cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Серии (не шпански или турски)

clock-img

14.05.2010, 16:50

clock-img

Saturn

pencil-img

208

На времето кога живеевме со мм сами имавме доста време за гледање серии. Благодарение на интернетот симнавме цели сезони и си ги изгледавме. Некои од нив и по 2-3 пати (барем јас). Моите омилени се Пријатели (Friends), Д-р Хаус (House MD), Ѕвездени патеки, нова генерација (Star trek next generation), 24 (24 so Jack Bauer). Ги имаме изгледано и Војаџер, дел од Californication, Изгубени (Lost), Сексот и градот. На ТВ ако налетам ги гледам и Scrubs, Вовед во анатомија и Private practice. Сега за сега Д-р Хаус ми е омилен.
Гледате ли вие серии? Имате ли омилени? Кога бев првиот пат бремена ги гледав Пријатели по 3 пат и точно кога Рејчел почна да се пораѓа, мене ме фатија контракции user posted image лажни беа ама за 2 дена се породив, до толку сум се соживеала изгледа хи,хи,хи (уствари и терминот ми дојде)

clock-img

14.05.2010, 17:07

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Јас сум зависник од серии. Секогаш кога имам слободно време гледам. Најомилени ми се Очајни домаќинки, Вовед во анатомија, Сексот и градот, Доктор Хаус, Бегство од затвор и многуууууу другии не ми текнуваат во моментов. Ај дајте некој линк да си симнам или гледам некоја серија.
Ќе заборавев и Friends е една од најомилените серии

< Поракaта ја уредил brineta88 -- 14.5.2010 17:08:22 >

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

14.05.2010, 17:10

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Јас ги гледам на Фокс Лајф сите што ги даваат претпладне, најчесто домаќински комедииuser posted image . На АХН попладне. А навечер  Фокс Крајм кога идеше Криминални Умови.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

14.05.2010, 17:15

clock-img

brineta88

pencil-img

459

ЦСИ гледам обавезно, многу ми е интересна таа серија, а во последно време почнав и Lost да гледам

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

14.05.2010, 17:36

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Кога имав повеќе време (тоа беше кога бев помлада user posted image ) гледав повеќе ТВ и серии. Сега можам слободно да кажам дека ТВ го заменив со нет. Се' е период, трпи промена. Значи, повеќе ТВ и серии гледав во тинејџерските и студентските години. Омилени ми беа: Беверли Хилс, Очајни домаќинки, Сексот и градот, 1 смешна серија - не знам точно како се викаше, мислам - Откачени (не ме држете за збор), Моето семејство (исто комичен филм), Мојот таканаречен живот, еден тинејџерски - исто не можам да се сетам на името ... Значи љубителка сум била на филмови со љубовна тематика, а и сеуште сум user posted image Си останав истата ми се чини - "тинејџерка", само на позрели години user posted image Ај можеби некогаш ќе "пораснам" user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

14.05.2010, 17:38

clock-img

elle

pencil-img

613

пријатели и очајни домаќинкиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
најдобри

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

clock-img

14.05.2010, 17:48

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

izgubeni, prijatli, medium, istraga na mestoto na zlostorstvoto, okrugot orindz,doktor hu, doktor haus i ocajni domakinki
A mi nedostiga serijata "Devojkata od okeanot" ic ne mi teknuva kako se vikase taa devojka, ziveese na eden ostrov i plivase so edna delfina, oddamna e taa serija na mtv1 ja davaa neznam dali st ja gledale.
A da i Simbat moreplovecot, i majmunceto alis, hana montana abe jas sum si zavisnik od seriiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Rossana -- 14.5.2010 17:49:47 >

clock-img

14.05.2010, 18:47

clock-img

Боцко

pencil-img

806

1. CSI: Las Vegas
2. CSI: New York
3. Poirot
4. Numbers
5. House
6. Grey's Anatomy

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

14.05.2010, 20:13

clock-img

Saturn

pencil-img

208

Дa, да заборавив на CSI user posted image

clock-img

14.05.2010, 20:17

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ghost Whisperer
Married with children
Desperate housewifes
Grey's anatomy
Private practise

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

14.05.2010, 22:10

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Јас сум зависна од Fox life i Fox crime. Од 22-02 ги гледам сите по ред.
Омилени ми се Private practice, House MD, Monk, Las Vegas...

