за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
На времето кога живеевме со мм сами имавме доста време за гледање серии. Благодарение на интернетот симнавме цели сезони и си ги изгледавме. Некои од нив и по 2-3 пати (барем јас). Моите омилени се Пријатели (Friends), Д-р Хаус (House MD), Ѕвездени патеки, нова генерација (Star trek next generation), 24 (24 so Jack Bauer). Ги имаме изгледано и Војаџер, дел од Californication, Изгубени (Lost), Сексот и градот. На ТВ ако налетам ги гледам и Scrubs, Вовед во анатомија и Private practice. Сега за сега Д-р Хаус ми е омилен. Гледате ли вие серии? Имате ли омилени? Кога бев првиот пат бремена ги гледав Пријатели по 3 пат и точно кога Рејчел почна да се пораѓа, мене ме фатија контракции лажни беа ама за 2 дена се породив, до толку сум се соживеала изгледа хи,хи,хи (уствари и терминот ми дојде)
14.05.2010, 17:07
brineta88
459
Јас сум зависник од серии. Секогаш кога имам слободно време гледам. Најомилени ми се Очајни домаќинки, Вовед во анатомија, Сексот и градот, Доктор Хаус, Бегство од затвор и многуууууу другии не ми текнуваат во моментов. Ај дајте некој линк да си симнам или гледам некоја серија. Ќе заборавев и Friends е една од најомилените серии
< Поракaта ја уредил brineta88 -- 14.5.2010 17:08:22 >
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
14.05.2010, 17:10
Viktori
5329
Јас ги гледам на Фокс Лајф сите што ги даваат претпладне, најчесто домаќински комедии . На АХН попладне. А навечер Фокс Крајм кога идеше Криминални Умови.
14.05.2010, 17:15
brineta88
459
ЦСИ гледам обавезно, многу ми е интересна таа серија, а во последно време почнав и Lost да гледам
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
14.05.2010, 17:36
Bitolcanka
2461
Кога имав повеќе време (тоа беше кога бев помлада ) гледав повеќе ТВ и серии. Сега можам слободно да кажам дека ТВ го заменив со нет. Се' е период, трпи промена. Значи, повеќе ТВ и серии гледав во тинејџерските и студентските години. Омилени ми беа: Беверли Хилс, Очајни домаќинки, Сексот и градот, 1 смешна серија - не знам точно како се викаше, мислам - Откачени (не ме држете за збор), Моето семејство (исто комичен филм), Мојот таканаречен живот, еден тинејџерски - исто не можам да се сетам на името ... Значи љубителка сум била на филмови со љубовна тематика, а и сеуште сум Си останав истата ми се чини - "тинејџерка", само на позрели години Ај можеби некогаш ќе "пораснам"
14.05.2010, 17:38
elle
613
пријатели и очајни домаќинки најдобри
14.05.2010, 17:48
Rossana
1239
izgubeni, prijatli, medium, istraga na mestoto na zlostorstvoto, okrugot orindz,doktor hu, doktor haus i ocajni domakinki A mi nedostiga serijata "Devojkata od okeanot" ic ne mi teknuva kako se vikase taa devojka, ziveese na eden ostrov i plivase so edna delfina, oddamna e taa serija na mtv1 ja davaa neznam dali st ja gledale. A da i Simbat moreplovecot, i majmunceto alis, hana montana abe jas sum si zavisnik od serii
< Поракaта ја уредил Rossana -- 14.5.2010 17:49:47 >
14.05.2010, 18:47
Боцко
806
1. CSI: Las Vegas 2. CSI: New York 3. Poirot 4. Numbers 5. House 6. Grey's Anatomy
14.05.2010, 20:13
Saturn
208
Дa, да заборавив на CSI
14.05.2010, 20:17
Палешка РР
7505
Ghost Whisperer Married with children Desperate housewifes Grey's anatomy Private practise
14.05.2010, 22:10
Тања РР
2029
Јас сум зависна од Fox life i Fox crime. Од 22-02 ги гледам сите по ред. Омилени ми се Private practice, House MD, Monk, Las Vegas...
