е!
16.09.2009, 14:44
Палешка РР
7505
mother29 , хахахахахаххахаххахаххаххаххаха,
16.09.2009, 14:45
mother 29
4405
za mene!neli gledate kolku ni e poubavo vaka raznoliko so slikicki..a vo nekoj slucaj..slikata vredi 1000 zbora..ne e za dzbe receno?!
Право збори професорицата, едноставно има луѓе што така си мирискаат. И јас имам колешка која е навистина педантна, средена, таман ќе дојде на смена тазе истуширана и преубаво ќе мириса, за да во следните половина час почнува со коктелот. А знам и луѓе што таквите природни мириси им се допаѓаат, со став дека тоа е она препознатливото за личноста. =>
16.09.2009, 23:21
Весна
771
И да Палешка, заборавив да кажам како заклучок дека, а ти и’ кажала, а не, ако таа си мириска, тоа ми ти е, ќе си трпиш златничка. (Ете замисли и двете си имаме дури смрткави колешки)
22.09.2009, 12:31
Палешка РР
7505
Најдов (ме) решение ! Ќе и пратам анонимно писмо. За да не ми го препознае ракописот ќе исечкам букви од весник и на фин начин ќе и дадам до знаење дека мириска.
другарке, генијалец си !
22.09.2009, 12:41
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Најдов (ме) решение ! Ќе и пратам анонимно писмо. За да не ми го препознае ракописот ќе исечкам букви од весник и на фин начин ќе и дадам до знаење дека мириска.
другарке, генијалец си !
Kako od horor film koga nekoj psiho maltretira nevina zrtva..... Koga bev trudna mnogu bev osetliva na mirisi, tatko mi na terasa vo dnevna jas vo sosema druga soba so zatvorena vrata gi cuvstvuvav mirisite na cigari i kafe i site drugi okolu mene. Ne e prijatno voopsto, nitu podnoslivo, uste ako te teraat na povrakanje ko mene..... uf.... socuvstvuvam so tebe, ama i zenickata moze ne e vinovna, nekoi luge ednostavno mirisaat sto god da napavat. Jas bi i kazala vo oci deka mi mirisa, ako e rabota na nehigiena da vnimava, no ako e cista i ednostavno mirisa neznam sto bi pomognalo i da i reces nesto.
22.09.2009, 20:38
kiki_riki
317
moj predlog: imase vo nekoi spisanija za caj protiv neprijatna mirizba pri znoenje, na pr: majoranot kako zacin e mnogu vkusen vo sosovi a istovremeno [pomaga pri preterano znoenje i sl..." taka niz muabet pa ako e priroden problem ce i pomognes i na nea i na sebe a ako e nehigiena togas????/
22.09.2009, 22:46
delfinka
416
jas bi i kazala bas direktno sto mi preci bez razlika dali ke mi se naluti ke kazam deka podolgo vreme se obiduvam da se adaptiram na nejziniot parfem no poradi bremenosta mi precat site mirisi i bi ja zamolila da prestane da go koristi toj parfem a kako ubava moznost e i ti da i podaris nekoe mirivce sto ti se dopaga tebe mene licno ne bi mi precelo bilo sto da mi kae nekoj otkolku zad grb da mi zbori zatoa primam no i davam kritiki bez pardon
22.09.2009, 23:10
ostoun
436
Мислам дека за секого има решение. Јас кога се породив исто така почнав да мирисам за половина час по туширање замирисував ама се осеќав и сменив многу стикови додека го најдов тој што дејствува . Мислам дека проблемот ќе се среди со некој антиперспирант па ако можеш на некој начин кажи дека некој твој близок имал проблем со прекумерно потење и дека го решил со тоа ( Можеби ќе го проба)
12.03.2013, 09:58
Mihaela 2010
4230
uff kako sto ide leto se po smrdlivi luge imam na rabota....strankive pogotovo,jas neznam lugevo dali se banjaat ili stedat na voda ama toa e katastrofa...eden kolega pak i leto i zime smrdi,a neprpijatno ni e da mu kazeme...neznam kako zenamu doma go podnesuva