cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Патрик Свејзи

clock-img

15.09.2009, 09:31

clock-img

mami

pencil-img

8680

Почина актерот Патрик Свејзи

Познатиот американски глумец Патрик Свејзи почина вчера на 57-годишна возраст од рак на панкреас, од што боледуваше речиси две години, објавија американските медиуми.

user posted image
Патрик Свејзи е роден од Тексас, а покрај успешната актерска кариера, познат е и како одличен професионален танчер. Кариерата ја започна токму во мјузикл на Бродвеј.

Својата најпозната улога ја оствари во филмот „Dirty Dancing“, а големи пофалби од критичарите доби и за улогата во филмот „ Ghost“.

Филмот „ Dirty Dancing “ од 1987 беше голем хит во тоа време и сe уште има одличен прием кај публиката, а досега има освоено неколку Златни глобуси, додека музиката од овој филм повеќе пати беше на врвот на топ листите.

clock-img

15.09.2009, 09:34

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Аиииииии лесна му земја user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

15.09.2009, 09:36

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image мојот омилен актер..го обожавав типот...уште од малечка...

clock-img

15.09.2009, 09:41

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image го обожавав неговиот филм Валкан танц user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.09.2009, 17:40

clock-img

Еца

pencil-img

6692

уште една легенда која никогаш нема да се заборавиuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

15.09.2009, 17:43

clock-img

Лејди

pencil-img

187

Бог да го прости

clock-img

17.09.2009, 02:50

clock-img

daniel

pencil-img

209

neverovatna harizma

< Поракaта ја уредил mami -- 17.9.2009 7:54:01 >

clock-img

17.09.2009, 07:59

clock-img

mami

pencil-img

8680

искрено молам некој хакер да ми пушти линк д каде да си ги симнам оние стари филмови со Патрик...Најновата серија ја  симнав веке , ама ги сакам и старите

clock-img

17.09.2009, 08:05

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Кажи мами кои филмови точно со име и презиме.
Ќе се најде некој хакер user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

17.09.2009, 08:24

clock-img

mami

pencil-img

8680

ма сакам се што снимил во животот- почнувајќи нели од Валкано танцување па натаму...мора да има некое место каде се ставени сите а?

clock-img

17.09.2009, 15:03

clock-img

Enika

pencil-img

1480

RIP, filmot Dirty Dancing najveke mi e u memorija use od malecka koga go gledav!zalosno za coekov be se iznamuci so bolestauser posted image

Последни статии

article-img