cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Ова не знаевте за мојот сопруг/дечко

clock-img

13.10.2009, 14:08

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Имаме тема:ова не знаевте за мене

но еве ајде да збориме за тоа што незнаете за мм или дечко ми.

мм не знае да скрие ништо, одма му се познава на лицето
секој викенд ми носи појадок во кревет
секој ден ми прави неверојатни сендвичи за на работа уште пред да ме разбуди....user posted image многу го сакам!!!

инаку темата:ова не знаевте за мене може да ја најдете со кликање тука

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

13.10.2009, 14:11

clock-img

mis.

pencil-img

3845

мм ми прави зимницаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 14:14

clock-img

Еца

pencil-img

6692

мм ми прави поубав ручек од мене user posted image  

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

13.10.2009, 14:17

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

сигурна сум дека има многу работи кои не ги знаеме за вашите партнери, но што е она најинтересно што би го споделиле со нас?

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

13.10.2009, 14:19

clock-img

Enika

pencil-img

1480

decko mi ne go biva za gotvenje i takvi rabotiuser posted image ama pa mn saka da mi ugoduva, da se grizi za mene...do den denes se tepame za novcanik koj da plati...aj na pocetoot da me sharmira ama sea neznam...takov e...shirokogradna osoba:Di najveke si go sakam i sakam koga me razmazuvauser posted image

clock-img

13.10.2009, 14:19

clock-img

happy mommy

pencil-img

108

Маж ми прави ручек , одлично готви морам да го пофалам, пере,чисти , го бања и пресоблака син ми , е само не го рани затоа што малиов ич не го слуша и не јаде со него. Му донесов кутре дома мало самоједче кое на почеток ич не го сакаше а сега сите обврски околу неа си ги превзема он. Си го сакам највеќе .

clock-img

13.10.2009, 14:24

clock-img

Enika

pencil-img

1480

oooooooooo bravo happy mommy pa reto taov maz da najdes:Di bravo za samojad mn gi sakam tie kucinja:D

clock-img

13.10.2009, 14:43

clock-img

happy mommy

pencil-img

108

И ја ги сакам Еника ама након искуство од 3 год со чување на самојед, ги сакам само на screen saver :) , која обврска е да се чува куче а плус оваа раса со лаењето нивно се неподносливи, лаат на све а кога грми нема шанси да ја затнеш никако.
За да ја купам на почетокот бев спремна да не се земам со маж ми ако не се согласи да чуваме куче , а сега настојувам да ја дадеме на некого поклон а маж ми не сака :) Како фино ми се врати инатот на моја глава нели :)

clock-img

13.10.2009, 15:24

clock-img

Iva

pencil-img

626

Мм не ми дозволува да чистам по дома, викендов направи генералка по дома user posted image user posted image user posted image  и не ми дозволи да му помогнам, ама не за друго, вика дека он поубаво чистел од мене. Ако, мене ми одговараuser posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 19:03

clock-img

Pepe

pencil-img

56

Kakva interesna diskusija...mm sviri gitara i so toa me osvoi najmnogu....i seuste znae da mi zapee nekoja pesna,a mene kako i prviot moment koga toa go napravi i posle tolku godini mi doaga da pocrvenam od sram...hehehehehuser posted image

clock-img

14.10.2009, 09:18

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

14.10.2009, 09:45

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Маж ми е голем авантурист, многу сака да шетаме и да откриваме нови места...ме научи да уживам во живототuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

20.02.2010, 09:58

clock-img

majka 79

pencil-img

836

mm ne cisti po doma, ne pegla, ne gotvi, ne gi banja decata, ne gi frla valkanite alista vo korpa.........no sepak pravi da se cuvstvuvam najsakanata zena na svetot, edna i edinstvena za nego.

clock-img

20.02.2010, 10:26

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika

ama pa mn saka da mi ugoduva, da se grizi za mene...do den denes se tepame za novcanik koj da plati...aj na pocetoot da me sharmira ama sea neznam...takov e...shirokogradna osoba:Di najveke si go sakam i sakam koga me razmazuvauser posted image

исто и дечко ми,плус и знае да готви,и кога одиме на одмор редовно тој спрема ручек,најмногу си го сакамuser posted image

clock-img

20.02.2010, 12:57

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Од кога се знаеме, за секој мој роднден ми купува онолку бели ружи, колку години полнам. Кога се парни броеви, последната ружа е црвена.

clock-img

21.02.2010, 00:05

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Мм редовно ги мие садовите дома.

clock-img

21.02.2010, 01:18

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza

ИЗВОРНА ПОРАКА: Enika

ama pa mn saka da mi ugoduva, da se grizi za mene...do den denes se tepame za novcanik koj da plati...aj na pocetoot da me sharmira ama sea neznam...takov e...shirokogradna osoba:Di najveke si go sakam i sakam koga me razmazuvauser posted image

исто и дечко ми,плус и знае да готви,и кога одиме на одмор редовно тој спрема ручек,најмногу си го сакамuser posted image

Е мојов не готви..ни кафе незнае да праи бре...ама ако...ке научи...лека полека user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2010, 12:19

clock-img

Leonida

pencil-img

411

Мм е многу внимателен и често ми угодува. Ми прави доручек, ручек (подобар е од мене во кујнаuser posted image ), кафиња, чаеви...... Не дека јас воопшто не си правам ништо, туку бидејки сум зафатена околу малата па така он ми помага. Попладне кога ке се врати од работа обавезно ме заменува и поминува некое време он со неа за јас да се одморамuser posted image
Ми се погодиuser posted image

clock-img

21.02.2010, 16:37

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

ИЗВОРНА ПОРАКА: majka 79

mm ne cisti po doma, ne pegla, ne gotvi, ne gi banja decata, ne gi frla valkanite alista vo korpa.........no sepak pravi da se cuvstvuvam najsakanata zena na svetot, edna i edinstvena za nego.

user posted image
ова како јас да сум го пишувала!!!!

clock-img

27.03.2010, 23:38

clock-img

baby mama

pencil-img

679

ИЗВОРНА ПОРАКА: nutelizza

user posted image
ова како јас да сум го пишувала!!!!

и кај мене е вака, со исклучок што мм знае да направи пица од готово тесто.

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

clock-img

27.03.2010, 23:54

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Дечко ми вари преубаво кафенце, духовит е, добар е, на секому помага - душичка, затоа најмногу си го сакам user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

28.03.2010, 00:00

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Мм преубаво слика и го прави нејдоброто кафе на свет. Ме прави среќна и мене и нашата ќеркичка и затоа си го сакаме најмногу на свет.

се друга јас правам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

28.03.2010, 01:01

clock-img

nadica

pencil-img

4381

да и уште едно чудо НЕ има ама навистина ме прави среќна една и единствена

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

12.06.2014, 01:21

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Мм ги бања децата,усисува по дома,ми помага во домашните обврски,прави многу убаво кафе,ме изненадува пријатно постојано. user posted image Со еден збор прекрасен човек е и навистина се труди да ни угоди на сите дома.user posted image Затоа и си го сакаме толку многу.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

12.06.2014, 08:00

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

Имаме тема:ова не знаевте за мене

но еве ајде да збориме за тоа што незнаете за мм или дечко ми.

инаку темата:ова не знаевте за мене може да ја најдете со кликање тука

А темава всушност нема никаква врска со посочената - Што не знаевте за мене. Подобро да ја преименуваме - Што мојот маж работи по дома.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Последни статии

article-img