cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Нова рубрика: Млади таленти

clock-img

14.04.2011, 12:25

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Нова рубрика на Рингераја: Млади таленти

Инспирирани од прекрасната изложба која Нина ја приреди на роденденот на Рингераја, Редакцијата одлучи на отвори нова рубрика "Млади таленти", токму со интервјуто кое го направивме со родителите на нашата двегодишна сликарка Нина.
Освен тоа што ја познаваме како девојче со најубави очиња, Нина е нашата млада талентирана сликарка, чии успеси допрва ќе ги следиме на Рингераја.

БРАВО НИНА! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 14.4.2011 12:27:22 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.04.2011, 12:34

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Браво за Нина, уметникот наш најголем... се гордееме со неа!!!   И само убави емоции да доживува и да пренесува на платно... user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

14.04.2011, 12:38

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Bravo za Nina!

Pozdrav od Sofija (na Jovana i Dusica user posted image  )

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

14.04.2011, 14:26

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Фала ви многу! Нина се испорадува кога ја виде нејзината слика!
И се заблагодаруваме на РР што и овозможи на Нина да им покаже на дечињата што таа умее да направи со четките и боите!!! user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.04.2011, 14:54

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

браво за малата и талентирана сликарка user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

14.04.2011, 14:58

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Уште еднаш браво за малата сликарка и баш ми е криво што не сме во можност да ги прикачиме сите нејзини дела.

Оваа рубрика е отворена за сите мали талентирани дечиња. Пријавете ги за и тие да се најдат на страниците на Рингераја. user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 14.4.2011 14:59:21 >

clock-img

14.04.2011, 15:03

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Браво за уметникот Нина. Прекрасно девојче со голема дарба за сликање.

Ајде ова нека биде поттик уште многу горди мамички на своите дечиња, да го споделат со Рингераја талентот на нивното дете. Пишете ни на glaven.urednik@ringeraja.mk за талентот на Вашето дете и ќе направиме прекрасно преставување на талентираното Рингерајче и воедно заедно ќе се радуваме и гордееме.

And this is my beautiful life ...

clock-img

14.04.2011, 15:09

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Браво за Нина, само напред!user posted image user posted image user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

14.04.2011, 16:19

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Браво за Нина ,прекрасна си, а и многу убава рубрикаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

14.04.2011, 19:00

clock-img

mama26

pencil-img

3977

bravo za nina user posted image user posted image user posted image maca ni raste kako kvasec sega od gordostuser posted image

nie bez talent sme sega za sega user posted image osven karate kung fu i krsenjeuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

14.04.2011, 19:06

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

и да знаеш мама26 дека растам, ептен, многу сум горда на моето дете user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.04.2011, 19:09

clock-img

mama26

pencil-img

3977

i treba da se gordees i da rastes maco ,taka i deteto ke oseti radosta i uste poveke ke crta,,se za mama da e srekna user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2011, 19:10

clock-img

mama26

pencil-img

3977

a slikite ne gi vidov da pobaram sega user posted image procitav pogore sliki imalo od nina 

clock-img

22.08.2013, 23:07

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ја отворам повторно оваа тема, со статија за мојата Миа.
Не дека сакам да ја фалам, туку сакам да ја заживееме оваа рубрика, па да го скршам мразот.
Секое дете има одредени склоности, некое пее, некое игра, некое црта, бои, рецитира...Ајде да ја збогатиме рубриката Млади таленти со нашите дечиња. Можеби во нив се крие некој врвен писател, пејач, сликар, уметник...
Испратете видео или слики со она што Вашето дете го прави подобро во нешто на glaven.urednik@ringeraja.mk

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2013, 08:25

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Браво за Миа! Навистина прекрасно црта и бои!!!
Секое детенце има некој свој мал талент. Ајде да ја активираме оваа рубрика и заедно да се радуваме на нашите мали таленти!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

23.08.2013, 12:45

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Браво за Миа, навистина ме изненади со цртежите, не можев да поверувам дека навистина се нејзини браво уште еднашuser posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Последни статии

article-img