Собирате ли сувенири од секое место каде што сте биле? мене ми стојат сите наредени на една полица и некои што се како магнетчиња на фрижидерот.Многу сакам да собирам такви работи.
Или можеби правите свои сувенири од школки и каменчиња што сте ги донеле од море???
Јас имам и такво нешто направено, кутија обложена со школки и внатре си ги чувам обетките а имам направено и рамки од слики со школки,баш ми е интересно ова!
25.09.2009, 08:36
arh_diz
7198
Sobiram suveniri od sekoe mesto kaj sto sum bila i site mi se na vidno mesto .
30.09.2009, 16:13
vezilka RR
4931
уф, сувенири и разгледници, обавезно..освен од места кај што јас сум била, сите мои пријатели си знаат дека ако одат некаде мора да ми донесат сувенирче и разгледница оти иначе муабет не им праам..само многу ми е криво, уште си ги немам земено во новата дома..немам каде да ги ставам..
30.09.2009, 16:19
Jasna
44
Obozavam suveniri i sekogas kade i da odam kupuvam makar i najmala sitnica sto ke me potseka na toa mesto kaj sto sum bila.Doma imam mnogu takvi i si gi cuvam i mi se mnogu dragi
30.09.2009, 23:47
daniel
209
slabost mi se anticki suveniri
10.10.2013, 17:50
Felly RR
7977
Не купувам кој знае што, ама сакам да си имам некое сувенирче од местата кај што сум била. Барем еден магнет за на фрижидер, ако не друго.
11.10.2013, 05:21
bucko mal
1431
Imame suveniri od drzavite,gradovite vo koi bil mm,poredeni se vo dnevna soba.Jas gi gledam I si vikam koga jas ke gi posetam ovie mesta Koga odime na odmor obavezno me potsetuva da kupime nesto sitno,jas malku sum zaboravena za vakvi raboti