за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Ајде да видиме од каде се имаме членови на Рингераја. _____________________________And this is my beautiful life ...
Јас сум од Тетово, а веќе период од скоро 8 години сум во Скопје. _____________________________And this is my beautiful life ...
Јас сум од Крушево и веке 11години живеам Скопје.
Jas sum od Prilep i veke 33 godini ziveam vo Prilep _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Јас сум од Кратово и веќе 8 години живеам во Скопје, па тука и се омажив _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Jas sum od Skopje.
Јас од 1 Мај ќе бидам од Скопје Лептокарија.
Od vinica a sega mazena vo Kocani
Jas sum od Gevgelija a eve 10 godini sum vo Skopje.
Jas sum od Kicevo, a ziveam vo Novi Sad, i sakam da se druzam so mamickite od Makedonija, bidejki sum makedonka.
zdravo Jana i jas sum od Kicevo mazena sum vo Bitola i stotuku stanav clen na Ringeraja pozdrav
Даниела добредојде на форумот.Следи добро рингараја дружење.
Даниела добредојде на форумот.Следи добро рингераја дружење.
ja sum od Slovenija;)
ti blagodaram miss pozdrav do site sto se momentalno prisutni na Ringeraja
Голем поздрав до сите присатни на форумот,задоволството е големо што ке се дружиме многу мамички и ке разменуваме искуства Добренидојде Даниела _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
јас сум од Прилеп
Здраво, јас сум нов член од Радовиш
dobro dosla biljana,drago mi je sto si tuka druzicemo se,pozdrav
jas sum od Tetovo i veke 6 godini sum vo Skopje.
Dobredojdovte na site novi clenki.Pa pocesto da se druzime.
jas sum od veles pozz do site
Дани па ти си ни близу, па кога ке се дружиме можеш да дојдеш да се видиме _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
i ..jas sum od Veles..Pozz do site..
od Delcevo, veke 10 godini sum vo skopje, oficijalno so licna karta od ovaa godina :)
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива