за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Иако бројот на Рингераја татковци засега е мал, но кај и да е ќе се зголеми. Да си започнеме ние со слики на Рингераја татквци со своите бебенца... Ајде РР татковци споделете слики од вас со вашето бебенце... < Поракaта ја уредил Julie -- 12.5.2010 23:37:24 > _____________________________And this is my beautiful life ...
Eve me i mene so taticko, _____________________________Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
Еве ги и моите мажиња _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Преубави слики... Ах како им стои на РР татковците улогата татичко... _____________________________And this is my beautiful life ...
_____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Браво и за татичко на Миа! _____________________________And this is my beautiful life ...
Eве ја Јана како му објаснува нешто на тато _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
хахахха Како е со прстето како да го кара нешто...Јана злато мало, а и на овој татичко супер му е улогата _____________________________And this is my beautiful life ...
еве ги и мојте двајца _____________________________Децата се најголемо богаство :)
eve go galeniceto na tato _____________________________sekoj go gleda nadvoresniot izgled a mnogu malku znaat koi sme navistina.
Хахаха, како се смешка, татино галениче. Супер слика на супер татичко! _____________________________And this is my beautiful life ...
epten e galenice na tato koga e doma ne saka kaj drug da odi samo toj ja drzi duri ni kaj mene ne saka. _____________________________sekoj go gleda nadvoresniot izgled a mnogu malku znaat koi sme navistina.
Кликни на лицата на луѓето за да ги означиш.
< Поракaта ја уредил Julie -- 13.5.2010 16:47:56 >
Ете ги моите палавковци < Поракaта ја уредил Julie -- 13.5.2010 16:48:44 >
Мартин насмеан повеќе од тато _____________________________And this is my beautiful life ...
Не знам зошто, ама со тато најмногу се погодуваат... _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
татина маза _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Ninicka stoubavko i slatko se guska so taticko
Уживаат во прегратките на тато! Души најубави! < Поракaта ја уредил Maca RR -- 18.4.2012 9:28:05 > _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
eve gi moite dvajca _____________________________Децата се најголемо богаство :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F Уживаат во прегратките на тато! Души најубави! Еве нешто најново и од нас!
mezimicata na tato < Поракaта ја уредил Maca RR -- 15.4.2012 22:48:53 >
_____________________________Live and let live
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива