за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
01.12.2010, 12:59
Nade
185
Прекрасна ни е рекламата за КОКА КОЛА со инсектите а јас не можам да ја поднесам рекламат за ЛУНА сокови на кров кога пие сок еден дечко и завива мислам одвратно, реклама за сок мислам еј ми идеше да изреагирам ама на време ја укинаа и има тон глупи реклами ама оваа освен глупава што порака дава уффф секогаш се прашувам не постои ли некој филер или цензура да не се пушта се и сешто
01.12.2010, 13:18
strelec 8
420
ne mozam da ja podensam taa reklamata so koka kola so toa semejstvoto koga jadat.a na perfeks toaletot so tie pilinjata se najdobri
Filip ja obozava ovaa reklama ne trepnuva koga ja gleda
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
01.12.2010, 13:52
anedespo
940
Сите оние реклами каде пеат и играат како удрени(Рама и Бимилк)
Definitivno najubavi i najinteresni mi se reklamite na za novogodisnite praznici
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 25.2.2014 0:12:01 >
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 19.12.2013 15:58:44 >
20.12.2013, 22:03
Martins mom
3342
Ej kako mi e odvratna novata reklama na One
24.02.2014, 01:00
Defne90 RR
1991
Еве пронајдов и јас една смешна реклама,сигурно се сеќавате на оваа
24.02.2014, 23:03
Snowhite RR
5042
Поглупава ρеκлама за пρашаκ за пеρење мислам за ρубел со миρис на паρфем не сум видела. Пρво става аκцент на тоа деκа κутρото маκедонче со мизеρната плата освен основните потρеби дρуг луκсуз не може да си дозволи, а втоρо го отслиκува маκ. менталитет или да не ρечам хоби да се озбоρува т.е. да се збоρува зад гρб, ама највеρојатно тоа пали да се пρодава пρашаκот и највеρојатно ниκој нема толκу длабоκо да ρазмислува и да анализиρа
24.02.2014, 23:13
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Поглупава ρеκлама за пρашаκ за пеρење мислам за ρубел со миρис на паρфем не сум видела. Пρво става аκцент на тоа деκа κутρото маκедонче со мизеρната плата освен основните потρеби дρуг луκсуз не може да си дозволи, а втоρо го отслиκува маκ. менталитет или да не ρечам хоби да се озбоρува т.е. да се збоρува зад гρб, ама највеρојатно тоа пали да се пρодава пρашаκот и највеρојатно ниκој нема толκу длабоκо да ρазмислува и да анализиρа
Сноу,да не случајно мислиш на Ехо савекс прашокот??со комшивките оговарачки И мене ми е одвратна таа реклама,анти реклама е Најверојатно сакале да изгледа како некоја верзија од серијата " Очајни домаќинки" ама ја утнале скрос. А мене исто така многу ме нервира рекламата за Циф,со витезот кој станал кралица абе поглупо нешто не сум видела...