за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
како реагира вашиот партнер/ка на рингераја? знае за неа, ја чита повремено или не го инересира воопшто? Ви приговара ли за вашето киснење на нет или ?
10.11.2009, 10:22
mother 29
4405
мм не знае!
10.11.2009, 10:25
Cacko
1127
mm znae a i vie go znaete .Mrci koga ke preteram na pc a na nego ke mu zbesne Elena , a inace misli deka e super,on ne otvara ama interesni raboti ja mu gi citam
10.11.2009, 10:27
elle
613
Мм секој ден ме прашува што е ново на рр ,некни ме прашуваше кога ќе се породам, на која тема да ви пишал,па кога ќе се породам да знаете дека тој ќе ве известе....
10.11.2009, 10:28
mami
8680
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle
Мм секој ден ме прашува што е ново на рр ,некни ме прашуваше кога ќе се породам, на која тема да ви пишал,па кога ќе се породам да знаете дека тој ќе ве известе....
леле колку убаво...ке чекаме вести секако, уште одма
10.11.2009, 10:30
profesorica
5709
Знае мм за РР, не ми приговара воопшто, не ја ни чита само јас го известувам секој ден што има ново.
10.11.2009, 10:39
mami
8680
мојот знае, му трубам секој ден што се има ново, што сум анучила, што се случило, мислам дека веќе и половина од членовите ги знае некогаш ако има нешто му давам линк да чита или пак јас му читам..а знае и да почне да вика ако се заборавам на рр а Лука збеснува
10.11.2009, 10:44
arh_diz
7198
MM neznae . Zane deka sum na kompjuter nikogas ne mi pregovara no ne go zanima sto pravam na kompjuter
10.11.2009, 10:50
mother 29
4405
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
MM neznae . Zane deka sum na kompjuter nikogas ne mi pregovara no ne go zanima sto pravam na kompjuter
потпис!
јас рр си ја чувам себично само за мене!таа е мојата слатка тајна!хехеххх
не дека нешто кријам,Aма едноставно не сме паднале на муабет,неме обичај да ме прашува што правам на PC!па ни јас не сум кажала?!
10.11.2009, 10:52
mis.
3845
Мм знае за рр и редовно добива информации за актуелности.не приговара за моето киснење на нет бидејќи ги разбира моите желби и потреби
10.11.2009, 12:39
vezilka RR
4931
мажле знае за Рингераја ама не ја чита..јас ако нешто ми остави голем впечаток..му раскажувам..ама не го давам..обично му прераскажувам корисни работи...:))
10.11.2009, 12:56
Палешка РР
7505
Знае и баш му е кеф што сум во добро друштво и што секогаш има некој да ми помогне во моите будалaштини Отвора кога сака да прати СМС, а исто и син ми
10.11.2009, 13:36
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
мажле знае за Рингераја ама не ја чита..јас ако нешто ми остави голем впечаток..му раскажувам..ама не го давам..обично му прераскажувам корисни работи...:))
исто
10.11.2009, 22:04
Весна
771
На почетокот мм се мајтапеше, но сега не поминува ден да не праша што ми прават рингерајките Сфати колку сте ми битни и од неверојатна помош, па и самиот тој знае да се заборави читајќи некоја тема.
10.11.2009, 22:47
nadica
4381
мм знае и мисли дека е супер за дружење но дека јас претерувам и ако тој толку време поминувал со неговите другари јас би се лутела и мрчела и еве коментира дека пак него го оговарам
10.11.2009, 23:00
Еца
6692
Знаеше уште додека бев на рр.хр, од таму научив многу убави нови рецепти, а и мамичките беа со мене во еден прилично тежок период и многу ми помогнаа нивните совети и дружењето со нив. Нормално сега се ми е полесно со Вас, си зборувам на мојот јазик и пресреќна сум, а воедно имам и многу пријателки кои ги запознав токму тука, а денес ми се посебно драги и приватно се дружиме. нормално знам дека бројот ќе се зголемува, нели? И бидејќи знае што е рр уа мене и колку ми значи никогаш ништо не ми рекол. А многу често го давам за е и сешто што се случува на рр
10.11.2009, 23:03
Enika
1480
decko mi znae i niso ne komentira:)oze malu da e isplashen deka sum ovde so mldi majki i trudnici i citam za zatrdunduvanja ama ne komentira...on dodusha dur izvleces neso od nego komentar malku tesko...znae i ord nego iam kucano ove:Di mu iam kazuvano nekoi rab so sum citala ovde
10.11.2009, 23:18
svidi
9
мм знае дека сум на рингераја, од вчера се приклучив, сега за сега и на него му се некои од темите интересни и нови што ми ги раскажав
10.11.2009, 23:21
skopska
9
мојот мм не знае дека сум на рингераја. малку е конзервативен од таа страна не сака проблемите да ги дели со секого.т е со никого. Машкото его е во прашање. Од мене очекува на гравче да гледам па да видам со му и е како му е не па пред другите шанса нема да прозбори
10.11.2009, 23:32
Enika
1480
i decko mi neke da deli rab so drugi, toj so mene odvaj gi deli pa kamo li so drugi..ama toa se muski...a ja mislam deka koga neso iame zaednicko site i mozeme da si pomogmeme togas treba da se spodeli...ne za dzabe vikaat...SPODELENA RADOST E POGOLEMA RADOST, SPODDELENA TAKA E POMALA TAGA! bashka nie ne ogovarame ovde realno zborime za problemi i barame reshenija..kako ke znaes ako ne prashash
11.11.2009, 00:10
alex_mo
636
Ни на мм не му смета.На почеток бев на босанската рр,баш во периодот кога имав проблеми со забременувањето,разменував искуства и секако тоа малку ме опушташе и тој гледаше позитивно на тоа.Кога останав бремена наизменично пишував и таму и ваму и секако бев многу среќна кога некоја рингерајка ке останеше бремена или ќе се породеше.Се споделував со него...и сега е исто се што ке научам од рр со него коментирам.Ноќта ми е препуштена мене за седење на ком,а преку ден си раскажуваме тој искуства од работа јас искуствата со вас....
11.11.2009, 17:44
biljana16
340
Na mm ne mu smeta. Ne ja otvara ovaa stranica no ako ima nesto pointeresno mu kazuvam. Bas mu e kef sto ima nekoj koi da mi pomogne i da me utesi koga ke me fatat moite stravovi.
12.11.2009, 23:09
Natasha5
830
мм знае не чита ама јас ист така го исвестувам привремено што се случува
13.11.2009, 00:24
denicka
620
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
isto isto isto
13.11.2009, 09:58
niki
4299
Знае, не чита, ме зеза кога многу висам на компјутер и ме вика форум кралица, инаку му пренесувам интересни податоци. Замера понекогаш и стално ме предупредува да не ставам лични податоци и наши слики, што и онака не би го правела ама да си промрчи тој. Инаку компјутерот тој и ќерка ми го нарекоа на мама компјутерот, само јас седам на него и вчера изјави ќе си купел тој еден само за него.