cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Полагање за возачка дозвола

clock-img

11.06.2013, 18:59

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Јас полагав пред 14 години, сега сигурно има измени, па ако некој полагал скоро да ми каже каква е процедурата, колку се плаќа и така. Зашто мм нема положено, а имам намера да го натерам, да го запишам автошкола ако треба без да знае иако тој нема желба за возење, ама мора да научи зашто понекогаш и тој треба да седни зад воланот кога јас не можам

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 11.6.2013 19:02:33 >

clock-img

11.06.2013, 19:34

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Епа иста е процедурата Сноуајт, само сумата е другаuser posted image Во многу авто школи имаш можност за плаќање на рати. Значи лекарско се вади, па возиш часови, уплаќаш за полагање на тестови, па вожња и то е. Во бт се на се кошта околу 24000 (за положено на првоuser posted image )

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

11.06.2013, 19:44

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

И нешто имам слушнато дека тестовите се потешки. Имало прашања на интернет па не се паѓале истиоте. Инаку процедурата е таа.

clock-img

11.06.2013, 21:00

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Е да, има милиони комбинации и сите прашања ги има на интернет, он лајн можеш да си решаваш и одма имаш резултатиuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

11.06.2013, 21:07

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

И има државна комисија за полагање. Е не знам за прва помош дали уште стои.

clock-img

11.06.2013, 21:24

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

Леле прва помош! Кога ќе ми текне дека учев и се плашев за полагањето и сите во клас ми се смееја. После видов зашто user posted image

clock-img

11.06.2013, 21:34

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

И има државна комисија за полагање. Е не знам за прва помош дали уште стои.

Да, да и прва помош се полагаuser posted image

clock-img

11.06.2013, 22:01

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

kaj nas se polaga prvo testovi,posle mozesh da vozis kola so nekoj sto ima polna vozacka(da sedi do tebe)nesmeesh sam,odreden period,paposle si polagash voznja I ako polozish mozesh sam da vozis ama nesmeesh posle 10 navecer.po posle pak polagash I gotovo posle vozi.
Jas imav vozacka od MK I polagangjeto mi bese samo ednash testov I vozacka,normalno pod prva pominavuser posted image I ako pod prva pominesh ke pltish samo 50evra.tolku cini vozackatauser posted image

clock-img

12.06.2013, 14:35

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Полагањето на тестовите е електронски така?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

12.06.2013, 14:38

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Да електронски се полага

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

12.06.2013, 14:41

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Мислам деак имавме една тема за тестови за возачка - побарај ја Сноу, може има некоја информација таму.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

12.06.2013, 22:41

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Побарав, не ја најдов, затоа ја отворив оваа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Последни статии

article-img