за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Да се надеваме дека наскоро и преку други медиуми ке се информира за рингераја па ке станеме нависитна големо и убаво семејство
30.04.2009, 13:56
biljanaM
662
супер, познати сме хехехе...
01.05.2009, 09:34
mami
8680
Јуле е на МТМ..ако некој е во можност нека гледа
01.05.2009, 10:09
Julie1
2354
Mami ме гледаше... Јас се скинав од смеење на некој места бев стварно збунета, но мора да се промовира Рингераја.
01.05.2009, 10:46
mami
8680
да да те гледав..не се секирај тремата со тек на време исчезнува и јас бев тотална збунка првиот пат на тв од извидници кога бевме, затоа после немав гајле само за жал не можев да снимам, Лука нешто ми изместил, ке ја снимам попладне репризата
можеби не е медиум, но еве една вест: денес го испратив линкот до мои пријатели кои се отселени во канада, некои од нив имаат деца а некои се обидуваат. повеќето се татковци, мои пријатели од детството. сајтот ми го пофалија како многу квалитетен. се надевам на нови членови + татковци, значи со 1 удар ...
26.05.2009, 06:56
Еца
6692
Браво Боцко и ние гласаме за повеќе татковци па да согледаме некои работи и од нивни аспект.
Еве да ја издадам Јуле, моментално е на снимање за Бебе магазин, значи следната недела ке ја гледаме на телевизија...
01.07.2009, 15:34
Julie1
2354
Mami, ако сакам нешто сите да знаат ќе ти кажувам од сега тебе . Се шалам, супер помина снимањето, во недела око 8:50 на А1-бебе магазин
01.07.2009, 15:37
mami
8680
епа сега....па мораше да знаат што се случува од сега наместо радио Милева, ке викаме радио Мами како помина инаку?
01.07.2009, 15:39
Julie1
2354
Добро беше, кратко некоја минутка, но јас не бев многу сконцентрирана, нешто во последно време многу сум заморна и концентрација нула имам. Инаку снимивме и неколку инсерти од порталот и има дел од дискусиите на тема Наташа пријави состојба
01.07.2009, 15:44
mami
8680
хахах, ке и се јавам после да и кажам дека стана славна