за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас полагав пред 14 години, сега сигурно има измени, па ако некој полагал скоро да ми каже каква е процедурата, колку се плаќа и така. Зашто мм нема положено, а имам намера да го натерам, да го запишам автошкола ако треба без да знае иако тој нема желба за возење, ама мора да научи зашто понекогаш и тој треба да седни зад воланот кога јас не можам
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 11.6.2013 19:02:33 >
11.06.2013, 19:34
Martins mom
3342
Епа иста е процедурата Сноуајт, само сумата е друга Во многу авто школи имаш можност за плаќање на рати. Значи лекарско се вади, па возиш часови, уплаќаш за полагање на тестови, па вожња и то е. Во бт се на се кошта околу 24000 (за положено на прво )
11.06.2013, 19:44
Carrie RR
326
И нешто имам слушнато дека тестовите се потешки. Имало прашања на интернет па не се паѓале истиоте. Инаку процедурата е таа.
11.06.2013, 21:00
Martins mom
3342
Е да, има милиони комбинации и сите прашања ги има на интернет, он лајн можеш да си решаваш и одма имаш резултати
11.06.2013, 21:07
vezilka RR
4931
И има државна комисија за полагање. Е не знам за прва помош дали уште стои.
11.06.2013, 21:24
Carrie RR
326
Леле прва помош! Кога ќе ми текне дека учев и се плашев за полагањето и сите во клас ми се смееја. После видов зашто
11.06.2013, 21:34
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
И има државна комисија за полагање. Е не знам за прва помош дали уште стои.
Да, да и прва помош се полага
11.06.2013, 22:01
bucko mal
1431
kaj nas se polaga prvo testovi,posle mozesh da vozis kola so nekoj sto ima polna vozacka(da sedi do tebe)nesmeesh sam,odreden period,paposle si polagash voznja I ako polozish mozesh sam da vozis ama nesmeesh posle 10 navecer.po posle pak polagash I gotovo posle vozi. Jas imav vozacka od MK I polagangjeto mi bese samo ednash testov I vozacka,normalno pod prva pominav I ako pod prva pominesh ke pltish samo 50evra.tolku cini vozackata
12.06.2013, 14:35
Snowhite RR
5042
Полагањето на тестовите е електронски така?
12.06.2013, 14:38
Melanija RR
7052
Да електронски се полага
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.06.2013, 14:41
Felly RR
7977
Мислам деак имавме една тема за тестови за возачка - побарај ја Сноу, може има некоја информација таму.
12.06.2013, 22:41
Snowhite RR
5042
Побарав, не ја најдов, затоа ја отворив оваа