cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Сувенири

clock-img

25.09.2009, 08:34

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Собирате ли сувенири од секое место каде што сте биле?
мене ми стојат сите наредени на една полица и некои што се како магнетчиња на фрижидерот.Многу сакам да собирам такви работи.

Или можеби правите свои сувенири од школки и каменчиња што сте ги донеле од море???

Јас имам и такво нешто направено, кутија обложена со школки и внатре си ги чувам обетките а имам направено и рамки од слики со школки,баш ми е интересно ова!

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

25.09.2009, 08:36

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Sobiram suveniri od sekoe mesto kaj sto sum bila i site mi se na vidno mesto .

clock-img

30.09.2009, 16:13

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

уф, сувенири и разгледници, обавезно..освен од места кај што јас сум била, сите мои пријатели си знаат дека ако одат некаде мора да ми донесат сувенирче и разгледница оти иначе муабет не им праам..само многу ми е криво, уште си ги немам земено во новата дома..немам каде да ги ставам..user posted image

clock-img

30.09.2009, 16:19

clock-img

Jasna

pencil-img

44

Obozavam suveniri i sekogas kade i da odam kupuvam makar i najmala sitnica sto ke me potseka na toa mesto kaj sto sum bila.Doma imam mnogu takvi i si gi cuvam i mi se mnogu dragi

clock-img

30.09.2009, 23:47

clock-img

daniel

pencil-img

209

slabost mi se anticki suveniri

clock-img

10.10.2013, 17:50

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Не купувам кој знае што, ама сакам да си имам некое сувенирче од местата кај што сум била. Барем еден магнет за на фрижидер, ако не друго.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

11.10.2013, 05:21

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Imame suveniri od drzavite,gradovite vo koi bil mm,poredeni se vo dnevna soba.Jas gi gledam I si vikam koga jas ke gi posetam ovie mestauser posted image
Koga odime na odmor obavezno me potsetuva da kupime nesto sitno,jas malku sum zaboravena za vakvi rabotiuser posted image

You have to dream if before you can do it.

Последни статии

article-img