writing-img

Свингери

clock-img

28.03.2009, 06:52

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Свингерите се парови најчесто венчани кои разменуваат сексуални партнери за да ја рабијат сексуалната монотонија и долгогодишниот брак.Нивниот живот вклучува голем распон на сексуални односи. Постојат  многу комбинации како бисексуален свинг, воајеристички свинг,  сексе во тројка, големи оргии....user posted image

Што мислите за ова? Што би направиле доколку вашиот маж појави желба за вакво нешто?

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

28.03.2009, 06:57

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Во истиот момент мислам дека ќе му ја убијам желбата за тоаuser posted image Или би си ги спакувала торбите и адиосuser posted image Не знам во секој случај јас не сум за ова, може сум премногу конзервативна, но да го гледам таму со другаuser posted image а јас во истата соба со другuser posted image мислам мислам... бог да чува.Ова ново модерно време уште што не ќе донесеuser posted image страшно! Па да се чудиш дали утре ќерката ќе донесе снаа дома или синот зет, мислам...user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.03.2009, 19:13

clock-img

Aleksandra

pencil-img

309

Vozdrzana sum na ovaa tema. A i denes kako sto odi svetot, bogami bog da cuva. Ima se i sesto, pocna od homoseksualci, pa sega i ova. Neznam.

clock-img

31.03.2009, 13:33

clock-img

vesna_kr

pencil-img

217

Би се разведила веднаш.Можеби сум премногу конзервативна но не можам да смислам да живеам со човек на кој му се допаѓа такво нешто.

Се што е природно е нормално според мене, а такви ексцентрични игри никогаш.

clock-img

31.03.2009, 14:23

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Lele koga ja procitam temava bi bese smesno duri i da komentiram.Ne se raboti za konzervativnost tuku za nesto izopacenost.Luge pa postojat nekoi standardi.Na lugevo izgleda im se zdosaduva mnogu brgu od se pa ne znaat sto da izmislat.A i ovaa evropeizacija sto ni donese moze i so zivotni ke imame tema nekoj den,ne daj boze.Se znae sto e normalno od boga dadeno.DEFINITIVNO NE.

clock-img

31.03.2009, 23:03

clock-img

nina

pencil-img

141

И јас сум дефинитивно за НЕ за такви работи мислам дека и односот мегу нас ке се расипе доколку ми го постави тоа прашање.Но морам исто да ви кажам дека не е тоа до европезација туку тоа постело и во време на Александар македонски тие оргии и други глупости недај боже да дојдеме до таа изопаченост друго незнам шо да кажам.

clock-img

06.04.2009, 07:40

clock-img

biba

pencil-img

50

Ke bidam kratka, definitivno NE! Uf do kaj odi pametot na lugeto?user posted image

clock-img

08.04.2009, 22:26

clock-img

mila

pencil-img

48

Mislam za nekoj ova e sosema normalna rabota, nie imame prijateli za koi doznavme deka se svinger, no tolku normalno i super se odnesuvaat i tolku vesto toa go krijat sto prosdto ne mozevme da poveruvame. Znaci i lugeto koi se svingeri spored mene ziveat dvostruki zivot i na nekoj nacin toa niv gi ispolnuva, sto se odnesuva do mene ne mi smetaat, no otkako doznavm,e so maz mi pomalku se distanciravme od nivuser posted image ne mi e seedno da se druzam so takvi luge, ne znam.....

clock-img

10.04.2009, 08:25

clock-img

emce

pencil-img

36

Lele ke recam NE, NE, NE....Pa sto im e na lugevo,auuuuuuuuuuuu, se grozam od samata pomislauser posted image user posted image user posted image e sto se ima niz svetot

clock-img

23.04.2009, 10:27

clock-img

mami

pencil-img

8680

ne ne ne  nema sansi nesto takvo da mu dozvolam, ke go ubijam samo ako mi spomne nesto takvo. ako ne sum mu dovolna ili sum mu zdosadila  neka se razvede prvo pa neka brka rabota kaj saka

clock-img

23.04.2009, 12:43

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image user posted image user posted image ги читам постовите и се пагам од смеење,значи за некои работи навистина смеистомисленици,повекето,ако не и сите на оваа тема,ама ајде може ке ни се јави некој со спротивен ставuser posted image

clock-img

24.04.2009, 10:49

clock-img

Mammy

pencil-img

337

Zasto ne..
Pa neli ste mectaele za seks so nekoj druguser posted image , a veke ste vo vrska ili brak..
Ama dobro e da ostane na mectaenjata..za vo realnost..e tuka treba mnogu hrabrost i ludost...user posted image

clock-img

18.10.2009, 18:40

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

далеку сме ние од тоа

clock-img

18.10.2009, 19:01

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

Дефинитивно НЕ неможам ни да смислам аууууууууууууу Не,НЕ,НЕ.......

clock-img

18.10.2009, 19:03

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

Ние мажите како што сме пољубоморни немат шанси.Те подржувам и јас сум за НЕ

clock-img

18.10.2009, 19:09

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Мислам дека мажите многу побрзо би прифатиле.
Јас не би одела во екстремности - кавги, развод...знаејќи го мм би знаела дека ме зеза, дека испитува терен user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.10.2009, 19:19

clock-img

niki

pencil-img

4299

Нема свингери на рингерајаuser posted image user posted image user posted image  
Стварно се смешни постовите, ко чума да удрила во темата, сите пу, пу, бог да чува... Не дека ве обвинувам, ве разбирам,  само смешно ми е
И се соглесувам со сите досега. Кога тоа би ми предложил мм, би ми се срушила сета идила за љубов, заедница, брак, оние фамозни завети: заедно до смрт, во добро и во лошо, се, се, се. Ова е полошо и од изневерување и повеќе би ме болело и не би можела да му простам. ауф, фуј
И не сум конзервативна, ама ич, само верувам дека љубов е можна само меѓу двајца, тројца се многу, четворица се гужва, а оргии user posted image  немам зборови
А ко воли, нек изволи, се што се случува надвор од мојата спална не ми смета ама ич, ич, ич, нити ме засега.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

18.10.2009, 19:24

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2009, 23:56

clock-img

sakibukic

pencil-img

137

Нема свингери на рингераја
Стварно се смешни постовите, ко чума да удрила во темата, сите пу, пу, бог да чува... Не дека ве обвинувам, ве разбирам, само смешно ми е
И се соглесувам со сите досега. Кога тоа би ми предложил мм, би ми се срушила сета идила за љубов, заедница, брак, оние фамозни завети: заедно до смрт, во добро и во лошо, се, се, се. Ова е полошо и од изневерување и повеќе би ме болело и не би можела да му простам. ауф, фуј
И не сум конзервативна, ама ич, само верувам дека љубов е можна само меѓу двајца, тројца се многу, четворица се гужва, а оргии немам зборови
А ко воли, нек изволи, се што се случува надвор од мојата спална не ми смета ама ич, ич, ич, нити ме засега.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img