cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Соодветно место за средствата за чистење

clock-img

20.02.2010, 12:25

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Kade gi cuvate sredstvata  za cistenje? Mnogu treba da se vnimava so niv posebno koga decata malku ke potporasnat,eve kaj mene Angela e veke 2 god.i dosega mi stoea vo skavce pod mivalnikot vo kupatiloto.Ama sega moram nesto drugo da izmislam ke treba nekoja stalazicka povisoko da postavam i tamu da gi stavam,oti ona veke vleva sama vo kupatiloto i moze da otvori tamu kade sto stojat. Dali na toa mnogu vnimavate?

< Поракaта ја уредил profesorica -- 20.2.2010 12:51:37 >

clock-img

20.02.2010, 12:33

clock-img

majka 79

pencil-img

836

najmnogu vnimavam na sredstvata za cistenje , na lekarstvata i razni drugi hemikalii.
prvo gi cuvav  pod umivalnikot a sega vo najgornite visaci nad umivalnikot.
sto mozi pogore , da ne bidat vo dofat na decata.
isto taka topuski, pritiskaci, igli, otvarac za otvaranje pluteni tapi......

< Поракaта ја уредил profesorica -- 20.2.2010 12:51:53 >

clock-img

20.02.2010, 12:52

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Јас сите средства ги чувам у купатило, вратата од таму е затворена а Дамјан освен кога го бањаме, никогаш не влегува во купатило.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

20.02.2010, 12:54

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Jas site sredstva, cela hemija ja cuvam vo kupatilo imam eden plakar ko vgraden e so vraticki i zatvor sedi a i Monika ne vlaga vo kupatili sem kako sto veli profesorica za banjanje.A i normalno vratata e zatvorena.user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

20.02.2010, 13:23

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Секако дека вратат од купатилото е затворена,таман работа.Ама кај мене ја отвара,и ако оците не ми се отворени пет банки одма ке се шушне таму.

clock-img

20.02.2010, 15:07

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

I ja isto, site sredstva za čistenje gi čuvam vo WC, na najgornata polica.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

20.02.2010, 15:29

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

Del od niv vo kupatilo a drugite visoko vo kujnata.Mora taka,inaku strasna rabota ,decava kaj ne treba -tamu se.

clock-img

26.06.2010, 22:17

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас ги чувам во купатило, над шољата. Нина никако не може да се испентари до таму и да ги фати (мислам дека не може, не сум проверила). Кога ќе влеземе во купатило, одма ги забележува и вика Меме (тоа и е нешто за пиење). Јас цело време и викам дека тоа е какано, дека не смее да фаќа таму.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.04.2011, 10:02

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Јас до сега ги чував под лавабото во купатило, ама Михаил сега почна таму почесто да влегува, особено кога јас се шминкам за на работа таму, тој си  работи си ги прередува, пред некој ден ми го истури омекнувачот, не знам како го отворил или можеби не ми бил добро затворен, морам да најдам друго место за чување, само не знам каде, со оглед на тоа што немам ниту висачи, ниту полици, ниту шкафче во купатило, а еден дел од средствата чувам и под лавобото во кујната, малку поназад се и си велам дека засега нив не може да ги дофати

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

17.04.2011, 12:39

clock-img

mami2

pencil-img

417

Јас ги чувам во малото веце во плакарче со брава и клуч. Клучот демек го чуваме на повисоко место, ама мислам дека ако науми може да го фати. Се надевам дека ќе приметам дека нешто работи и затоа е мирно по дома, па ќе го фатам на време. Гледам да ги оставам на позиција off, ама и заборавам често...
Инаку офтопик на Детска лежеа две деца со труења од средства за чистење и поголеми последици имаше детето што испило политура за намештај од другото кое пиело средство за чистење тоалет.user posted image

clock-img

19.05.2011, 14:41

clock-img

bombica

pencil-img

917

Momentalno gi cuvam vo kupatilo pod lavaboto no ke treba da mu ja mislam za ponatmu koga ke imam dete

clock-img

14.11.2012, 08:52

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Тие што се за чистење купатило ги чувам во купатило, позади кадата а останатите ми стојат во кујна. И двете места се недофатни за М.

Рани куче да те лае!!!

clock-img

25.02.2014, 01:20

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Мене до пред некое време ми беа под мијалникот во шкафче ама откако имавме непријатно искуство со помалиот син што за среќа не заврши кобно затоа што навреме влеговме во купатило па брзо брзо му ја зедовме политурата од раце без да успее да ја стави до уста,ги преместив на повисока сталажа над машината за алишта.Е сега сум си мирна и не трпкам секој пат кога ќе ја заборави некој вратата од купатило.Затоа што нема веќе ниту еден детергент кој што може да им биде на дофат на децата.И мислам дека тоа треба да биде првото нешто што родителите ќе го направат откако детето ќе прооди.Да ги стави детергентите на сигурно место.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

27.11.2014, 07:53

clock-img

caciana

pencil-img

863

Majka mi site sredstva GI cuva na najvisoka polica ,tamu kade sto vnucite nemaat pristap.

clock-img

27.11.2014, 17:47

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Тие што ги користам почесто како за стакло и политура ги чувам под лавобо в кујна, а другите во купатило на сталажа што ја имам над кадата, таму не се на дофат на децава и безбедни се

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

27.11.2014, 18:01

clock-img

Ki4iko

pencil-img

438

И кај нас дома стојат на највисоката полица во купатило, таму не можат да допрат деца.

Последни статии

article-img