cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Прва работа што ја направивте во Новата година

clock-img

01.01.2014, 12:18

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Велат што на Нова година, тоа цела година

Јас прво си исчистив дома, зашто хаос ми беше, значи цела година ќе работам хехе

Што направивте вие?

clock-img

01.01.2014, 12:23

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Ако сметаме од утрово што прво сработив - најосновното, рутинско местење постела, па лезетски појадок и кафе.
Не сакам Новата година да ми биде оптеретена user posted image .

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

01.01.2014, 12:46

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Утрово сварив кафе и седнав прво на РР. А сношти по 12 часот се бакнував, си честитав се напив и играв...и најважно многу бев среќна. Мислам дека убаво ми почна годинава user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

01.01.2014, 13:04

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Срам ми е да ви кажамuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

01.01.2014, 13:32

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ех срам, кажи си ајде..или во друга тема анонимно ќе кажеш?user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

01.01.2014, 13:33

clock-img

Goddess*

pencil-img

332

Jas pak imam slushnato deka toa vazi za 2 Januar,kako toj den ke go isterate,taka cela godina.

clock-img

01.01.2014, 13:50

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Nokeska sreduvav pa si legnav.. sabajle kafe dorucek i si se izbanjav

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

01.01.2014, 14:47

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

После цагер со мм си легнавме, а М веќе спиеше.Прво нешто беше будење во 4 за млеко user posted image па 9 мењање пелени и млеко user posted image повеќе од очигледно е каква година ни следиuser posted image убава user posted image и user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

01.01.2014, 14:56

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Прво нешто што ме пречека утрово беа пораки на телефонот, и почнав да враќам. Куцкање на тел? Пак истото цела година? Не ваљда...user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

01.01.2014, 14:56

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Јас сум на работа :( Не ми се допаѓа почетокот на мојата нова година, работно :))))

Live and let live

clock-img

01.01.2014, 15:04

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

После кафе и појадокот, се избањав и издепилирав. Јуппииии ќе бидам чиста и мазна цела година user posted image
Се на се, убав опуштен ден до сега, со моите најсакани user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

01.01.2014, 15:16

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Синоќа после 12, баш лежерно и опуштено, ништо посебно не направив, а исто и сабајле, со М станавме рано па се радувавме на ситниците што Дедо Мраз ги оставил во чорапчето. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

01.01.2014, 15:59

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Убаво почнат ден,си игравме со А и си се радувавме на новите играчки
А де, и дооооооооооооолго време пробувавме да го разбудиме тати,нешто мрзливо ни ја почна годината user posted image

clock-img

01.01.2014, 16:23

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Богами и нас мрзливо ни почна годината, спиевме до 11, а после си отворавме пакдтчиња и поклони, па си доручкувавме уз цртани. А синоќа после 12 јадевме, пиевме и бистревме филозофии за родови стееорорипи кај деца. Уствари и ја испуштивме НГ од тие филозофии, па подоцна си честитавме.

clock-img

01.01.2014, 16:56

clock-img

Annet

pencil-img

2404

i nie,se raduvavme na podarocite,se iznajadovme..e sabajle se isfrizirav malku taka,po gosti,sea sum ko od svadba da si idam,umorna,ama ke pomine.e utre e Ignet,velat sto ke prais utre cela godina taka ke ti bila:))))

clock-img

01.01.2014, 17:03

clock-img

Мамичка85

pencil-img

366

Martins mom koga ke razmislam i mene mi pocna isto sto da pravam koga user posted image Lina so site provokacii ne iskaca inat uste od sega user posted image toa e jarec vo horoskop user posted image

clock-img

01.01.2014, 22:38

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Ех срам, кажи си ајде..или во друга тема анонимно ќе кажеш?user posted image

Таму ќе си ги пишам впечатоцитеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

01.01.2014, 23:01

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Mnogu mrzelivo mi pocna godinata,cel den se vleckam niz doma,se uste sum umorna i pospana i bogami ne mi e ni do cistenje ni do setanje.Utre odmoreni i so novi sili pocnuvame od pocetok pak.Ae belkim nema da mi bide mrzeliva cela godina,zosto kako mi zapocna.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

04.01.2014, 13:06

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

После 12 часот ,јадев тортаuser posted image user posted image си се занимавав со децата,и си легнав.А утрото задолжително си го испив моето кафенце со цигарче во тандемuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Последни статии

article-img