за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ајде сите на воздух, се затопли времево, таман за по едно кафе на тераса За блонд, специјално! , а и останатите РРки што излегуваат на секој пола саат!
12.04.2012, 20:44
Pepelaska *
3820
Ајде аирлија нова тема
12.04.2012, 20:53
Melanija RR
7052
Уште по насловот на темава се насмеав браво за новата тема на тераса
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
12.04.2012, 20:58
Maca25
7558
Ооо Рингерајки се селат на тераса!!! Супер! Тука ќе може слободно да пушиме
12.04.2012, 21:01
Olivia
1961
Јеее сега на тераса на раат цигарчиња можеме да си пушиме, еве чоколадни јагоди од мене да се почастиме уз пут со на Пепелашка шампањското
12.04.2012, 21:10
Џесика
2036
Излези РР право на тераса... ја само да ве поздравам, напунив огромен тањир посна салата со туна и све и свашта што дочепав зелено во фрижидер и идам да го гледам Езел па после со полн стомак се враќам...
12.04.2012, 21:29
annabela
49
Cestito nova tema Taman super se zatopli vremencevo......samo za na svez vozduh e. Blazesivi sto mozete da si zapalite cigarce uffffff umiram ze edno dimce barem ama nesmeam..........imam bebush vo mesheto....aj ke se strpam uste edna godina ama kafence moze barem po edno na den neli??????
12.04.2012, 21:34
kikicka
4218
Ај нека се угоде терасава. Прегеска прочитав на Виктори нагалено имеза РР и песната на џесика би одела вака: ИЗЛЕЗИ РАЈЧЕ ПРАВО НА ТЕРАСА,ТАМУ ТЕ ЧЕКА РИНГЕРАЕВАТА РАСАА ОЛЕЕЕОЛЕЕ
Анабелаа пиј си кафенце ако ти се пие,дури ако несакаш грижа на совест имаш и кафе без кофеин на нескафе јас такво пиев додека бев .
12.04.2012, 21:43
annabela
49
Ne sum mnogu po kafeto ama toa nasabjle za rasonuvanje mi e poveke od neophodno. Nego znam deka sto pati ste objesnile kako se zakacuva slika ama ako ne vi e problem objasnete sto i prv pat ili dajte mi link kade ste zborele za toa nemozam da najdam........
12.04.2012, 22:05
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: annabela
dajte mi link kade ste zborele za toa nemozam da najdam........
Кликни само на ова што пишува за поставување слика ке ти отвори
Ti blagodaram
12.04.2012, 22:19
kikicka
4218
Еве драги РР да ве почастам со палачинки
12.04.2012, 22:20
Viktori
5329
Кикичка фалааааа и честито медераторлук
12.04.2012, 22:22
kikicka
4218
Тенк Ју вери вери маЧ .....Кеифот ми го направивте денес
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
Кикичка фалааааа и честито медераторлук
12.04.2012, 22:22
annabela
49
Eve castam za toa deka konecno nauciv kako da stavam slika....pa povelete se nadevam ne postite site
12.04.2012, 22:33
Pepelaska *
3820
Ај и јас да ве почастам за новоста ама пошто тргнавте пак многу на благо и на терасава од мене само едно винце
12.04.2012, 23:00
Ikana
3780
Кикичкаааааааааааааааааа ЕЕЕј браос, не мис е верува баш срце чоек си еееј ме израдува!!!!!! Текила!!!!!
12.04.2012, 23:02
Ikana
3780
Ние досега со гости бевме на мм другар од странство дојде конечно во МК, па да не види со бебчо!!! И супер си поминавме, муабети за душа, попозитивно здравје! Лани ова време лумпувавме у град, ееееј колку ни е сменет животот!!! Ај за старите добри времиња една!!!
12.04.2012, 23:08
Maca25
7558
Децата успани, давајте нешто за пиење.
12.04.2012, 23:18
Палешка РР
7505
Честито нова муабетчилница, честито на новоте модератори и...дајте нешто жестоко, мајкатааа
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 12.4.2012 23:23:43 >
12.04.2012, 23:19
Tanjat7880
1256
Ete pak nedomakinluk,ne biva terasa samo so jadenje i pienje,crevo treba da se fati pred se!!! Imajte uvabi praznicni denovi i bidete mi dobri I sekoe sabajle pred kafeto crevoto vo raka!
12.04.2012, 23:30
Maca25
7558
Кој прв ќе стане да ја измие терасата!! Само Џесика не, она кога и да мие тераса почнува да врне!
12.04.2012, 23:41
kikicka
4218
Да ви кажам декаможно еда ви заврне деновиве ние ви испративме облаци од горе кај и да е ке ве втасат
12.04.2012, 23:55
Maca25
7558
Нееее кикичке!!! да си ги вратите како знаете тоа облаците! Сакам да спакувам се што е со долги ракави веќе!
12.04.2012, 23:58
Ikana
3780
ЈА увекпрво за Белград глеам прогноза, па после за СК....се се симнува надоле хахахах џабе Маца, ќе дојдат, сакале нејќеле. Иначе јас сум стаписана чоеков какви поклони ни донесе, срам ме фати. Мими си ги доби првите златни менѓуши, ја и мм парфеми.....а баш зборев како ми е језа да и ги дупнам ушите! А иначе, ова Беатрис ако прочита, исти патики имаат сега А и М...ама потпуно се исти тие адидасот хахахах мајка ми и ги купи!!!