14.05.2010, 22:35
niki
4299
Се обожаватели на Фокс сме се собрале Сите горенаведени серии ги гледам кога ќе ги начекам, не сум баш доследна секогаш...
15.05.2010, 02:22
amelbebe
1105
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle
пријатели и очајни домаќинки најдобри
csi dr haus
16.05.2010, 01:40
Maca25
7558
не знам кога и на која телевизија одат сериите, ама ако фатам нешто како Numbers, House и Grey's Anatomy оставам се и гледам. Со Grey's Anatomy бев ептен заразена, па си ги симнав првите 4 сезони . 5 сезона ми ја дадоа. Сакам и Медиум да гледам, ама појма немам кое време се емитува. Кога ќе фатам на некоја програма гледам.
20.11.2010, 23:54
Natuska85
3613
Јас ја гледам GOssip Girl редовно секој понеделник излегува,малку тинејџерска е ама убава ми е.И да со мм заедно ги гледаме NIkita i The Event ,a пред тоа ги гледаме и Flashforward i "V".добри се
20.11.2010, 23:59
Maca25
7558
Nikita е супер серија. Јас моментално сум навлечена на Dr. House ама ептен. Останувам будна дури до 12 за да гледам.
21.11.2010, 00:07
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Јас моментално сум навлечена на Dr. House ама ептен. Останувам будна дури до 12 за да гледам.
Исто!!!
21.11.2010, 00:09
lukas
2148
kriminalni umovi,csi,numbers,medium,bounes,zarazena sum so kriminalisticki posebno so csi i kriminalni umovi sega i na sitel mi ja davaat pak nejvi...mmm..ama mnogu kasno pak mi e..duri vo 12 i pol pocnuva..pozz
21.11.2010, 15:46
AnnaMolly RR
6409
Сите што ги набројавте до сега.
Еве мене ми текнаа неколку порано што ги гледав, се сеќавате ли на нив? Quantum leap - Квантен скок КЛИК Sliders - Лизгачи КЛИК Renegade - Одметник КЛИК High tide - Висока плима КЛИК
Ги обожавав овие.
21.11.2010, 16:49
nena lonley
97
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
kriminalni umovi,csi,numbers,medium,bounes,zarazena sum so kriminalisticki posebno so csi i kriminalni umovi sega i na sitel mi ja davaat pak nejvi...mmm..ama mnogu kasno pak mi e..duri vo 12 i pol pocnuva..pozz
ne mi se veruva......potpisuvam so dve race....i jas sum luda po krimi serii i istive gi gledam
21.11.2010, 20:09
Natasa981
955
во последно време ептен гледам Survivor, супер ми е!
21.11.2010, 20:41
Blue Glow
122
Dr.Hous, Grey's anatomy, CSI Las Vegas osobeno so Gil Grissom posebno covece mi e, i ne mi se svigja ic so namesto nego go stavi ja Laurence Fishburne :) Tuk tamu ako ja nacekam Medium. A i Friends nikad ne mi e dosadno da gi gledam gi imam simnato site i znam ponekad da si gi pustam
21.11.2010, 21:04
Maca25
7558
Ете заборавив да напишам дека гледам Медиум редовно насабајле на Сител. Ја ранам Нина и си гледам.
21.11.2010, 23:06
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981
во последно време ептен гледам Survivor, супер ми е!
И јас редовно си гледам survivor и си навивам за Тони
22.01.2011, 15:27
Pepelaska *
3820
јас ретко гледам онака како имам време подѕирнувам гледам темава е не шпански или турски ете сабајле гледав рањени орао српски серии и ќе ја гледам убав ми е глумецот ме потсетува на еден тип
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 22.1.2011 15:29:23 >