за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Драги мои, еве сакам да ве известам дека во скоро време планираме и ние да се договараме и да се најдеме некаде во некоја игротека со нашите најмили, да се напиеме кафе, да се запознаеме и да продолжиме со нашето убаво дружење. Со оглед на тоа дека долго бев на Хрватскиот рингераја и знам како таму се дружеа решив да ви доловам од нивната атмосфера и дружењата на мамичките.
леле баш супер, еден куп деца на сликите и мамички нормално ајде еве сега е барем топло и полесно да се најдеме, парк нешто, огромна игротека која ке се снајде со толку многу деца
25.05.2009, 21:31
Боцко
806
дечки, едвај чекам. само искрено се надевам дека кога ќе го закажете дружењето нема да бидам на некој службен пат. мислам и дека на стефан ќе му се допадне. знам дека елена нешто подготвува, но обврските притискаат, ја разбирам. во секој случај ќе биде забавно.
26.05.2009, 06:59
Еца
6692
ќе биде, ќе биде, и нормално дека ќе ги усогласиме термините, па од нас зависи кога, како, што, затоа кога ќе објавиме кој е за дружење секој ќе дава предлози во зависност од тоа кога е слободен и ќе усогласиме термин кога на сите ќе ни одговара
26.05.2009, 08:42
mami
8680
тука најмногу треба да се договорите вие што сте две во едно да не случајно некоја тргне да не се пораѓа на сред журка иако знам дека сигурно при толку мајки и татковци таму ке се снајдеме да ја направиме работата како што треба
26.05.2009, 09:35
mis.
3845
Добра е идејата за дружење на сите чланови на рингараја.Едвај чекам за едно такво случување и доколку одговара терминот сигурно и ние ќе бидеме дел од едно вакво дружење.Идејата е одлична и кас ја подржувам.Мартин и Стефан сигурно ќе уживаат со нивните нови другарчиња.
27.05.2009, 21:10
Anushka
1392
Draga Elena, ajde pobrzo organizirajte druzba... nemam mnogu vreme do mojot rezerviran leten pansion vo Sistina... a koj ke ceka posle da ja rasnam kerka mi za vo igroteka...
04.06.2009, 11:36
tedi
26
Ne sum od sk. , no bi se potrudila da dojdam, bi mi bilo milo da ve zapoznaam i da se druzime ...iako nemam uste deca za vo igroteka , ke si igram so vasite-)) a mozebi i ke se prodomislam ako vikaat mnogu-))) haaaha edna moja drugarka ima bliznaci ama mnogu se losi, mene mnogu mi se mili i mnogu gi sakam , taa znae deka se trudam za bebence i i vikam daj jas da ti gi cuvam eden den ....a taa mi vika....:" ako sakas da se predomislis za deca ke ti gi dadam..koga ke vidis kakvi se nemirni nema da imas tolkava zelba veke-))" p.s. ...jas obozavam deca i ako treba na site tamu ke vi gi cuvam decata-),sala na strana bi mi bilo zadovolstvo da ve zapoznaam i da si razmenime iskustva...... site ste super i znam deka bi bilo mnogu interesno druzenje....
04.06.2009, 11:44
mami
8680
Tеди ајде те чекаме и тебе на 13.06 во 18ч...ке биде забавно и гласно ама тоа не треба да те предомисли бидејќи таа бука никогаш нема да ти смета
19.07.2009, 21:57
mami
8680
теди се надевам овој пат ке успееш да дојдеш на дружењето
13.07.2010, 22:07
Џесика
2036
Кога ќе има наредно дружење? Би сакала да дојдам и јас..
13.07.2010, 22:09
Viktori
5329
да, супер би било некако да се изорганизираме
14.07.2010, 00:07
Julie1
2354
Јас мислам дека наше собиралиште ќе биде многупати игротеката Мечето Ушко! Само малку жештиниве да поминат и одморите за да се собереме во поголем број.
14.07.2010, 00:09
Viktori
5329
е па јас ве чекам! а вие само решете се
14.07.2010, 00:10
Bogdancanka
5422
a jas pak da si prasam koga ke ne fati branot na ringeraja druzenje mozebi sum dosadna ali pak da prasam ajde eden avtobus spremajte se i dojdete na jugot...
14.07.2010, 00:10
nadica
4381
се надевам дека и јас ќе можам да дојдам бидејќи мн сакам да ве запознаам
14.07.2010, 00:16
Bogdancanka
5422
i jas mnogu bi sakala site da gi zapoznam...ali pusto cudo mm se nema vreme