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

14.05.2010, 22:35

clock-img

niki

pencil-img

4299

Се обожаватели на Фокс сме се собралеuser posted image
Сите горенаведени серии ги гледам кога ќе ги начекам, не сум баш доследна секогаш...

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

15.05.2010, 02:22

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

пријатели и очајни домаќинкиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
најдобри

csi  dr haus

clock-img

16.05.2010, 01:40

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

не знам кога и на која телевизија одат сериите, ама ако фатам нешто како Numbers, House и Grey's Anatomy оставам се и гледам. Со Grey's Anatomy бев ептен заразена, па си ги симнав првите 4 сезони user posted image .  5 сезона ми ја дадоа. Сакам и Медиум да гледам, ама појма немам кое време се емитува. Кога ќе фатам на некоја програма гледам. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.11.2010, 23:54

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Јас ја гледам GOssip Girl редовно секој понеделник излегува,малку тинејџерска е ама убава ми е.И да со мм заедно ги гледаме NIkita i The Event ,a пред тоа ги гледаме и Flashforward i "V".добри се

clock-img

20.11.2010, 23:59

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Nikita е супер серија. Јас моментално сум навлечена на Dr. House ама ептен. Останувам будна дури до 12 за да гледам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

21.11.2010, 00:07

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Јас моментално сум навлечена на Dr. House ама ептен. Останувам будна дури до 12 за да гледам.

Исто!!!user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

21.11.2010, 00:09

clock-img

lukas

pencil-img

2148

kriminalni umovi,csi,numbers,medium,bounes,zarazena sum so kriminalisticki posebno so csi i kriminalni umovi sega i na sitel mi ja davaat pak nejvi...mmm..ama mnogu kasno pak mi e..duri vo 12 i pol pocnuva..pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

21.11.2010, 15:46

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Сите што ги набројавте до сега.

Еве мене ми текнаа неколку порано што ги гледав, се сеќавате ли на нив?
Quantum leap - Квантен скок КЛИК
Sliders - Лизгачи КЛИК
Renegade - Одметник КЛИК
High tide - Висока плима КЛИК

user posted image user posted image user posted image
Ги обожавав овие.

Live and let live

clock-img

21.11.2010, 16:49

clock-img

nena lonley

pencil-img

97

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

kriminalni umovi,csi,numbers,medium,bounes,zarazena sum so kriminalisticki posebno so csi i kriminalni umovi sega i na sitel mi ja davaat pak nejvi...mmm..ama mnogu kasno pak mi e..duri vo 12 i pol pocnuva..pozz

ne mi se veruva......potpisuvam so dve race....i jas sum luda po krimi serii i istive gi gledamuser posted image user posted image

clock-img

21.11.2010, 20:09

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

во последно време ептен гледам Survivor, супер ми е!
user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

clock-img

21.11.2010, 20:41

clock-img

Blue Glow

pencil-img

122

Dr.Hous, Grey's anatomy, CSI Las Vegas osobeno so Gil Grissom  posebno covece mi e, i ne mi se svigja ic so namesto nego go stavi ja Laurence Fishburne :) Tuk tamu ako ja nacekam Medium. A i Friends nikad ne mi e dosadno da gi gledam gi imam simnato site i znam ponekad da si gi pustam

clock-img

21.11.2010, 21:04

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ете заборавив да напишам дека гледам Медиум редовно насабајле на Сител. Ја ранам Нина и си гледам.

clock-img

21.11.2010, 23:06

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

во последно време ептен гледам Survivor, супер ми е!
user posted image

И јас редовно си гледам survivor и си навивам за Тони user posted image  

clock-img

22.01.2011, 15:27

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

јас ретко гледам онака како имам време подѕирнувам гледам темава е не шпански или турски ете сабајле гледав рањени орао српски серии user posted image и ќе ја гледам убав ми е глумецот ме потсетува на еден тип user posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 22.1.2011 15:29:23 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Последни статии

article-img