за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Рингераја.мк е номинирана во три категории за најдобар сајт на годината. Доколку сакате да ја поддржите Рингераја можете да гласате на следниот ЛИНК ТУКА има и инструкции за начинот на гласање. Тимот на Рингераја Ви благодари од срце! < Поракaта ја уредил Bethany RR -- 1.12.2013 20:37:58 > _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Glasav < Поракaта ја уредил Bethany RR -- 1.12.2013 20:38:27 >
I jas glasav
И јас гласав _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Гласано!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Гласано
jas sega ke glasam ama mi dava nekoj prblem ama ke go upravam;-)))))
Gotovo
_____________________________Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
Гласаноо _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Гласано Не се сомневам дека ќе победи нашата Рингераја _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
I jas glasav vcera za nasata mila Ringeraja _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
I JAS GLASAV VCERA _____________________________И кога ти е најтешко не покажувај слабост. Има лоши луѓе кои од рушевините на твојата среќа ќе изградат споменик на нивната победа!
Glasano
Да се надеваме дека Рингераја ќе го добие она она што го заслужува _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Glasav
glasav
и јас гласав _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Glasavvvv
Гласанооооо _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Годинава Рингераја се наоѓа во категорија за најдобар сајт на годината 2013, па да дадеме поддршка на омилениот ни сајт. Може да гласате ТУКА Регистрирајте се со вашата е-маил адреса и бодирајте ја РР во категоријата за најдобар сајт на годината, најдобро со 10 поени се разбира Повелете < Поракaта ја уредил Bethany RR -- 1.12.2013 20:39:42 > _____________________________" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
Гласано Фала ти Бетани _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Гласано!!!!!!!!!!! Ајде рингерајки ,да гласаме за нашата Рингераја _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива