за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Отварам нову тему и надам се, да се модерато слаже. мотивација за све који чекате на дете овим путем. знате како је једна деца донесе али нека долазе са или
ги гледав сите до едно...можам само да кажам- драго ми е што има луѓе кои посвојуваат, кои на некое туѓо дете ке му дадат љубов и дом како на свое родено, и ке го сакаат како такво
ама од среќа за овие дечиња и нивните родители! срциња мили! агнес со нетрпение го чекам денот кога твоите две девојчиња ќе ти се стрчаат во прегратки и ќе станете среќно семејство. а ние рингерајки ќе снимаме од страна.
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 29.9.2010 17:24:25 >
27.06.2015, 16:46
mommy_angels RR
1543
Овде гледам многу одамна нема пишано никој,но јас најдов случајно на видеово и срцево ми се расплака.Зашто толку многу мајкини и детски прегратки се празни,кога има илјадници жедни за нив ?!?!?!
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 27.6.2015 16:47:47 >
28.06.2015, 00:31
Melanija RR
7052
Оф волκу доцна се изнаплаκав,тоа е толκу возвишено и благодаρно
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни